Dragnea şi Ponta - dictatori în devenire.

18 August 2010, 00:27 | 5375 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal

 Ambele partide de opoziţie sunt preocupate de viitorul lor, nu de viitorul ţării. Ponta şi Antonescu, doi lideri tineri, se gândesc doar la ce vor face pentru ei, nu ce soluţii sunt bune pentru ţară. Din criza economică, ambii lideri se pare că nu prea înţeleg nimic. PSD, partid care a urcat în sondaje, are aceeaşi abordare neocomunista a problemelor economice. Acum, când realitatea economică îşi arată colţii, PSD şi dl Ponta stau ca viţelul la poarta nouă, nu înţeleg ce se întâmplă şi ce-ar mai fi de făcut. Ca să scape de întrebări, se duc doar la posturile tv "prietene” sau declară că ştiu ce este de făcut dar nu vor să deconspire soluţiile miraculoase.
 
 Ca spectacolul să fie şi mai grotesc, dl Mircea Geoană îşi oferă serviciile de premier din partea PSD, în aceeaşi zi în care şeful său, dl Ponta, îl califica drept "imaginea eşecului, a compromisului, a înfrângerilor şi a umilintelor”. „El e în divergenţă întotdeauna cu PSD-ul, dar n-are nicio viziune. El e contra . Geoana trebuie să aleagă dacă rămâne sau nu în PSD. Aşa nu se mai poate!”
 
 Economic, PSD o ţine mereu cu impozitarea progresivă. Fără nicio simulare, fără calcule economice care să spună cum vor fi reparate gravele dezechilibre structurale care grevează bugetul României după coabitarea PNL-PSD din 2007-2008.  Degeaba economiştii ne arată că sunt prea puţini bogaţi în România, prea puţine pensii mari, prea puţine salarii mari, pentru ca impozitarea progresivă să aducă suficienţi bani la buget. În afară de înjurături, calificative de mahala şi o rostire continua de fraze găunoase de genul „sa avem grijă de oamenii saraci”, dl Ponta nu poate imagina nimic altceva. Nu am auzit din gura domnului Ponta sau a altui şef din PSD o soluţie pentru ieşirea din criză. Toate măsurile guvernului sunt proaste, dacă nu sunt proaste, atunci guvernul nu are credibilitate. Tot ce se întâmplă în România este negativ, soluţiile miraculoase le are domnul Ponta în joben. Dar nu  ni le arată şi noua, sunt secrete, păzite mai bine decât "bijuteriile coroanei".

 Domnul Dragnea, secretarul general al  PSD, vorbeşte mai mereu de oamenii săraci. De oamenii săraci au avut grijă când s-au furat din banii de la privatizări, din buget, când şi-au cumpărat tablouri inventând mătuşi Tamara, când au numit clientele în posturile cheie din administraţie, când şi-au luat proprietăţi în străinătate, când îşi angajează bone filipineze, cand îşi petrec concediul de vară mergând o lună în Brazilia, cand îşi trimit copiii la studii în străinătate, etc. Asta da grijă de oamenii săraci!
 
 Ultimul lucru bizar făcut de PSD este sancţionarea lui Mircea Geoană, pentru declaratii neconforme cu linia partidului. Mircea Geoană are interdicţie să vorbească timp de şase luni.  Dacă în aceste 6 luni iese din "silenzio stampa", cum a numit-o domnul Ponta, Geoană va fi exclus din rândurile PSD. Dacă această măsură nu este una dictatorială, atunci România este un balamuc. Cum poţi interzice unui personaj politic important, preşedintele Senatului României, să vorbească despre problemele din PSD? Probabil că şi la Senat, domnul Geoană trebuie să tacă. Pentru că dacă spune ceva care-i supără pe Ponta sau Dragnea  este imediat dat  afară din PSD. Este o situaţie nemaintalnita, probabil doar în ţările cu regim comunist mai este posibil aşa ceva, să ţi se ia dreptul de a vorbi.

 După asemenea tâmpenie, nu putem decât să mulţumim lui Dumnezeu că nu conduc ţara indivizi precum Ponta sau Dragnea, pentru că dacă nu le convine ce spunem, ne pot interzice orice. Dacă PSD era la guvernare, probabil că acum, în Turnu-Măgurele, trebuia să cerem bilet de voie domnului Dragnea pentru a ieşi din apartamente. Dacă il supăram cu ceva pe "baronul roşu" din Teleorman, trebuia să fim pedepsiţi. Asta este forma de conducere pe care o propune PSD-ul: dictatura. Ce făţărnicie să te plângi de dictatura lui Băsescu şi să instaurezi tu dictatură în PSD! Domnilor Dragnea şi Ponta, nu puteţi ţine cuvântul sub oboroc, lăsaţi oamenii să vorbească liber.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
gogo pe 14 Iulie 2011, 22:54
#1
hsida-de!
l-au depasit pe basescu? hai sictir!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.