Manipularea prin televiziune.

01 August 2010, 22:44 | 5281 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal

 Trusturile media, Realitatea-Caţavencu şi Impact( Antenele), lovesc în actualul guvern şi manipulează opinia publică, făcând din orice informaţie un dezastru naţional şi deturnând adevărul.

 Opinia publică din România este foarte uşor de manipulat din cauza  lipsei de alternative pentru o informare corectă. Puterea actuală nu dispune de mijloacele media de comunicare şi informare a populaţiei atât de bune pe cât sunt cele care anunţă dezastrul naţional. Guvernul comunică cu populaţia foarte bine, dar cele două trusturi "toacă mărunt"  orice informaţie din care să reiasă că guvernul şi Băsescu sunt duşmanii poporului.

 Interesele sunt foarte mari şi orice ar face puterea actuală, populaţia trebuie să perceapă că în ţara asta nu se mai poate trăi şi ar trebui să plecăm cu toţii la bulgari sau la unguri. Haosul trebuie întreţinut atât timp cât puterea este a celor care nu le fac jocurile. Faptul că se încearcă promovarea turismului este un lucru rău, turiştii nu mai trebuie să meargă pe litoral, din cauza ca peştii înţeapă şi după aceea mor şi vin la mal, algele au împânzit plajele, acestea sunt doar câteva ştiri dezbătute cu mult patos de tot felul de invitaţi ai celor două posturi.

 Zile întregi s-a dezbătut, după deshumarea soţilor Ceauşescu, un aşa-zis sondaj de opinie care ar fi arătat că dacă Ceauşescu ar candida la alegeri ar câştiga. Profitând de situaţia actuală şi exploatând-o în folosul lor, cele două trusturi media au clămpănit despre acest pseudo-sondaj, făcut degeaba, pentru că istoria nu se scrie cu condiţional-optativul. Temele false, inventate de televiziuni, sunt dezbătute ore în şir. După o astfel de emisiune nu afli nimic. Populaţia trebuie să perceapă ştiri negative, iar dacă nu sunt negative sunt "fabricate" şi deturnate de la adevărată lor ţintă. Ştirile pozitive au dispărut aproape în totalitate.

 Ziarul Curentul ( www.curentul.ro) a publicat în mai multe episoade, dezvăluiri despre ziariştii celor două trusturi. Formatorii de opinie, ziariştii, liderii de sindicat, politicienii, toţi cei care sunt plătiţi de Vantu şi Voiculescu sunt legaţi între ei prin tot felul de interese şi plătiţi cu sume foarte mari de bani. Guvernul actual încearcă să scoată ţara din criza, în care au reuşit să o ducă cele două partide mari din opoziţie, iar măsurile pe care le ia guvernul, nepopulare,  sunt speculate foarte uşor de oamenii lui Vîntu şi Voiculescu.

 Să vă dăm un exemplu din Turnu-Măgurele. Domnii Dragnea şi Mohanu au lăudat investitorii chinezi, care vor veni şi vor face minuni pe aceste meleaguri. Acum, când s-a decis ca logo-ul turistic al României să fie prezentat la Shanghai, în China, toţi pesediştii au criticat acest lucru. Domnule Dragnea, explicatile bre că vin chinezii în toată ţara, nu doar la Turnu-Măgurele. Minţiţi, minţiţi, ceva tot rămâne, acesta este motto-ul celor două jalnice trusturi media.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
bibica pe 11 Noiembrie 2010, 10:49
#3
despre mitingurile politice
Haa ...in data de 09.11.2010.....la fostul Sago...sau cum se mai numeste acum...s-a primit ordin de delegare la miting la Buc*resti...Adica papagalii pupatorii inc*ratori trebuiau sa se duca la Buc*resti in fata CNA-ului...si sa protesteze alaturi de nefericitul ala de Mircea Badea si celalt idiot cum ca au fost amendati idiotii aia ca injura pe post...si de cine au dost trimisi de nenorocitii aia de PSD care imediat venira in spijinul televiziunilor mogulilor......\\nCICA NU ARE DREPTATE BASESCU...
paco pe 27 Septembrie 2010, 16:32
#2
actualitatea politica
sa speram ca cei care inca realizeaza realitatea vor reactiona in consecinta si nu vor cadea in capcana manip**arilor de la realitatea tv si a antenelor
rrr pe 03 August 2010, 11:02
#1
rrrr
si realitatea tv la fel
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.