Cultul personalităţii. De la N. Ceauşescu la L. Dragnea.

14 Iulie 2010, 23:46 | 4375 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal

În ultimele săptămâni domnul Dragnea a adus la Turnu-Măgurele diverse persoane cunoscute. De la Victor Surdu la Rovana Plumb şi de la Corina Creţu la Philip Cordery, aceste persoane au văzut cum este adorat domnul Dragnea şi au făcut petreceri la Hanul Diligenţei de la Banciu.

Asemenea vizite au făcut din ziarul neoficial al domnului Dragnea "Teleormanul' o adevărată "Scânteia" din vremurile dictaturii comuniste. Ca să compenseze dictatura lui Băsescu, ziarul teleormănean publică în fiecare număr adevărate osanale pentru şeful judeţului. În numărul din 14 iulie, vizita lui L. Dragnea, împreună cu P.Cordery, preşedintele PSE, este prezentată în stilul fostului cotidian comunist. Femeile se înghesuie să-l vadă pe domnul Dragnea, comuna Saelele este mândră că o asemena personalitate a venit în comună. După aceste vizite rămân multe semne de întrebare. Cine plăteşte aceste excursii la ţară ale liderilor PSD? Mulţi bani pleacă din Teleorman, un judeţ sărac,  la Bucureşti, la sediul PSD. Domnul Dragnea preferă să susţină partidul, unde are funcţie babană, în loc să investească în această zonă săracă.

Ultimii bani din judeţ sunt colectaţi de domnia să prin  asfaltările anuale care se fac în Teleorman. Nu există an de la Dumnezeu  să nu se asfalteze vreo porţiune în Turnu-Măgurele. Covorul de asfalt, pe care Teldrum îl toarnă, este de calitate slabă, astfel că după fiecare iarnă apar gropile. Ca să nu se mai obosească, cei de la Teldrum toarnă asfaltul nou peste cel vechi.  Şi uite aşa, în câţiva ani, şosele noastre care cresc cu 5-10 centimetri pe an, se  vor înălţa  mai mult decât trotuarele. Ca un adevărat "rege al asfaltului", domnul Dragnea dispune de sume uriaşe pe care le oferă partidului. Aceşti bani, care pleacă din judeţ, sunt o palmă pe obrazul nostru, al tuturor. Teleormanul este tot mai sărac iar domnul Dragnea, paradoxal, tot mai bogat. Cultul pesonalitatii a devenit o obsesie pentru preşedintele CJ. Atunci când merge la CJ el este salutat, de la portar la femeia de serviciu cu un slugarnic "saru` mâna". Dacă se continuă această campanie de cult al personalităţii, până la urmă o să avem nevoie de bilet de voie pentru a merge prin oraşul "baronului roşu"(nicio legătură cu celebrul pilot german de avioane de bombardament din timpul primului război mondial).

Domnul Dragnea continuă să aspire majoritatea resurselor băneşti ale judeţului şi să le folosească, în interes propriu, la Bucureşti.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
nu conteaza pe 15 Iulie 2010, 18:58
#1
ba conteaza
Pai nua u votat oamenii muncii cum au votat?\nCum iti asterni asa dormi.\nAstia care conduc tara nu sunt buni.Numai Liviuta e mare, e tare,este omul perfect.\nSa iifie rusine lui draganel ca putea sa fure cat voia el dar sa faca si ceva .\n
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.