Ati votat salarii, veniti de luati salarii!

07 Iunie 2017 | 11870 vizualizări | 17 comentarii
Ati votat salarii, veniti de luati salarii!
Ati votat salarii, veniti de luati salarii!

A mai trecut un an electoral si in urma lui se vede ca romanii tot nu au inteles cine ii minte. Halal popor. Sa votezi pe aia care te mint in fata, pai iti trebuie, nenica, o doza strasnica de inconstienta. Ce or fi zis unii? 

O sa curga lapte si miere, hai sa-l votam pe Dragnea, e baiat din popor, d-aci de la noi, o sa ne ajute!
Multa minte au avut sa creada asemenea gogomanie. Ce mai tura-vura, suntem in rahat pana la gat, Romania a imprumutat peste 4 miliarde de euro in acest an doar pentru, mare atentie, salariile bugetarilor si pensiile babane date pe criterii cel putin ciudate. Chiar si asa, tocmai au constatat ca tot nu ajung banii sa faca platile electorale, asa ca fraierii au luat teapa, partea urata ca noi am luat teapa odata cu ei. De cand au venit la guvernare, principala lor grija a fost sa scape de puscarie. Auzi la Bombonica, prag stabilit pentru a fi sau nu infractiune. Pai ba frumoaso, noua ne pui prag sub care sa nu platim impozite? Manca-ti-as gura ta de fata de la tara!
D-acu-ncolo, tineti-va bine de portofel, ca vremuri grele se anunta!

CTP - digi24.ro

Comentarii (17) Adaugă comentariu
Benito Mussolini pe 14 Iunie 2017, 18:32
#17
Promisiuni electorale
Încă o promisiune electorală,, onorată" de PSD. Conform noii grile de calcul, punctajul obținut de pensionar nu se va mai împărți la anii de vechime cu care a ieșit la pensie, ci se va împărți la 35 ani, conform normativului legal de vechime la care se iese la pensie după noua lege. Deci, în medie, un pensionar va pierde de la 2 la 4 sute lei. Acum sunteți mulțumiți dragi votaci PSD? La mai mare! Chiar v-o meritați din plin! Nu pot însă a mă buc*ra din cauză că mama mea, și ea pensionar, pierde niște bani cuveniți din plin din cauza unor creierelor netede care votează PSD din oficiu, și care te-ar mânca de viu dacă înjuri PSD.
Ilie de la Scularie pe 09 Iunie 2017, 09:13
#16
@Amic
Si nema gugu ..... idiot! Cred că mama idioților este gravidă non stop, din moment ce apăreți aici ca ciupercile după ploaie. Ce bine că nu mai trăiește Hitler, că ajungeai săpun mein liebe idioten kamerad.
Amic pe 09 Iunie 2017, 01:01
#15
Ilie gamalie de la scularie
Sa mi alezez surubul in piz..le din fam ta!!! Da ilie cu cocosei mai!
Amic pe 09 Iunie 2017, 00:58
#14
Ilie gamalie de la scularie
Sa pun scula in g.ra familiei tale de je**s! Acum ori niciodata ti**n imputit!
Ilie de la sculărie pe 08 Iunie 2017, 21:31
#13
@votant
Ok.
Votant pe 08 Iunie 2017, 16:27
#12
nea Ilie
Păi ce ai înțeles bre? Eu nu votez hoții de la PSD, alții sunt fraierii.
Goe pe 08 Iunie 2017, 15:42
#11
Pentru votant.
Nu ai inteles nimic din ce am scris eu .M am referit la toata clasa politica atunci cand am comentat.Dar cine oare conduce destinele teleormanenilor de 20 de ani ?Nu oare cei de rosu cu minciunile lor electorale?Ca si cei de la psd,pdl,pnltoti o apa si un pamant,nu vor decat ciolanelul.Singura solutie este revolta pop**ara!Si ca sa nu fiu ironic ci drept de ce oare turneniinu au votat schimbarea?DAU tot eu raspunsul,de prosti de ingusti de profitori.
Ilie de la scularie pe 08 Iunie 2017, 12:31
#10
@Turnean
A, uitasem! Daca nu intervenea cearta intre tine si Cracea, erai si tu pe lista si-n gasca alora pe care azi ii injuri. Rusinica, rusinica, boierule, bre! Se poate?
ilie de la scularie pe 08 Iunie 2017, 12:30
#9
@Turnean
Hai sa-ti pun eu o intrebare foarte incomoda. Nu cumva o parte dintre cei care sunt membrii partidului cu marul verde au fost in gasca aia cu taierile de salarii pentru posetuta lui Nutzy? Mai, a dracului este ipocrizia asta fratilor, mai ales in politichia locala, ceva de speriat. Mai ales din partea unora care nici usturoi n-au mancat, dar nici gura nu le pute. Stii foarte bine la ce ma refer Turnene, dar de fiecare data cand te-am,,julit" in legatura cu acest subiect, ai tacut ca porcu-n papusoi, proba ca te-am prins cu pantalonii-n vine. Pune-ti mai bine intrebarea: ce merite are PMP in promovarea meritocratiei? Ti-o spun eu - niciunul. Asa ca ciocu' mic, mic, mic. Vezi de scheletele din dulapul vostru, si nu mai cautati pe-ai altora.
Turneanul pe 08 Iunie 2017, 10:33
#8
Pentru Goe
Ți se pare ca drumul deschis de Crăcea e al meritocratiei, îmi aduc aminte ce specimene a pus în funcții în 2009 ( știți perioada aia când se tăiau salariile pentru ca Nuți să -și umple poșeta pentru shoping. Ce "merite" su avut cei numiți atunci pentru prosperitatea noastră? Cele de partid bineînțeles, fără nici un rezultat pentru noi, cam la fel cum face PSD. Până nu se primeneste PNL-ul local nu avem alternative și cum Crăcea și gașca se țin tare de scaun indiferent de câte alegeri pierd vom avea o guvernare locală psd-ista lungă.
Ilie de la sculărie pe 08 Iunie 2017, 07:45
#7
@Votant
Din păcate unii ca tine decid soarta copiilor noștri.
votant pe 07 Iunie 2017, 16:03
#6
acum la TV
Tocmai ne anunță că îl schimbă pe Grindeanu, de laudă că au mulți oameni de valoare. Și surpriză, cică programul lor de guvernare e apreciat de români. Să nu mărească salariile, să vadă apoi ce apreciază românii, mama lor de hoți.
IONESCU pe 07 Iunie 2017, 15:35
#5
Ce fel de votant,al PSD?
E groaznic ce se-ntâmplă.De unde sunt banii care ți-au dublat salariul?Nu sunt cumva bani împrumutați,bani pe care trebuie să-i plătească generațiile viitoare?!Dragnea ne arată cum se dă foc unei țări și cum se pișă el pe români.Da,da,chiar și pe ăia care l-au votat.O să vedeți cât ați câștigat la salariu,pe la toamnă,după ce vor exploda toate prețurile.
Votant pe 07 Iunie 2017, 11:00
#4
In Turnu Magurele
Eu sunt multumit cu maririle de salariu avute in acest an aproape ca sa triplat de la 880 lei net am ajuns la 1980 net este ceva, Multumesc PSD !
Ștef pe 07 Iunie 2017, 09:57
#3
O țară-ntreagă cu mâna-ntinsă !!
Loc*ri de muncă IOC sau din ce în ce mai puține,iar Ciuma Roșie promite tot felul de inepții pentru marea masă a spălaților pe creieri.Păi de unde să vină bani în plus dacă nu mai muncește nimeni în țara asta?De atâția ani trăim în minciună și hoție,dar pomanagii și puturoșii nu se trezesc încă.
Goe pe 07 Iunie 2017, 09:40
#2
Halal,popor,halal natiune!
De multe ori am stat si m am gandit cum mama dracului am ajuns in halul asta si de ce ?Raspunsul este foarte si la obiect,datorita noua,celor multi care nu am reusit sa vedem neghina din grau.Noi si numai noi cei multi lasam de 27 de ani o clasa politica corupta pana in maduva oaselor.Am pierdut trenul democratiei si relansarea unei economii de piata datorita incapacitatii de gandire a unei popor invatat cu pomeni electorale odata la patru ani .In continuare acest popor gandeste cu c*rul,cu burta ci nu cu mintea .Azi Romania nu mai are decat o singura sansa de a.merge pe un drum al dezvoltarii si meritocratiei .Solutia benefica si salvatoare este schimbarea clasei politiceprin revolta pop**ara.Dar ma intreb oare cine sa o faca ?

ciupi pe 07 Iunie 2017, 09:11
#1
prag de prag
Abuzul în serviciu este o infracțiune care poate condamna doar funcționarii statului, mai exact, bugetarii. Vor să pună un prag, eventual cat mai mare, sub care să nu răspundă penal pentru potlogariile lor. Dacă vor reuși, atunci noi, societatea civilă, avem obligația să solicităm un prag sub care să nu mai fim condamnați. Furi un televizor, spargi farul unei mașini, etc. valoarea e mică, adio dosar penal. Dacă ei sunt canalii, atunci noi vom fi mârlani.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.