Doza de râs - Nicolae Bădănoiu, primarul oraşului Videle, confirmă că în Teleorman este posibil orice.

10 Iunie 2015, 00:03 | 6656 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Nicolae Badanoiu, primarul-pompier.

În anul 2012, aproape toţi candidaţii propuşi de USL au câştigat alegerile. A fost un asemenea val, încât şi un maimuţoi era votat, dacă Liviu Dragnea îl propunea. Cătălina Ştefănescu a câştigat la o diferenţa foarte mare, ceea ce spune multe despre ce s-a întâmplat în acel an. Un alt exemplu concludent este cel al lui Nicolae Bădănoiu, actualul primar al oraşului Videle. Domnul Bădănoiu a fost luat de la pompieri şi făcut primar. O altă profesie nu avea un reprezentant mai bun ca subofiţerul ISU?!

Dintre atâţia bravi pompieri cum de tocmai Nicolae a avut acest noroc? S-a făcut o selecţie la Detaşamentul de Pompieri Videle? Putem spune că actualul edil-şef reprezintă o soluţie pompieristică pentru Videle. După cum se vede în fotografia luată de pe site-ul Primăriei, domnul primar are o ţinută de pompier pregătit de misiune. Cravata este un accesoriu care nu i se potriveşte, de aceea nu o poartă. În afară de cravată, imaginea nu mai are are nicuin defect. Ce viitor să aibă un oraş când este condus de domnul din poză?!

Citeste si: Doza de râs. Câtă carte are Liviu Dragnea?

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Ioan pe 06 August 2020, 23:14
#5
Infect articol!
Infect articol scris fără pic de profesionalism și - evident - nesemnat! Un primar competent, cu carte (este inginer) și onest este calomniat și insultat grobian, fiindcă detestă băsismul. HALAL JURNALISM!
tanar pe 04 Noiembrie 2015, 23:12
#4
jos badanoiu jos militaru sus MB
Badanoiu nu este un om care conduce este on maimutoi care este condus.ce a facut pentru tineri ca mine.rusine badaboiu rusine psd
UN PETROLIST pe 18 Iulie 2015, 23:19
#3
HABAR NU AVETI!!!!!!!
BALANOIU ARE BUN SIMT INAINTE DE TOATE.

CA PREGATIRE ESTE ININER ASA CA SUNTETI NISTE NECUNOSCATORI.

pescaru pe 11 Iunie 2015, 19:05
#2
pampalaii sunt la moda
Nu este singurul primar, pe post de marioneta. Toata tara e plina de lingai, lingusitori, si mincinosi.
angi pe 10 Iunie 2015, 06:24
#1
un articol ieftin
Balanoiu a facut cate ceva pentru Videle in comparatie cu Militaru.

Militaru un fost activist al PCR numai a promis si nu a facut nimic pentru videle urmarindu-si numai interesele lui si ale apropiatilor- Videanu,Galos & Co.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.