Doza de râs. Câtă carte are Liviu Dragnea?

20 Octombrie 2014, 12:00 | 4248 vizualizări | 3 comentarii
Cata carte are Liviu Dragnea?

Stăpânul absolut al Teleormanului face ce face şi ne spune câte o vorbă mare. Liviu Dragnea este un om învăţat, atât de deştept, încât putem spune că este cu o clasă cel puţin deasupra tuturor teleormănenilor. Studiile superioare au fost mai lungi cu 1 an la dumnealui,  să aibă cât mai multă carte. Iată ce spune jupânul: "Chiar dacă în ultimii ani în România ierarhia valorilor a fost răsturnată, chiar dacă valorile sunt aruncate în derizoriu, eu cred în continuare cu tărie, că în viaţă dacă ai carte, ai parte." Prima întrebare, reacţie la auzul acestor vorbe din gura unui parvenit, nu are cum să fie decât aceasta: câtă carte are Dragnea, dacă are parte atât de uriaşă?

Jupâne, chiar dacă toate camioanele Teldrum ar transporta numai cărţi şi tot nu se justifică partea pe care o posezi. Bombonica, sotia  dumitale, câte carte are de a ajuns să aibă hotelul Turris pe persoană fizică? Fiscuci, Pitiş, Ion Florian, Simionescu şi toţi învăţaţii care formează famiglia Teldrum, câtă carte au de învârt zeci de  milioane de euro? Poate că au învăţat prin şcoli speciale şi după alte manuale, pentru că altfel nu ne explicăm. Averea uriaşă, pe care aţi dobândit-o în câţiva ani, nu se justifică prin carte, ci prin furt. În faţa procurorilor, tot aşa o să spuneţi?

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
mike pe 23 Octombrie 2014, 19:35
#3
LATUL
LATUL SE STRANGGGGE domnilor, incet dar sigur, traiasca D N A
ycyvuyv pe 20 Octombrie 2014, 18:13
#2
surpriza
Liviu începe sa fie mazilit din interiorul PSD, o sa avem o toamna agitata, si frumoasa
Alegator pe 20 Octombrie 2014, 13:36
#1
BAIETII AU SCOALA HOTILOR
Si nu sunt numai cei citati de voi,sunt mult mai multi.Primari,viceprimari si secretari de primarii care au facut adevaratul jaf in ROMANIA.A,sa nu uitam de judecatori.Judecatori care au ajutat politicul,siiiii,sunt complici sau lafel de vinovati.Sunt,deci,persoane implicate politic,din administratie ori alte institutii care au falsificat acte,decizii sau hotarari care sa duca la un furt cat mai usor si cat mai "legal".Noi,in schimb,trebuie sa sustinem neconditionat Justitia din Romania.Iar despre cata carte are Dragnea,se vede si se simte prin ceea ce face.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.