Luci Chiurtu face tot posibilul sa-l angajeze pe Babica la Primaria Lita.

08 August 2020, 20:24 | 4874 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Luci

Conform surselor noastre, Luci Chiurtu, viceprimar al comunei Lita si posibil primar, vrea sa-si angajeze cel mai bun prieten la Primarie. Luci si Babica au ajuns la concluzia ca ar fi bine un post fara raspundere: electrician, tractorist sau pe Wola. Babica nu trebuie sa vina in fiecare zi la servici, doar in acte si sa mearga vechimea si sa vina banii. Babica mai are 18 ani vechime de la nea Nicu Bozianu si nu ar strica o pensie anticipata. 

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Iulia pe 16 August 2020, 20:34
#11
Luci spune ..pensionarii din comuna sunt niste pomanagii.ca si asistati sociali
O comuna de pensionari care nu sunt buni de nmic
Ilie pe 14 August 2020, 21:56
#10
Chiar nu merita ca si primat acest barbugiu
Unu care o sa vanda comuna la joc*riile de noroc
Nina pe 13 August 2020, 09:28
#9
Pentru 7
Inca o dovada de caracter si mentalitate. Se vorbea de masini, idiotule?Daca caracterul unui om sta intr-o masina atunci trebuie sa te impusti mai Lucica sau B.... care ati scris
Ileana pe 12 August 2020, 20:51
#8
Este un cu**ar barbugiu?
Ha ha o gluma proasta ca si primar
Bogdan pe 10 August 2020, 15:00
#7
Invidioși
Săi sugeti Pula fără Prezervativ și lui Luci și Lui Babica de Invidioși care comentați Aiurea, plimbați-vă și voi cu mașini ca ăia sau nu vă permite Buzunarul,,,,
Spar pe 09 August 2020, 14:38
#6
Vice
Daca si Luci iese primar inseamna ca suntem tampiti. Un barbugiu care isi petrece majoritatea timpului liber la joc*rile de noroc si umbland dupa trente ieftine. Unde e o coada de femeie ridicata e si Lucica prezent ca sa nu mai vorbim si despre alte probleme din trecut cu minore( stie el). Cat despre Babica ce sa mai spun?! Un romano-ti**n,sofer de ocazie la ti**nii din oras,un analfabet mandru cu insticte de cocalar(nu stiu ce a vazut fata aia la el)
Gicu pe 09 August 2020, 09:55
#5
Votati prostii din PSD
Acum sper ca v-ati convins si ce a avut Primarul Popescu Dorel in cap.Postii au nevoie de unii si mai prosti in jurul lor.Cu un asemenea exemplar de viceprimar,vedem si ce e mintea celor ce merg la vot in com.Lita.Pe 27 septembrie sa mergeti sa votati unul si mai prost daca se poate.Sa mergeti din rau in mai rau,sa vada si lumea ce fel de oameni sunteti.
Litzik pe 09 August 2020, 07:51
#4
Pacat de comuna aia!
Daca prostul asta a ajuns sa lucreze la primarie.... spune tot despre psd. Dupa ce a angajat-o pe sor'sa la gunoi, a facut fals in acte, un viol si e si dator vandut peste tot pe unde se joaca barbut/poker/pacanele mai are tupeul sa apara pe afisele alea - asta spune multe despre caracterul lui. Pentru PSD e tipul perfect de membru de partid.
Măciucă, Clara, Lascu, Dragomir, Lupu pe 08 August 2020, 23:36
#3
Combinat
Ptr oamenii de la Kellog, uree și CET Înțelegeți și voi că nu vrem sa platim orele suplimentare. Astea ar trebui sa fie compensate conf legii cu spor de cca 100%, ceea ce ne face să turbam de invidie. Veniți la muncă și lăsați prostiile, renunțați la acele ore sau acei bani că altfel e vai de sănătatea noastră, ne facem harakiri.
Nina pe 08 August 2020, 23:17
#2
Pentru Luci
Luci dacă îl angajezi pe fratimio îți promit un oral cum n-ai pomenit in viața ta

Și nu ți-l fac oriunde, ți-l fac in birou la tine,pardon in agenția superbet
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.