Dragnea si Bill Gates, doi vizionari ai coronavirusului.

19 Aprilie 2020, 20:13 | 3416 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Bill Gates a declarat ca a prevestit pandemia in urma cu multi si a facut provizii de mancare. Liviu Dragnea a fost informat de Trump sau a simtit ce o sa fie cu mult inainte. Livinio si-a asigurat un loc la izolare. A avut de ales dintre Gratia( localitatea natala) si Rahova( izolare institutionalizata).

Mai mult, aici>>BuletindeOltenia.ro

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Ultima știre fierbinte.! pe 07 Mai 2020, 07:10
#9
Din surse cam fr. îndoielnice
Se zvonește că organizațiile de partid (știți voi care) din toate penitenciarele țărișoarei noastre, au primit o circulară. Cei cu gânduri ascunse, de evadare dintre noi, de transfer 'dincolo' (pe lumea,o...alta), adică să renunțe la viață.... să se auto-excludă din Partid. {{ PCR alias fsn, pdsr, pd,pdl etc.}} Să fie traseist (că se poartă, moda-Parlamentari) să se înscrie la alții. SĂ MOARĂ UNU' DE-AL LOR.! Presa, o știți voi!
A slăbit vederea, sau nu vă pasă? pe 07 Mai 2020, 06:15
#8
Doctore de OCHI, ajuTORRR.!
Peste 1.300 de cititori (azi 07.mai) ai acestei știri... și nicio alarma, nicio autosesizare. Îl 'văzutu-ră' pe * Prim- Baronu' de toată Țara * în ...¿.P O Z Ă.¿ în celula 13 207 (cu ușa,, non- lacăt"). Frumoasă POZĂ, o plăcere să îl vezi cu.. mustața-pusă.! DAR are OBIECTE interzise cauzatoare de...( Aoleu-Doamne-Ferește!) : cravată 'țeapănă', șireturi 2 buc., c*rea 1 buc. și posibil... brăcinar la izmene. ___VOI membri și simpatizanți LOIALI, dormiți..??? Becally a fost scos cu : Free Gigi! Urlați și voi : Free Liviu, Free LiViU.!!! Oare, păi, oare voi vreți ca mâine-poimâine să rămâneți... orfani de tătuc..???
Îi trag de urechi pe: pe 25 Aprilie 2020, 14:58
#7
ADYTA, BERcU, Magkelan
ADYTA îl iubește pe jupânul.! ( doar 7 ani îi dorești.?, lu' AL Caponne de TR.)... nu ca în SUA condamnare pe 2-3 vieți.?! Ai omis să spui :Duster-Future d-alea noi, pe baterii. ___BERcU, o are prea... sc*rtă.!... vederea prea sc*rtă, vede doar județul TR. Păi jupânul a afectat 41 de județe ; jaf, retrogradare și recul,... multilateral, multi-domenii. ___MAGELAN, tu mai fă încă o dată... Ocolul lumii.! Păi vorbești doar la singular? ;adică jupânul a furat singurel, și tot singur stă la pușcărie??? Scufundă -- ți --sar Corabia ( nu cea vecină cu Turnu) în Antarctica!.. { autoriul ::: Fratelii lu MareleSpartacus}.
Patraulea pe 21 Aprilie 2020, 20:32
#6
Pentru Berku
Sorin Ionescu, moartea te caută p-acasă și tu o suji ca fraieru p-aici.

Marș in mm de libidinos
Berku pe 20 Aprilie 2020, 19:47
#5
Draknea for ever...
Draknea for ever la boolau, un nenorocit, un hot, un om care a distrus un judet. cool smile
adita pe 20 Aprilie 2020, 16:50
#4
a
Mai are 2 ani de izolare. Pe urma vine pandemia aia, Teldrum si-l iau iarasi cu izoleta Duster si mai sta 7 ani la izolare.
Magelan pe 19 Aprilie 2020, 21:08
#3
E o diferență planetară între cei doi
Unul a inventat o tehnologie ce a revoluționat întreaga lume,iar celălalt a furat cu o forță de nestăvilit,și și-a bătut joc de un întreg popor.Unul este cunoscut de o lume-ntreagă,iar celălalt e nimeni,dar printre primii hoții într-o țară de adormiți și spălați pe creieri.Singura asemănare e că sunt bde sex masculin și,păstrând proporțiile,e că au făcut destui bani.Diferența e că unul e liber,iar celălalt e în colivie.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.