Coronavirus: Diferente mari intre Romania si Italia. Bunicii din Teleorman rad de Covid-19.

03 Aprilie 2020, 06:00 | 4216 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Coronavirus.

Bunicii nostri sunt mult mai rezistenti in comparatie cu italienii. Cazul de la Turnu Magurele reprezinta cel mai bun exemplu: mama la 15 ani. Coronavirusul creeaza probleme la persoanele peste 80 de ani. La aceasta varsta, trebuie sa ne facem griji pentru stra-strabunici. 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Ne-am îndepărtat de civilizație și educație pe 03 Aprilie 2020, 21:26
#1
DESPRE CE SOLIDARITATE VORBIM???
Îmi apre rău să spun dar,rușine tuturor celor în vârstă care nu au înțeles nimic din gravitatea situației în care ne aflăm,și importanța respectării indicațiilor decretului dintr-o perioadă extrem de dificilă pentru noi toți.Se circulă fără o direcție și vreun scop,doar din dorința unei simple plimbări,azi,inconștiente.Să lăsați frustrările și faptul că nu v-ați putut adapta,că nu mai sunteți în prim plan ca altădată,și gâdiți-vă și la generațiile ce vin din urmă.Nici asta nu va întereseazî?!Azi,chiar nu trebuie să vedem momente și stări de egoism și ignoranță.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.