Copiii coronavirusului - un fel de decretei.

24 Martie 2020, 22:39 | 3250 vizualizări | 3 comentarii
Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Ioana pe 06 Aprilie 2020, 13:32
#3
Comentariu
Tigani fac copiii, români își fut copii! Ati prins pe țiganii ca fac si ca dreg, ca romanii sant corecți!! Fir-ati ai dracu de critici ce sunteti !
Ionuț pe 25 Martie 2020, 14:54
#2
Pt Florin
Ma Florine, lasa ca fac țiganii copii... Ai vazut ca suntem acaparati de ei, nu există scara de bloc in care sa nu se fi mutat țigani. Bravo lor.

Cu concepția ta, peste cîțiva zeci de ani, românii vor fi minoritari...

M.F. pe 25 Martie 2020, 13:10
#1
Facem copii,foarte bine,și ce le oferim?
Bine,la noi la romani,smecheria,hazul de necaz,mistocareala,banc*rile proaste si prostia,sunt proverbiale.Din aceste cauze,suntem acolo unde ne regasim azi.Bun,o sa-mi spuneti ca sunt un idiot.Poate,dar cu buna stinta sa aruncam niste copii intr-un razboi care nu este al lor,cum se numeste?Avem de toate,sanatate,liniste,prosperitate,niste gene care neaparat trebuie transmise si mai departe,dar nu avem urmasi.Acum ne trebuie si niste copii nascuti in bezna,saracie,lipsa majora de educatie,nesiguranta zilei de maine si promiscuitate.Sau,poate chiar ei ne vor schimba c*rsul vietii,atat cat mai avem?De data asta,chiar mi-as dori sa gresesc.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.