Ultima ora: Fumul de cauciuc distruge coronavirusul.

01 Martie 2020, 20:28 | 4582 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Foc.

Turnu Magurele este protejat de o perdea neagra de fum. Locuitorii orasului au aflat ca virusul periculos poate fi tinut la distanta cu ajutorul fumului de cauciuc. 

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Eu pe 06 Aprilie 2020, 13:41
#8
Comnent
Ba care politie, care pompieri?! Nici acum nu realizezi ca ăștia nu se pun in problemele orașului?
Te bagi că supozitorul pe 04 Martie 2020, 10:58
#7
Despre ce tradiții vorbești,coane?
Datul foc cauciuc*rilor in plina stradă e o tradiție?A cui?Din ce etnie faci parte,și câte clase ai?Azi,toți faceți trimitere la Europa,dar la sălbăticie nu va întrece nimeni.Si,apropos,numai prostul e consecvent.
Nebunul din coceni pe 04 Martie 2020, 10:25
#6
Ăluia care se bagă și el în discuție ca spupozitorul în ....
Auzi băi mămăligă-n praștie, tradiția foc*rilor de primăvară nu pomenea nimic de cauciuc*ri sau spray-uri aruncate-n foc. Așa zisa sărbătoare s-a transformat de zici că e Intifada palestiniană. Omul ăla tocmai la acest aspect se referă. Că a scăpat și el prin ștevie cu desconsiderarea tradițiilor este păcatu lui. Ambii sunteți niște talibani, unul tradiționalist și altul modernist. Și unul și altul sunteți la fel de toxici.
ma bag si eu in discutie pe 04 Martie 2020, 00:38
#5
Pentru intelectualul rasat fara traditii imbecile
Se spune,,unitate in diversificate,,.Pentru asta insista U.E. si printul Cearls sa conserve loc*rile si traditiile, pentru asta de sarbatori sunt cozile alea imense la frontiere. Sa le consideri imbecile denota o instabilitate, poate doar emotionala.La origini,,foc*rile,,insemna strangerea resturilor vegetala din anul anterior si arderea lor pentru alungarea celor rele.Ca acum nu se respecta, in special la orase si a devenit ocazie de petrecere muzica si bautura, e altceva.Dar sa generalizezi in asa hal..domnule ai o problema,te supra evaluezi!
Un om fără tradiții imbecile pe 02 Martie 2020, 10:19
#4
Ne deranjează prostia si lipsa de educație,Gaga!
Și tu,Dyly,ești așa cum ai scris,cumplit de prost.V-au spălat creierii în așa hal,cei din PSD,că ați rămas ancorați în vremurile din secolul al-XVIII-lea.Rămâneți niște sălbatici izolați de lumea civilizată,cu aceleași mentalități rurale,pline de lucruri vechi și inutile,numite tradiții.Dar nu sunt considerate tradiții și mersul la școală,spălatul cât mai des,nevoia de loc*ri de muncă și traiul civilizat dintr-un oraș c*rat?De autorități,ce să mai vorbim.Țăranul poate ieși din sat,dar satul din țăran,e foarte greu.În nicio țară din Europa nu veți vedea asemenea ”tradiții”primitive.Asta și dacă ați ieșit vreodată din zona TR.Proștilor care vă respectați ”tradițiile”,următoarele tradiții care vor predomina în viitor,vor fi:mârlănia,vorbitul foarte tare în public(numai așa ieșiți în evidență și vă puteți arăta ”valoarea”),dependența de păcănele și pariuri,prostituția,proxenetismul și ajutorul social.
Gaga pe 02 Martie 2020, 02:50
#3
Hwvwv
Bai jeg*le de Om care e problema ta ca este fum pe strada?

Asta e traditia si va fi mereu,asa ca nu mai fi tu comunist/ă si veziti de treaba ta
Dyly pe 02 Martie 2020, 00:14
#2
Foc*ri
De revelion va deranjat artificiile acum va deranjează foc*rile ce ar putea sa va deranjeze pentru ca nu mai avem ce
Conducători,sunteți oglinda orașului pe 01 Martie 2020, 20:53
#1
Câtă nesimțire,câtă ignoranță !
Alooo,Primăria,Poliția și Pompierii din Turnu Măgurele,ce e cu obiceiurile astea sălbatice și primitive?!Străzile orașului sunt invadate de fum gros de cauciuc*ri de catre niște turmentați,iar autoritățile nu respectă legea,ne sfidează și pune în pericol sănătatea și siguranța tuturor locuitorilor.Ce rușine,ce mizerie de oraș și de conducători!Trebuie să apelăm zilnic la 112,pentru că nesimțirea a atins cote de neimaginat.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.