Video Fara cuvinte! Hachiko (cel mai loial caine din lume) de Turnu Magurele isi asteapta stapanul la Primarie.

06 Ianuarie 2020, 01:41 | 4325 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Ham! Ham! AAAAAAUUUUUUUUU!

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Vp231 pe 10 Ianuarie 2020, 20:36
#3
Gh
PSD-ul a fost distrus și trădat de Liviu Dragnea pacat de acest partid .distrugerea a fost făcută pentru a-și fiul și interesele grupului .
DANA pe 07 Ianuarie 2020, 10:19
#2
"Investiții" în Turnu Măgurele
Domnul CUCLEA a făcut noi "Investiții" în clientela PSD la sfârșitul anului trecut. De la cel mai tare supermarket din Turnu Măgurele VASILIADA a făcut cumpărături de peste 1miliard de lei .De la firma de casă a PSD MB SILVER SRL din Alexandria a făcut cumpărături de peste 2 miliarde de lei De la această firmă a cumpărat polonice, scaune, canapele,robinete, lenjerie,laptopuri, televizoare, imprimante etc.Nici DEDEMAN nu are o asemenea ofertă. De asemenea primăria,Eurobacul și Local Urban fac diferite cumpărături de la firma de apartament a PSD KAFKA patronată de Sorin Burtea. Bineinteles că prețurile sunt fără conc*rență fiind mult mai mari decât prețul pieței. Sperăm ca autoritățile competente sa--și facă datoria și să facă controale corespunzătoare pentru a arăta cum risipește banii cetățenilor acest primar incompetent.
Garda de finanțe pe 06 Ianuarie 2020, 09:26
#1
În padoc*ri e locul lor,al javrelor!
Eu aș fi formulat total invers.Veți spune,cuum?Uite,de data asta,Angry Yorkie să meargă lângă stăpân.Asta da,loialitate.Plus că e și timpul pentru niște controale pe la Primăria Turnu Măgurele.Și momentul este destul de potrivit pentru aflarea modului de cum au fost cheltuiți banii publici,și prin ce buzunare au ajuns.Consilierii de ce tac?Au cumva și ei urme de ”fer” pe mânuțe?Unde sunt Cucleo banii de pe țevile de termoficare?Că a fost lucrare mare și grea.Noi credem că avem tot dreptul să știm.Și banii de pe multe alte lucrări și cheltuieli.Sunt sigur că-i puteți justifica.Tocmai din acest motiv,puneți totul pe site-ul primăriei,așa,ca să știe și cei ce vin la vot cu scuipatul pe piept,mintea la grădiniță și sufletul la Iliescu.Șii,”datorită”mai multor acțiuni de binefacere și grijă față de cetățeni,vă vrem alături mereu.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.