PSD, partidul hotilor si al legilor cu dedicatie pentru acestia

24 August 2019, 05:08 | 3238 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Baron PSD.

PSD-ist corupt scos din închisoare după doar 2 luni ca să se facă loc pensionarului care a spart un dozator de lapte!

Reamintim că un baron local PSD a făcut nici 2 luni din condamnarea de 3 ani și 8 luni și în același timp ne exprimăm convingerea și speranța că pensionarul din Alba care a spart un dozator de lapte va efectua până la capăt pedeapsa de 3 ani pe care a primit-o. Ca să poată spune liniștit și pe mai departe despre PSD că "a furat, dar ne-a dat și nouă". I-a dat niște ani de pușcărie care nu le mai trebuiau baronilor.

Baronul PSD Bunea Stancu a luat 3 ani și 8 luni de pușcărie, dar a ieșit după nici 2 luni. Hai România! Hai la culcare!

Pentru cine mai are nervi de așa ceva - găsiți cazul pe.larg pe Hotnews.

Daca ar face PSD-iștii și autostrăzi cu același spor cu care fac pușcărie, la toamnă am fi peste Germania.

SURSA: KMKZ.RO

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Cretiu pe 25 August 2019, 15:46
#8
Film
Face-ti un film despre viata si opera acestei Ciofalci
Pitroku(inginerul auto Jujga) pe 25 August 2019, 14:54
#7
Ciofaca primar
Ciofaca Nu ie Bon de premar, la Urbis shutea kauciukurile de la tractorashe, Le vindec cu Mageanu si Belimace, banii ii bea mai tarzior
Badalau pe 25 August 2019, 11:47
#6
Mare Om, Mare Caracter Doru
Mare Om, Mare Caracter acest Doru Ciofalca, merita din plin la primarie. Carciumaru si-a aratat limitele, Gogoi-Pizdoi si Radu Marin-fara tine viata este un chin conduc (a se citi, nenorocesc) Rosiori de Vede. Ciofalca va rade tot, il paste unanimitatea absoluta.
Remus pe 24 August 2019, 16:58
#5
Toti alaturi de Dorulet
Doru Ciofalca primar, cel mai valorosul produs liberal local!Fata de Alexandru Iliescu, puscarias si obsedat sexual, Doru Este sus!Gaozarul Iliescu la puscarie, Doruletz la primaries!
Pensionar rosiorean pe 24 August 2019, 13:09
#4
Invinge Doru Ciofalca
Da, Doru Ciofalca este solutia ideala pentru rosioreni. Doar el poate invinge mafia pesedista si sa faca ordine intr-o primarie macinata de coruptie si relatii imorale. Da, Doru Ciofalca merita sa fie viitorul primar al municipiului nostru.
Anti-PSD Ciuma Penală Roșie pe 24 August 2019, 13:05
#3
PSD=CANCERUL ROMÂNIEI, SURSA RĂULUI DIN ȚARĂ, IATĂ-I MAI JOS PE CEI CARE AU SUSȚINUT CIUMA ROȘIE
Sunt o grămadă de SCLAVI PSD:Prună Marinel, Aura Atheneu, Dumitru Simion, Gheorghe Mihai, Cazangiu, Mihalcea Claudiu, Gruia Gelu, Puti Cosac, Raicu Marian, Petculescu, Cone etc.iată si clipuri cu ei de la mitinguri:http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11498-video-cu-papagali-si-catei-rusinea-orasului-turnu-magurelehttp://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11448-video-patriotii-teleormaneni-si-au-facut-datoria-la-procesul-lui-dragneahttp://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11353-video-aura-atheneu-si-pruna-marinel-doua-exemplare-din-categoria-protestatar-pesedist-ne-scriu-cititoriihttp://m.turnucustiri.ro/comentariul-zilei/11497-foto-angajatii-primariei-turnu-au-semnat-condica-de-prezenta-la-lucru-la-inalta-c*rte-comentariul-zilei
Bratianu pe 24 August 2019, 12:55
#2
Doru Ciofalca PRIMAR
Singura sansa pentru municipiul Rosiori de Vede este sa voteze candidatul Partidului National Liberal la functia de PRIMAR, domnul Inginer Economist Doru Ciofalca.

Liberal autentic, foarte bine pregatit profesional, deosebit de serios si muncitor, exemplu de cinste, moralitate si onoare, un familist exemplar, tatal a trei copii minunati, fosti sportivi de performanta sau ziaristi exceptionali, dumnealui este garantia si promisiunea pentru un Rosiori de Vede, prosper, civilizat, european.Rosioreni, doar alaturi de domnul Doru Ciofalca putem iesi din saracie si mizeria fizica si morala in care ne aflam.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.