Bursa zvonurilor: La un liceu din Turnu s-a introdus o materie noua pentru Bacalaureat 2020.

11 Iulie 2019, 06:10 | 3783 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Sexologie.

Vazand ca se pica pe capete la examen, un director a hotarat sa introduca o materie noua si usor de invatat.  Materia se va numi sexologie si se va sustine examen oral si scris. Profilul trebuie acreditat de catre Minister, dar se pare ca nu ar fi probleme, directorul fiind foarte experimentat. Cadrele didactice sunt formate, de nadejde si asteapta sa inceapa orele. 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Elev pe 13 Iulie 2019, 00:25
#5
Zero absolut
Ca la acest liceu sunt elevi foarte slab pregatiti este o certitudine. Dar cand la bacalaureat ai zero promovabilitate, iar în clasa a IX- a s-au înscris zero elevi, cine este de vină? Tovarășul dictator Mitroi, marș la pensie escrocule, ca ceea ce se intampla la acest liceu ti se datoreaza, nu mai da vina pe colegi ca nu aduc elevi ! Sunteti un element de cea mai joasă speță, care toată viața ati jignit, iar acum jignirile va sunt întoarse inzecit! Rusine, rusine si iar rusine!
Me pe 12 Iulie 2019, 22:07
#4
Continuare
Din greșeală a trimis comentariul fără a-l încheia...

Întrebam, retoric binențeles, cam cât de ușor o fi să iei un copil de la un nivel de 1-2...unii nu știu nici să scrie corect românește, nici tabla înmulțirii....și să îl faci să ia și bacul cu 6 ????

Și cam cât de greu este pentru celelalte licee, unde intră cei cu 7-10, să îi facă să promoveze același bacalaureat???

Nu știți încă ceva: acești copii care intră la un liceu tehnologic, majoritatea, nu toți, au niște situații familiale care și pentru un adult sunt greu de imaginat...și noi vrem să facă performanță!!!! Nu mai aruncați cu gunoi,dacă nu cunoașteți adevărata situație!!!

Me pe 12 Iulie 2019, 22:00
#3
Habar nu aveți
Habar nu aveți despre ce vorbiți! Ușor vă este să catalogați acest liceu -"producător de analfabeți"! Dacă ați vedea la ce nivel sunt elevii care intră în clasa a IX-a, ați avea altă părere. Știm cu toții că este mai ușor să aruncăm cu noroi. Realitatea este următoarea: elevii de clasa a IX-a vin după o evaluare națională trecută cu note între 1 și 2, maxim 3!!! Cam cât de ușor credeți că este să îl iei pe copil de la 1 ș
Ilie pe 11 Iulie 2019, 10:55
#2
MITROI sec*ristul
Acest sec*rist care a fost și in partidul lui Măgureanu este consilier PSD de mai mulți ani.Cum poate inspectoratul sa-l țină in funcție pe acest cu**ar notoriu liceul având cele mai proaste rezultate din țara .Este ținut in funcție de PSD deși patronează de foarte mulți ani acest liceu producător de analfabeți .Este nelipsit de pe listele de consilieri PSD .Uitati-va pe declarația de avere sa vedeți ce venituri de zeci de mii de lei are acest cu**ar incompetent .
Profesor de ocazie pe 11 Iulie 2019, 09:48
#1
*Sex on the beach* la liceu bordel
Si elevele asteapta cu nerabdare orele atat de importante,mai importante”ca cartea”,ca aia e grea si le consuma mult timp.

-Tov.Mitroi,de ce nu-ti cumperi capre,ca alea nu trebuie sa stie carte,si poti sa-ti satisfaci si fanteziile sexuale,fara sa se afle.Vai mama lui de liceu,dar si de profesori si elevi!Cum va mai rabda forurile superioare din invatamant,si din politicul din care ati aparut,nemernicilor?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.