Puscariasi de onoare ai municipiului Turnu Magurele.

14 Iunie 2019, 06:12 | 6337 vizualizări | 17 comentarii
Car Universal
Hotul, cetatean de onoare.

Cel de jos este cetatean de onoare al unui oras pe care l-a distrus. Cum sa mearga bine treburile acolo unde hotii sunt emblema. 

Citeşte şi
Comentarii (17) Adaugă comentariu
Adrian Avram pe 23 Iunie 2019, 00:07
#17
Cat de prost esti!
Cat de prost poti sa fii sa crezi ca viitorul copiilor si cel putin a oamenilor de acolo, e PSD? Ridicol! Acum ca ne cunoastem, poti sa-mi spui daca ai macar liceul...ca si studii? Tu crezi ca daca ai LCD si mai iesi putin din judet sau prin Bulgaria, asta e bunăstarea care ti-a dat-o Dragnea? Antena 3 a spalat si mai spala creiere! Observa in jurul tau, in alte regiuni
Aurescu pe 18 Iunie 2019, 14:42
#16
Pt Adrian avram
Frate ce dracului ai cu ateneu, eu sunt aurescu marian,ai mari probleme cu capu,ești dus rău de tot! PSD e viitorul nostru!
Adrian Avram pe 16 Iunie 2019, 19:21
#15
Pentru "Aurescu"sau Ateneu.
Imi pare rau de tine dar esti spalata rau pe creierasul ala ingust! Cum poti sa te prezinti in fata elevilor cu o astfel de mentalitate? Lumea mai si gandeste, tu te-ai oprit! Pacat de inaintasii tai! Daca ar mai fii trait nu cred ca ajungeai in halul asta.
Turnucustiri pe 16 Iunie 2019, 09:44
#14
Tradatori de neam si tara
Nu comentez aici d.p.d.v. politic, dar m-am distrat enorm in timp ce citeam comentariile, şi nu am mai râs cu lacrimi de foarte mult timp.
Florin pe 15 Iunie 2019, 18:35
#13
Răspuns pt Aurescu = Aura Atheneu
Măi femeie, tu chiar ai ceva la cap, du-te să te consulte un Psihiatru că ești nenună de legat și aruncată cheia după tine! Nu te mai uita la Antena 3 (unde ai dat și interviu) că îți întunecă mintea, trăiești în altă lume, paralelă cu cea reală! Ți-au promis cei de la PSD că te fac Inspector Școlar iar acum că a intrat Dragnea la Pușcărie, plângi cu lacrimi crocodil că ți-ai luat-o peste bot rău de tot! Tu ai un fix cu Iohannis (exact punctajul Antena 3) că a făcut bani din meditații, că nu a plătit taxe etc, dar tu că faci meditații și nu plătești taxe pt așa ceva, nu mai zici nimic??? Intr-o țară normală, tu erai dată afară din Învățământ, erai Paznic sau Femeie de Servici în Școală (eu chiar mă mir ce dracu cauți tu acolo că ești paralelă cu predatu....)
Aurescu pe 15 Iunie 2019, 15:54
#12
Raspuns
A venit Anda Adam in Turnu și a zis chiar așa; am fost in tara asta prin multe orașe,dar oraș c*rat că aici credeți- mă că nu am văzut. Tot ce ai văzut acum sunt investiții,așa că abținere de la comentarii,dacă îmi spune-ti voi astia# ce ați realizat cât ați fost la putere,va felicit,dar când e vorba de realizări tăceți mâlc,aveți gura mare,atâta tot,alegătorii voștri adevărați au loc într-un automobil,și ăla luat de la fier vechi!
Adrian Avram pe 15 Iunie 2019, 00:22
#11
Pentru "Aurescu"
Stimata sau stimate, in ce lume traiesti? Sunt din Buc*resti si am fost ieri prin T.Mag.Ceva de groaza, inexplicabil pentru un orasel asa de cochet....candva. Dumneata cand pleci din fata televizorului (antena3) mergi cu drona prin oras? Nu vezi in ce hal arata strazile, calitatea oamenilor(degradata), incompetenta peste tot? Eu cred ca nu ai grad de comparatie cu ce se intampla in alte orase, cum evolueaza lumea(antena3 nu are)? Sa aperi un corupt care a nenorocit un oras, judet si chiar tara, inseamna ca esti spalat/ă pe creier si ca inteligenta ta s-a oprit si nu mai poate evolua. Cand esti inconjurat de oameni de nimic, nici tu nu poti ajunge decat un...nimic. Imi pare rau!
Aurescu pe 14 Iunie 2019, 22:01
#10
Parere
Bai Florine, spune mă și mie ce ați făcut cât ați fost la putere?,zici de Dragnea că e pușcăriaș,e pușcăriaș pt că a fost condamnat de niste nenorociți, Blaga,Videanu, Berceanu etc,au furat tara si nu ia întrebat nimeni nimic până acum, nenorociților, ce ați făcut pt aceasta tara?
La la pe 14 Iunie 2019, 21:25
#9
Si Florin
E Cracea dupa ce a baut 3 litri de vin
Florin pe 14 Iunie 2019, 18:50
#8
Aurescu e de fapt Aura Atheneu
Mă nebuno, cum poți să susții un asemenea om corupt până în măduva oaselor, un pușcăriaș care a distrus Turnu și județul Teleorman.... Te punea dracu să te duci la Bukurești să-l susții pe Dragnea, tu + alte lături din primărie, Nu ți-e rușine să mai ieși pe stradă??? Ce zic oamenii din jurul vostru despre voi, sunteți mândri că susțineți un Pușcăriaș??? Voi chiar sunt retardați rău, o țară întreagă urăște Ciuma Roșie iar voi susțineți acest Grup infracțional Organizat! Toți liderii PSD au făcut/fac pușcărie: Adrian Năstase, Liviu Dragnea etc.
George pe 14 Iunie 2019, 18:44
#7
Pentru Dima
Gazea platit de Cracea cu 50lei sa se duca la Buc*resti. Asta nu mai spuneti? Nu mai spuneti ca saracul om a refuzat ajutorul celor de la SMURD conform declaratiilor oficiale?

Mancatori de cacat ce sunteti
Aurescu pe 14 Iunie 2019, 17:34
#6
Parere
Am avut și noi norocul sa avem un mare om politic,poate cel mai mare din istoria județului și, aproape toată lumea îl umilește in toate felurile și se buc*ră de râul de care a avut parte pe nedrept,in schimb Iohannis care a obținut case cu acte false și,care a vândut copii in Canada,și încă ceva,a uitat să plătească sute de mii de euro impozit obținut din chiria caselor furate este lăudat de toți sibienii! Așa popor așa viitor!
Alex Dima pe 14 Iunie 2019, 15:18
#5
SPER CA DRAGNEA SĂ PUTREZEASCĂ ÎN PUȘCĂRIE IAR ALĂTURI DE EL SĂ SE DUCĂ TOȚI SCLAVII SĂI
Dragnea nu merită să mai vadă lumina zilei în Libertate, sper să putrezească în pușcărie..... Din cauza lui în 10 August 2018 a fost Jandarmeriada în care a murit ILIE GÂZEA, exact ca în timpul Mineriadei lui Ion iliescu.....
Anti-PSD Ciuma Roșie pe 14 Iunie 2019, 10:00
#4
IATĂ LISTA RUȘINII PSD DIN TURNU CE ÎL SERVESC PE PUȘCĂRIAȘUL DEAGNEA
Sunt o grămadă de SCLAVI PSD:

Prună Marinel, Aura Atheneu, Dumitru Simion, Gheorghe Mihai, Cazangiu, Mihalcea Claudiu, Gruia Gelu, Puti Cosac, Raicu Marian, Petculescu etc.



iată si clipuri cu ei de la mitinguri:



http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11498-video-cu-papagali-si-catei-rusinea-orasului-turnu-magurele



http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11448-video-patriotii-teleormaneni-si-au-facut-datoria-la-procesul-lui-dragnea



http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11353-video-aura-atheneu-si-pruna-marinel-doua-exemplare-din-categoria-protestatar-pesedist-ne-scriu-cititorii



http://m.turnucustiri.ro/comentariul-zilei/11497-foto-angajatii-primariei-turnu-au-semnat-condica-de-prezenta-la-lucru-la-inalta-c*rte-comentariul-zilei
Interlop de ocazie pe 14 Iunie 2019, 08:34
#3
Cetateanul de onoare este la puscarie
Cel în camasa alba este mai hot și mai periculos decat toti ceilalti din foto.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.