PSD A CRESCUT NIVELUL DE TRAI.

26 Aprilie 2019 | 2910 vizualizări | 4 comentarii
PSD A CRESCUT NIVELUL DE TRAI.
PSD A CRESCUT NIVELUL DE TRAI.

PSD A RIDICAT NIVELUL DE TRAI MULT PESTE ASTEPTARI. 

Comentarii (4) Adaugă comentariu
Nu vom pierde pe 26 Aprilie 2019, 13:20
#4
ca ne vrea lumea
Majoritatea este cu noi. Nu cu voi. Se vad cei ca voi-vreti confiscarea proprietatulor,sa ii bagati pe toti la puscarie etc. vom invinge si va vom pune cu botul pe labe. Veti avea surpriza mare pe 26 mai atat la europarlamentare cat si la referendum. VOTAM PSD, VOTAM CU TARA, VOTAM PENTRU DREPTATE. Referendumul trebuie boicotat deoarece este facut de un Presedinte distrus si nu isi are rostul.DRAGNEA PRESEDINTE
mihai pe 26 Aprilie 2019, 11:38
#3
ati belit p**a PSDragnea la alegeri pe 26 Mai #m**epsd-alde-udmr-proromania-pru
V-ati dus pe poola incepand cu alegerile la europarlamentare ! iti dam foc la mustata, o sa ramai cu mustata parlita si cu buza umflata. IESITI LA VOT SI VOTATI PE 26 MAI SI PENTRU REFERENDUM "FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE!"
Nu vom pierde pe 26 Aprilie 2019, 10:40
#2
Pentru ca
VOI MINTITI SI NOI FACEM TREABA PENTRU ROMANIA SI PENTRU ROMANI.

Noi marit pensiile si salariile iar multinationalele preturile(nu se mai satura de profit exportat in tarile lor de origine)
Vlad pe 26 Aprilie 2019, 10:14
#1
PSD-CĂLĂUL ROMÂNIEI!
Dar,de energia electrică,de gaze,de medicamente,de alimente,de servicii medicale si alte produse pe care le consumăm aproape zilnic,NU SE VEDE,NU SE SIMTE DIFERENȚA,NU SE POMENEȘTE NIMIC?ABSOLUT totul s-a scumpit și se va mai scumpi în continuare.PSD a pus România pe butuci și ne mint și ne fură fără pic de rușine.Ieșiți la vot și trimiteți PSD la lada de gunoi a istoriei,dacă vă iubiți copiii și nepoții.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.