Cine să mai cultive legume în România, țărane? Că toți românii au plecat ca să scape de voi.

14 Aprilie 2019, 00:04 | 2802 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Am mai văzut campanii electorale de căcat. Performate tot de PSD. Dar parcă niciodată nu s-a mai ajuns la nebunie. În ritmul ăsta, la parlamentare o să declarăm război Statelor Unite și o să cumpărăm arme de la ruși, așa cum fac turcii - și asta doar ca să nu intre vreun interlop din conducerea OSD-ului la pușcărie.

În ce priveste problema din titlu: Liviule, vezi că fiul ăla al tău, porcarul, își plătește angajații în cea mai mara bătaie de joc. Fug angajații de la el ca de pe plantațiile de bumbac. Și stii unde fug? Fug la muncă în străinătate, scârbiți de ceea ce se întâmplă în țara asta. Să stii că exact la fel se întâmplă peste tot. Da, și la legume. Pulea mai muncește în România. Ați mai rămas aici doar voi și rudele voastre angajate la stat plus corporatișii, dar o să scăpați și de ăștia curând.

sursa: kmkz.ro

 

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Gogu pe 15 Aprilie 2019, 14:39
#8
Mirela bate câmpii
Mirela,tu ești proastă? Dragnea a învățat-o,când erau în relații bune să înființeze aceste societăți după metoda TELEORMAN.In Turnu nu s-au înființat și apoi s-au desfiintat o grămadă de societăți:sago, calor, aqua tur, salubritate etc.Oricum văd că ești foarte activă pe site.Cand e vorba despre mere tu vorbesti despre pere.Ori ești proastă ori te prefaci. Este limpede că ești ghidonata de ciuma roșie. Te iei de Firea care nu mai este în relații bune cu infractorul Dragnea .
mirela pe 14 Aprilie 2019, 22:19
#7
zdreanta asta de Firea nu se lasa pana cand nu capuseaza bugetul capitalei cu firme noi
Companiile municipale, din nou în dezbatere. Instanța a decis că nu au fost înființate legal. Situaţia juridică a mai multor companii municipale din subordinea Primăriei Capitalei va fi dezbătută mâine.



https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/companiile-municipale-din-nou-in-dezbatere-instanta-a-decis-ca-nu-au-fost-infiintate-legal-1113288
miha pe 14 Aprilie 2019, 19:45
#6
pana unde poate sa ajunga bataia de joc...psd
Zeci de kilometri de autostrada gata de dat in folosinta, dar nu se face receptia lucrarii. intrebarea principala - DE CE ?



ROMANIA CU AUTOSTRAZI DAR FARA... Ramai Masca



https://www.youtube.com/watch?v=abjtqffEdJU
miha pe 14 Aprilie 2019, 18:47
#5
cum se numeste programul prin care fura PSD bani publici ?
PeNeDeLeu sau PeNeDePapagal ? #MUIEPSD#MUIECIUMAROSIE#MUIEPSDRAGNEA



https://www.youtube.com/watch?v=PXOf_mJRFSg
Vasile pe 14 Aprilie 2019, 15:02
#4
Piata in Turnu Măgurele
Piata in turnu măgurele este mai scumpă decât în Buc*rești. Grație administrației pieței în persoana analfabetului functional CONE țăranii nu-și pot vinde produsele .Piata este intr-o stare jalnică în care vând numai speculanții care ocupă toate tarabele.Fie iarnă, fie vară, hala pieței este goală și produsele se vând afară pe mese sau pe trotuar. Hala a fost construită degeaba.
Mara pe 14 Aprilie 2019, 13:09
#3
Teroare
In c*rând nenorocitul asta nu o sa mai lase nicio masina sa intre in judet sa aprovizioneze.
Zoaie la gura infractorului pe 14 Aprilie 2019, 12:27
#2
După ce-a mușcat din castravete...
Văd în foto un șofer de tir din Saelele,în parcarea unui supermarcket,care a furat o roșie din bena tirului turcesc,vecin,și acum face în necaz șoferilor turci.Următoarele tiruri vor fi încărcate cu coaie de la ferma Salcia.
Cetățean cu drept de vot pe 14 Aprilie 2019, 11:07
#1
MINCIUNILE UNUI INFRACTOR DOVEDIT
Fițuicile prpagandei PSD ne arată cum sunt culturile din alte țări.Uitați-vă bine la fotografii și consultați internetul.Oamenii ăștia ori au luat-o razna ori de atâta disperare pentru putere și a scăpa de pușcărie,mint de înghiață apele și ne spun tot felul de baliverne.Întreaga țară e pe butuci și se zbate în mocirlă și sărăcie,forța de muncă nu mai există,salariile și pensiile sunt umfalte fără o bază reală,cetățenii sunt din ce în ce mai săraci și mai bolnavi,tinerii pleacă și nu mai au c*rajul să se întoarcă sau să facă copii,iar datoriile țării sunt la cote istorice.Unde sunt realizările acestei găști de penali și incapabili?Lumea se trezește încet,încet,și realitatea iese la suprafață.Ia să vedem pe la toamnă cu ce bani mai plătiți mulțimea de bugetarii și pensionarii cu pensiile speciale imense și nemeritate.O să vă iasă prostia prin toți porii.Treziți-vă români,până nu e prea târziu!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.