Cel cu vestuta bleu va ajunge sluga lui Dragnea.

23 Decembrie 2018 | 9705 vizualizări | 8 comentarii
Cel cu vestuta bleu.
Cel cu vestuta bleu.

Cine este cel cu vestuta bleu? Cel mai dezvoltat copil de la gradinita?! Primul copil repetent la gradinita, de aceea este putin mai mare.

Danut a fost intrebat ce vrea sa faca cand o sa fie mare. Ce credeti ca a spus? Sluga lui Dragnea. 

Are si pampers-ul albastru?

 

 

 

Comentarii (8) Adaugă comentariu
Apoi o... pe 25 Decembrie 2018, 23:13
#8
...turnucustiri!
Toată presa scrie despre accidentul dintre Alexandria si Furculesti, iar voi nimic. Sunteti in vacanta de Crăciun cumva? Nu asa se face presă, sper ca nu pretindeau că sunteti ziaristi
Cetățean din Zimnicea pe 25 Decembrie 2018, 10:24
#7
Parol!
Greșit! E deja! Dar nu sluga ci CURVA lui Dragnea. wink
Sarbatori doar in mintea prostilor pe 24 Decembrie 2018, 10:38
#6
Niste frustrati si complexati,prin politica de rahat
Ati remarcat ce este in foto?Trei politicieni parliti,patru papagali deghizati in mosi gerila,defapt,si doar cativa copii.Acum intelegeti ce isi doresc ei?Numai imagine si iesit in fata cu orice ocazie.Oamenii astia nu au rusine,simtul ridicolului si al masurii.Sunt un fel de Dancila,pastrand proportiile.Iar cand vrei sa iesi in fata si sa pari mai mare,nu-ti pui toc*ri,ci arati cine esti doar prin fapte.Daca ai ce sa arati,daca nu,nu-i mai otravi si pe altii.Vine c*rand si vremea deconturilor.
goe pe 24 Decembrie 2018, 06:29
#5
oameni de rahat
Mai oamemi buni aceste rebuturi ale societatii trebuiau sa fie linga Ceausescu cind statea ala in genuchi la Tirgoviste Manea traieste pe linga Rezeanu la Islaz cum arunca aia cite un os la gunoi el scirma dupa el in gunoi si sta cu el in gura pina cind se schimba sistemul politic ca sa stie de care parte trece E un mirlan care nu prezinta nici o incredere de acea il tin baietii destepti la distanta
Jeni pe 23 Decembrie 2018, 19:09
#4
întrbare pentru Manea
Mai este vreun partid, pe la care nu te-ai înscris, Dorule? Poate, doar la Partida Romilor. Pun pariu că, dacă ar veni la putere și ți-ar arunca un os, ai bate palma și cu ț i g a n i i. Chestie de caracter! Dar la tine, nu este cazul de așa ceva...
Misu pe 23 Decembrie 2018, 16:17
#3
Sugestiva poza
In aceasta poza apar trei figuri de lingai si sclavi politic.Pe linga Cuclea si Cristea apare Doru Manea consilier PMP dar care este cu PSD.Rusine!
Criptocomunistii persita in prostie pe 23 Decembrie 2018, 12:06
#2
Prefacatoria sta la masa cu natiunea onesta
Dupa secatura aia de Cristea,a aparut in poza si oportunistul ala de Manea.Asta e oglinda orasului.Acum vedeti bine cam ceea ce ati votat.Ce faceti si ce ati facut pentru cei cu care va place să va pozati mereu?Nu veti ramane decat cu sufocanta impresie ca aveti o imagine de asazisi binefacatori,in fapt sunteti doar niste simplii ticalosi,vanzatori de iluzii,comersanti de gogorite si diversiuni.Dumnezeu sa va judece dupa fapte,nu dupa aparente.Bai,prefacutilor,dupa mutrele pe care le afisati,cred ca si voua va este greata de ceea ce faceti.Sarbatorile sa va fie direct proportionale cu actiunile pozitive pe care le faceti tuturor cetatenilor.
Pa,pa,Turnu Măgurele! pe 23 Decembrie 2018, 09:04
#1
Când uibești prostia,găsești sărăcia
Dacă își dorește să devină sluga lui Dragnea,este un vis deja împlinit.Nenorocirea este cu totul alta.Împreună cu profesorul de sport,Mohanu,și cu găștile lor de incapabili și slugoi fără viziune,au lucrat metodic și cu ambiție la distrugerea și depop**area Orașului Turnu Măgurele,încă de peste 20 de ani.Cu toții ne-am uitat pasivi la acești paraziți ai tranziției.Păcat,azi doar putem să constatăm dezastrul impus de o mână de hoți și nepricepuți.Cu greu,dacă nu chiar imposibil de readus la viață,un oraș care odată era plin de viață și de niște generații dătătoare de speranță pentru viitor.S-au risipit toate astea.Râdem,glumim daaar,tot noi plătim.Iar ăștia suntem cei care chiar nu merităm aceste stări de fapt.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.