Atentie unde lasi masina!

29 Octombrie 2009, 21:55 | 5345 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal

Foarte multi se pricep la masini, doar suntem romani si trebuie sa stim din toate cate ceva, numai ca meserie stiu foarte putini si dintre aceia si mai putini iti spun adevarul atunci cand ajungi cu masina la reparat. Piesele sunt pentru toate buzunarele si ideile mecanicului, care incearca sa te convinga ca el este cel mai bun. Din pacate, nu peste tot exista cinste si corectitudine. Stim destule cazuri cand cineva merge sa schimbe uleiul la un service auto si se trezeste dupa putin timp ca de fapt nu a fost schimbat tot uleiul ci doar o parte din el, restul luand drumul casei mecanicului. Mecanic care il valorifica apoi  pe piata neagra. Este doar un exemplu minor care poate fi completat cu faptul ca multe piese din ceea ce se scrie pe factura ca au fost schimbate sunt de fapt tot  cele vechi. Evitati uleiul ambalat in butoaie deoarece nu stiti ce s-a pus peste el. Piata neagra este aprovizionata cu piese din reprezentante auto, piese care ar fi trebuit sa fie schimbate la masina ta. Experienta mecanicului conteaza foarte mult daca este si prieten cu tine. Toate acestea sunt posibile pentru ca traim in Romania.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
adi_iully pe 08 Noiembrie 2011, 14:02
#2
inselatorie service Geva
am fost cu masina la Geva service pentru ca aveam sc*rgere de ulei ... dupa prima \\\'\\\'constatare\\\'\\\' (habar nu au in ce consta asta) m-a pus sa cumpar fulia vibrochen + semering + c*rea transmisie . Am scos-o din service si numai pentru asta m-a costat 500 lei piesele + manopera (de prosti) . Srpriza, dupa 60 km de mers am aruncat o privire la baia de ulei si ce vad: ulei peste tot . Ma duc iara la astia si ce-mi spune : ca e de la garnitura baie de ulei. Asta inseamna adevarata escrocherie, pacaleala cu 500 lei
x man pe 08 Februarie 2011, 21:51
#1
du-te la liviu creanga...
nu mai trebuie sa mai adaug nimic titlul spune tot.\n
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.