Politia si Parchetul din Rosiorii de Vede, mana in mana cu interlopii - comentariul zilei.

12 Ianuarie 2016, 11:47 | 14671 vizualizări | 59 comentarii
Car Universal
Politia Rosiorii de Vede foto: google maps

Politia din Rosiori este mana in mana cu tiganii!!!

Se ia spaga in orice, bani, telefoane, o cinste pe unde se poate!!!! Tiberian et comp au cumparat toata Calea Oltului cu bani din crima organizata!!!! De Clanurile Tiganesti Gardian-Viteaz, Sali-Traficantul de carne vie-evazionistul, Buse-Strugure-Camatarii, Sandu Grecu-Piri-Proxenetul, camatarul, de ce tace Politia (Militia) Rosiori de Vede????

 La Rosiori, tiganii sunt mana in mana cu militia si procurorii!!!

Cantitati uriase de marfuri furate de aiurea sunt desfacute in oras, militia ia spaga si doarme in izmene!!!

Citeşte şi
Comentarii (59) Adaugă comentariu
Mihai Fernandoo pe 03 Iunie 2017, 12:24
#59
Salut
0753877969
Luminita Gradinaru pe 17 Martie 2017, 18:34
#58
Rusine nesimtilor!
Ma numesc Luminita Gradinaru, sunt Ex proprietara sali de fitness Star Gym.

Sa va fie rusine ptr articolul scris in numele meu.

Ipocritilor!!

Cat mai aveti de gand sa ma denigrati?

Cat va mai bateti joc de o persoana care nu se poate apara nefiind acolo!

Nu cunosc persoanele enumerate in acel articol!!

Ati inebunit?

Inventati toate bazaconiile posibile... Sunteti penibili!!

Nu sunt fugita din tara, ingratilor!

Nu mí a luat nici un camatar nici un aparat,idiotilor!

Si pe deasupra spuneti ca am fost violata?

Nenorocitilor, nesimtitilor!

Oameni de nimic ce sunteti!

Nu aveati pe cine sa va aruncati mizeria, imbecililor?

Lasati oamenii normali in pace si scaldati va in noroiul vostru fara a mai baga oameni nevinovati la mijloc.

Rusineeee voua oameni de nimic!

Si inca ceva:

Ai fost prost informat nu ma cheama Luminita Bratu... Mai intereseaza te.!
Anonim pe 27 Noiembrie 2016, 11:47
#57
Totul este un frut...
Pe sali il stiu de peste 15 ani de pe atunci se ocupa cu magari . Înainte de a avea el magazin si altele când se ocupa cu cumparat/vandut de cai. Si nu mai ii luati apararea ca e un escroc de unde va explicati ca baiafu lui avea mereu aume mari de bani de ii arunca pe lautari? Si mai tragic daca nu era mana in mana cu politia din rosiori cum explicati ca baiatu lui batea pe toata lumea cand era la liceu si lui nu ii facea nimeni nimic?

anonim pe 26 Noiembrie 2016, 12:53
#56
mafia
un kakat de oras rosiori de vede!
Pui de Dac pe 16 August 2016, 22:15
#55
Domnule Ghenea Alin
Daca credeti in Dumnezeu...ia verifica-ti depoziptulu Saly!!!!
Kraus pe 13 August 2016, 21:39
#54
Fara Kiori
Politie in RDV, nu exista, la SalY, cioara imputita estebordel, m**e, footai, bani sa iasa!!!Alina de la Calmatui, deivortata de poopa, copil cu Saly camatar, Finelia-tebecista, abuzata de ti**ni, Ana din potcoava Olt, footuta e kiori si handicap Capatana, Luminita Bratu, camatarita, footuta, jefuita de clan Saly, Mariana Partz-Olteanu, footuta de Alex Videle, Calota Nebunelu, Florea var lu Lambe slooga lu Buse Atent,Ioneut Nebunelu, fata unui gaozar jepat Melul Mooistul, toate sparte ji disturse de Saly, kare acum, se da crai cu nevasta lu Ady Blondu Tatooatu!!
Ionut Nebunelul Calota pe 11 August 2016, 21:48
#53
Saly-plaiboiul
Sali Surin, porcul necastrat, cu fratii cretinoizi, Duru, operat la capul, Robert-animalul violent-foot tot ce mijka...Insorati cu nejte kiori moncitoare la peata, foot toate targului, unele sau divortata, unele au ramas bortoase cu iei, Alina a lui poapa de la Maldaieni, Mariana Pirtolteanu-nevazta lui mekanikul balooz, ce da tepe la femei batrane, 200 mil lei vechi, R9, de la ...aku io da la barosaeanala la altua prozta Daniela DaniIei, kiorile ie vinovate???Nu ca iei ie animale si puscaria ie casa lor a doua, iele ka ie cu koorul zpart ji fome in gat!!!
Tekucean pe 09 August 2016, 21:13
#52
Felicitari Sal, camataru
Saly camatar a devenit iaraji tatuk, cu aia a lu mecanicu din poarta lu cementer, Mariana lu Melu Oltean-Cantaretu'',khea datu pista la toti, gooristu folcloric Livu za traiejti ka mai prost ka tine ie nimenea, ka ne jtim bine din Espana, El Elejido, za krejti kopkhilu lu domun Saly Tiganul Zpoitoru!!!Za traiasca domu' Zpoitor, ku bortoasele lu dumnaealui...
Satiotrag in buci Saly pe 02 August 2016, 22:56
#51
Tudorika-proztu targului....
O laba de om, Tudorika sali, un gaozar notoriu, o untura ku okhelari, vad ca lasa komentariu, ba, ti**n spoitor, ia vino ji noe sooge la toti!!!Orijikum, nevazta lu tine a luati o la goaza la greu de de la bajeti, da???Salyyyy mooistuu...
Ministrul de finante pe 02 August 2016, 22:50
#50
An-grossul SALy, inchis!!!!
SalY, sau cum dreaqu te cheama, nu mai trimite hartii la noi la ANAF, iscalite de animalul analfabet Robert!!!!Este porcul alal retardat, mereu cu partz pe el, o musca pa rapandula de nevazta de gat, ji foote tebegistata Finelia PAUN, cu tacsu panadar, da???Evanzionisti imputiti, pe sclavaj de mortiiiii de faoame, ati construit un gunoi de an-gross, unde imbecilelul sef Pitikul Koolturist Sorin-za ne kakam pe iel, 156 cm, cu koor cu tot foote proase sparte in koor cu foame in sange! este o problema de timp, pana cand tu, tot neamul tau de jepati si slugile veti ajunge la bulau!Aproposul, domnule miliardar, plateste-ti datoriile, apoi, da-te rotund, basitul dreaqu!!!
Popa de la Maladaieni pe 30 Iulie 2016, 14:50
#49
Sali=porc
Bah Sali Sourin PORCU, pitic barbos si imputit, ai copil, cu basinaoasa Alina ot Calmatui, nu dai un ban, footi, minor cu foamea in glanda, ai lasato bortoasa si pa aia lui mecanicul de la cimintir-Mary lui Tiliga, kuon foamea la gusha,aia masii, cum ii spune, o footi si pe bolnava tatooata a lui Ady Kotorga, ai foototo si pa aia tebegista Finelia, de shade cu dementul ala de robert, vai piula lui, de saere mereu la bataie, ji o so so ia, la geru, cat credeti, mah ti**nti imputiti ca va mai rabda pamntul duhoare de animale imputite!!!???Kiorile la PUSCARIE!!!!
ADI BLONDU TATOOATU pe 17 Iulie 2016, 17:24
#48
Kiaora si marea
Boratanul o duze pa Daniela Dany, la Florida Hotel din Mamaya!!!Zcoola ii ramase belaga, tanara koorveta, veni tot la mine la Kotorgan sa o rezolv!!!Bah fraiere, ztai dreaqu, la nasparlita de nevasta si la booboasele de la angrous, ca iesti jale de barbat, rahat umflat,ku pooompa!!!
Jefu Orasului pe 14 Iulie 2016, 22:15
#47
Kiori jepate
Fomeile lor vide pa pia ca sclavilii, iei kiorii-imutitili, da la gaoaza la toate mooistele de le are la deposit-toate ie kurwe booboze de poknesjte, jia lasat familii ji barbati si au soopto la kiori!!!
ADY BLOONDU TATOOATU pe 07 Iulie 2016, 07:19
#46
Daniela Dany nevazta mea
Pitik bortos si barbaos, tineo tu pa Daniela Dany pa barosaneala, ka kum zcapa la mine vine za io trag, cica matzul tau mic, bleg si ofilit de sob kobra tatooata pa burdihanul tau de pork, nu mai merge deloc...kiorika mika ji proasta teai nazku, kiorika mika ji proazta vei crapa!!! snake
Agent de Distributie pe 06 Iulie 2016, 03:17
#45
Ciorile falimentare
Kiorile ce au acest asa nomit "angross"-sunt in faliment, claroooo. Abia isi mai platesc furnisorii, rezista pe munca unor sclavonne fara carte si fara judecata, se munceste pana la epuisare pentru mancare, de ce oare ITM-ul ANAF, Crima organizata, nu ii verifica pe proxeneti, camatari si ce mama dracu mai sunt interlopii???? cool smile cool smile cool smile cool smile
Soferi de TIR pe 04 Iulie 2016, 09:17
#44
Aderesa, telefon???
Stie carevasilea telefonul, sau adress, une este Casa Aceasta de Kurwe????bagam ji noi gologoani la prestatie, dar sa fie alea sanatoase, c*ratele, fara fite, sa stea ji la perversiune, da!!!!!!!cate paturi are hoaceakul????
Catalin CCC pe 03 Iulie 2016, 10:04
#43
Saly=PESTE
Ie un Pejtan adevarat acest Saly-toate aja sisele angajate-soont prestatoare de sevice sexuale!

Aku-ka mai adooce ciorica ji de pe afara prozpatura, ie bine-pentru noi toti, aia care ne dezcarcam in iele, am ausit ka aia care era la detergenti, si sa loominat akum, le da clasa la pizdokaneala la restu-pretul la pizdurese la angrousul ti**nesc ie 100 ron la peste, ji o cinste la 'lucrare"pt angajate! tongue laugh raspberry tongue laugh
Flory NAN pe 02 Iulie 2016, 12:13
#42
Sali mare bajtan
Io traiesc cu cioara Roua, am mai dat mincigul la boratani, dar la Sali, pitikul barbozu, a fost cel mai bine!Ma larjit frunox, mia dat ji la mooiag, gaoz, tot, a bagat ji o freptura, un pachet de polmol, ji 25 ron-la final!Ce vreti ma fufelor mai moolt!La piri de iexemplu, te foote, ji te bate porcarul ala, Sali-pitik barbos, zare cu loveaua!
Sorin pe 01 Iulie 2016, 23:00
#41
Nu valiati dupa prosti
Sunteti niste agarici pentru noi suntei niste prosti voi scrieti asa ceva ca nu aveti ce face inloc sa vedeti de voi ca nu aveti ce pune pe masa aurolacilor nu aveti ce pune de mancare la copi i
Burlacita pe 29 Iunie 2016, 12:32
#40
Sali boratul te scoate din foame!!!
Daca iejti fata tanara, ji ai minkiul bun la ciocaneala, vrei sa trajesti pa barosaneala, hai la Sali boratania barboasa la deposit, toate de aici iau lostrui soola cioroiului, da a a juns bine fetilii, bani de bani,le da bortosul cu barba!!!ie taimpul meu, Burlacita si a lui Dany Danilela, tatooata!!!
ADY Blondu Tatooatu pe 27 Iunie 2016, 08:49
#39
Dany sex star
Noul sex simbol, al pitikului bortos cu barba, Sali, este Daniela Dany-kurwujtina tatooata pejte tot, 16 premaverii, la care i-a traso toata Kotorga!!!!Este noua REGINA a rapandulelor de la angrousl ti**nesc!!!!
Labe pe 26 Iunie 2016, 20:03
#38
Sa raspunda militienii...
Sa raspunda militienii din RDV, cum a condus Sali masina, de ani de zile, daca si-a luat perimsul la inceputul lui iunie?Cum conduc slugile sale alde Capatana-masini, daca sunt analfabeti, nu au nici 4 clase!Cum se afiseaza Sali la Piri in sisco, numai cu minore 14-17 ani!!!!??? tongue laugh
Ionut Calota Nebunelul pe 17 Iunie 2016, 06:15
#37
Kurweeeeeee
Nui dau nume, da ia ma stie, ie maretata cu un pocit-mik si negru si bortoasa, acu vreo trei ani, o pozam io cu fordus Focus in spate, lucreaza la angrous groazei, bahhhh fratilor, jtiiti cum o ia aia la mooie!!!!???Miaiamaiamaiiamamam
Coaca Brancardierul pe 14 Iunie 2016, 20:02
#36
FINELIA, tebecista!!!
FINELIA de la angrousul kiorilor are TBC galopand cu tranzmizee zexualo-fenerica, a fost iternata ku o vara de a lu mine!Va uplut pe toti Salycilor de tBC!!!!Muhahahahaa!!!La Kioara tebecista!!!!!A data buba in voi!!!Muahahahaha!!!!
Tudosie pe 13 Iunie 2016, 19:09
#35
Focar de infectii
NU MAI CUMPARATI ALIMENTE DE LA SALY!!!!KURWILII ACELEA ESTE PLINE DE TBC, RAIE SI SCOOLAMENT!!!POFTA BUNA DE LA POOLA!!!
Sa-Muel pe 12 Iunie 2016, 16:08
#34
La Sali, la Piru, la Coorve
Din Alexandria pana in Tornu Magorele, dela alu Zimnicea pana la Videle, toti bajetii jtie ka la Sali ie FOOTARIE!!!Vrei sa footi, sa dai o mooie "FETELE" lui Saly te asteapta, angrous ie fata, la spate, dai la noada si la buci, la "lucratoare", care ie toate prostituate!De la Saly alea se moota la Piru la Meri la Foototeka!!!
sofer brigazile intim pe 11 Iunie 2016, 14:05
#33
Spalatoorie cu kurwe
Daka jpeli masina la Boratanul Saly, vine una si iti zice ca daca dai un ban iti da o produkatoare de la birouri, aleai soog toate poolile la kiori si la clienti kotra cost!!!!!Tiganelu Salika, trebe arestat rapid, kurvili trebe duse la sapa la reeducare!
Safotrag dekiori pe 11 Iunie 2016, 01:19
#32
Sali, Proxenteul!!!
La rad sa le loam-Dorina de la detergenti jio trage cu Sali Barbosul, Finelia, mooista favorita, Mariana Bortoaza a lu mekanicu din cimintir, gaozareasa batarana, aia de la kalculator danseaza in poola lui Sali!Plene de boli ji zuferinti zdrentele de kurweturi!!! raspberryVreti za dati la mooiag!?hai la Sali-minciogul!
Mooiaru Stan pe 09 Iunie 2016, 16:13
#31
Bordelul Sali
La Sali ieste angros cu numele, akolo sa, ie footelnita cu acte, aduce boratanul taranci, iel le ia primul la makiuka, apoi la da la produs, le mai kiokaneste ji shobolanalu ala batran Gaurica, ji ala operat la cap, Dorulet, alea ie bortoase la greunceanu, pline de scoolament si brusturi de cacat la koor!Crima organizata si moravurile la Sali, adunarea, omflatil ji pe proxenetul porc, Sandu Grecu!
Luminita Bratu pe 02 Iunie 2016, 07:48
#30
Ciorile la Puscarie
Este bine ca oamenii spun adevarul despre clanul de camatari si pesti Sali, piticii batausi!Eu am avut sala de fitness la un alt cioroi borat, Mocea j**ul j**urilor, m-au camatarit de m-au rupt, mi-au luat aparatura, m-au si violat!!!!Clanul Sali-puscarie, Sorinel-cretinel, Dorulet-fundulet, Roberto-demento, Aurica-puta mica, trebuie legati toti URGENT!Acolo este mafia!!!Eu sunt fugita in Espana, sper sa nu mai vad Romania pana nu ii leaga pe interlopi!
Konstantinescu pe 02 Iunie 2016, 07:32
#29
Kurwe date ierarhic
Am lucrat la boratanii astia la depozit, nu mai zic cum platesc ca o iei la goana. Kurwele de acolo si care cica "lucreaza" la cioroi, sunt luate la soola ierarhic, dupa ce carnatul umflat, cu barba Sorinel se satura de dat in iele, le da lu cioroiul hodorog babalac, Aurica, care le ciocaneste si ala, una nea scapat ne gaozata de clanul de ciori!!!! grin
Mosu Spoitoru pe 28 Mai 2016, 13:31
#28
Cel mai tare SALI!!!
Sali e cel mai tare!!!!Foote acasa si in deplasare!!!Sali este cel mai tare, rupe toate mooierile goale!!!!De la fratele lui Mosu Spoitoru!!!!fara numar, fara numar!!!!
Gaoaza Zparta pe 23 Mai 2016, 16:13
#27
Sali taoorele comunal!!!!
Je mah, va oftikati ka la boolejte Sali pa alea toate????Alea de la deposit ie koorwe, Sali ie koiso rau de tot!Da il iele toate, la traje la poola, ka pe poooi la rotisor!!!La Angrousul KURWETELOR!Sali este sultan!
Toba pe 22 Mai 2016, 19:57
#26
La scoolamentijti
Pai aja ii zice akolo ja!!!!la angousul scolamentistilor!!! grin grin grin
Petru pe 22 Mai 2016, 12:18
#25
Finelia are scolament!!!
Bah, care fa dooceti za dati la mooie la Sali la deposit, afeti grija, ka ie una Finelia, va omple de scoolament!!!Aia pe akolo cam toti are-a dat mancarikiul in kiori!venerice la greu!!!
Piri-Sanduku-grecu pe 14 Mai 2016, 16:30
#24
Hoceagu lui Sali
La sali la angrous este casa de kurwe sub acoperire!sali, vechi camatar-pejtan la greunceanu, ia loveaua, tutele lesinate de foamete, alea se freakca pe ce le arankua ti**nul borat cu cobra tatooata deasupra matului bleg si mic, iel presteasa vai capului lui barboos!
Dina Kovacs pe 16 Aprilie 2016, 08:18
#23
Sali, clientul tribunalelor!!!
Da-ti o cautare pe dosarele instantelor teleormanene, judecatoria Rosiori de Vede in special, sa vedeti adevarul, ce plin de Sali este pe acolo!!!!Tepe la telefoane mobile si furnizori, batai, talaharii si jafuri!!!! grin grin grinAsa ca...Ciocu mica, Kiorilor!!!!
vall pe 05 Februarie 2016, 21:26
#22
politia
Peste tot politia, proc*rorii, judecatorii, 99 % sunt corupti, o tara de cacao.

L-au omorit pe Ceausescu, ca sa ne conduca coruptii acestia, ca infractorii sa traiasca pe spatele nostru.
Un roșiorean pe 04 Februarie 2016, 23:51
#21
Nu știu daca este chiar așa dar...
...niciodată nu iese fum fără să se facă foc. Focul celor care sunt vizați de articol este că nu știu ei cine este persoana care a scris articolul. Mai mult ca sigur că e adevarat numai prin faptul că nu le e frică să jignească si sa ameninte și că nu cred că s-ar inapoi sa-l bată pe cel ce a scris despre ei. Ideea principală e că dacă ar fi adevărat despre oamenii legii că ar fi adevărat măcar 0,1% ar grav de tot...
Alex MDF pe 28 Ianuarie 2016, 23:18
#20
Comentariu
Ce plm vorbești in necunoștință de cauza de Sali si de Piri ca sunt traficanți, mâna in mana ? Stai sa ghicesc esti invidios pe succesul altora ori ai fost plătit sa rupi p**a p-aici nu ?!? Vezi dreacu de sărăcia ta ma ca persoanele astea de vorbești tu de ele muncesc cot la cot cu angajații si ascultama pe mine ca nu spun aberații
Noi Majoritatea pe 17 Ianuarie 2016, 20:23
#19
Nimic nou sub soare fratioare !
Au fost din totdeauna aceste lagaturi... poate poate mai ciugulesc si gaboreii cate o friptura din cand in cand !
.... pe 16 Ianuarie 2016, 13:47
#18
Fiecare si.a creeeat viata
Daca uni nu aveți.și alți au nu trebuie să fiți invidioși. Și țiganii sunt tot oamenii ca și romanii. Nu trebuie să îi judecam ca au avere. Daca vreți să aveți munciți și voi asa cum muncesc și ei. wink
Adriana pe 14 Ianuarie 2016, 14:46
#17
Adevarul
Ati innebuni voi astia care comentati aiurea despre Familia Sali, dacă o persoana are avere din munca cinstita, La voi inseamna ca se Ocupa cu( proxenitism, carne-vie etc) , voi ati auzit asa de la niste persoane invidioase pe Fam Sali, care vorbeste aiurea,oameni buni daca voi vorbiti din invidie mai bine numai vorbiti, dacă sunteti asa de siguri despre cea ce vorbiti confirmati cu probe...Nu cu vorbe...Sunteti invidiosii ca se desc*rca Sali si sta ca voi degeaba sa moara de foame...Invidiosii dracului ce sunteti !!
nikos pe 14 Ianuarie 2016, 11:21
#16
offf
Ce dracu mai vorbiti la cat e tara asta de corupta si vanduta ce mai conteaza un amârât de orasel noi cei multi tot asa vom ramane ca asa cum zicea cineva mai ânainte nu ne putem ridica ca nu mai avem locNo Name pe 14 Ianuarie 2016, 01:23
#15
Circ ieftin
Sandu Grecu s-a ridicat de jos. A facut ce nu faceti voi...nu l-a interesat viata altcuiva. S-a preocupat de viitorul lui si de al familiei sale. Nu este problema nimanui ca are Alex bani, ca nu-i are de la voi. Ii are de la familia lui. Iar daca e baiat destept ajunge departe. Prea multa frustrare... Ca oricum nimic nu se schimba. Toate raman la fel. Toata lumea comenteaza. Ridicati-va si voi de jos. Atunci nu ati mai comenta .
radu pe 13 Ianuarie 2016, 22:34
#14
coruptie
Tigani din rosiorii care nu stiu sa citeasca au permis de conducere. Si sumt mana in mana cu politi
Tudor sali pe 13 Ianuarie 2016, 20:14
#13
Esti un terminat
Ba daca esti atat de tare in gura si atot stiutor a persoanelor pe care nici nu le cunosti .. vino frate si spune-ne in fata ba m**e !!!
Tiberiu pe 13 Ianuarie 2016, 20:12
#12
Lui Tanase Ionut
Ha ha, Tanase Ionut, polititul p..i De aia te a dat afara Draghici de la Vedea. A vazut cat esti de prost. Ai si tu o problema: PIRI. Ala a muncit de mic si a reusit in viata. Dar tu? Nici serviciu nu mai ai. Si tine minte ca nu trebuie sa vorbesti de copiii altora. Nu e frumos. De copilul tau de gradinita care este bolnav de epilepsie, ti ar conveni sa vorbeasca altii? Cat despre mafia din Rosiori se stie de mult ca este protejata de seful politiei Rosiori care este comisarul Marin Tudor.
Hariton pe 13 Ianuarie 2016, 15:36
#11
Mafia TIGANEASCAdin ROSIORI a corut politia si pe comandant.
Schimba-ti conducerea si80 LA SUTA DIN MILITIENI SUNT CORUPTI. IMPREUNA CU BRUNETII SFIDEAZA PE LOCUITORI.
SEFU' pe 13 Ianuarie 2016, 14:58
#10
ADEVARAT
BA SUNTETI NISTE PAPAGALI, NISTE TIGANI CIORDITORI, NESPALATI, NISTE IMPUTITI, PARAZITI AI SOCIETATII
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.