Comentariul zilei - Polaris, o afacere cu miros de infractiune.

11 Decembrie 2015, 09:48 | 2412 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Polaris, ultimele zvacniri.

Polaris, ultimele zvacniri.

Acum, ca patronul firmei Polaris, Dumitru Martin, a fost arestat la Los Angeles pentru dare de mita, iar nepotul acestuia, Eduard Martin, asociat in firma Polaris si deputat in Parlamentul Romaniei pe listele PSD-ului, este trimis in judecata tot pentru dare de mita, cred ca este momentul cel mai potrivit ca noul guvern sa declanseze procedura de abrogare a Legii nr. 99/2014 pentru modificarea si completarea Legii serviciului de salubrizare a localitatilor nr. 101/2006.

Legea a fost initiata de insusi Eduard Martin, pentru a putea detine monopolul in domeniul salubrizarii. Mai mult decat atat, legea obliga autoritatile publice locale sa instituie taxe speciale si sa deconteze lunar, catre firma Polaris, direct din bugetul local contravaloarea prestatiei efectuate la utilizatorii fara contract. Unde s-a mai vazut ca o Primarie sa "lucreze" pentru o firma privata?

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
EU pe 13 Decembrie 2015, 23:31
#2
ASTEA-S LEGILE PSD- ISTILOR
... CA SA FURE DIN SACUL BUGETULUI ! CEA MAI BUNA AFACERE, STATUL ARE FONDURI INFINITE !
valush pe 11 Decembrie 2015, 20:06
#1
Erata
In comentariul de ieri, "Polaris, ultimile zvacniri", dintr-o regretabila eroare, am afirmat ca Dumitru Martin, patronul firmei Polaris, a fost arestat la Los Angeles. Pentru o corecta informare a cititorilor, trebuie sa fac urmatoarea rectificare: Dumitru Martin a fost arestat la San Francisco. Multumesc pentru intelegere.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.