Teleormanul, ucis de coruptie. Liviule, nu uita, esti pe lista DNA - comentariul zilei.

05 Noiembrie 2015, 08:55 | 5097 vizualizări | 26 comentarii
Car Universal
Teleormanul, ucis de coruptie. Liviule, nu uita, esti pe lista DNA - comentariul zilei.

Teleormanul a ajuns cel mai sarac judet din tara. Tinerii pleaca fara sa se mai uite inapoi. Institutiile statului sunt corupte pana in maduva oaselor. Liviu Dragnea este vinovatul principal pentru dezastrul in care a fost adus judetul. Este timpul ca jupanul sa plece cu toata gasca Teldrum

Tinerii si ceilalți cetațeni TREBUIE să demonstreze în fața PALATULUI lui DRAGNEA din Alexandria. Să nu uităm de acest mare hoț și corupt care este Dragnea. Așa cum arată și funcționează instituțiile statului, sînt rezultatul conducerii si influentei lui Dragnea. CURAJ ȘI SA MERGEM PÎNĂ LA CAPĂT DE ACEASTĂ DATĂ !

DRAGNEA, FISCUCI, DRAGUSIN, CUCLEA, CALOTA, MARA, SIMIONESCU, MOHANU, VIORICA, CATALINA SI ALTI FRUNTASI TELEORMANENI AI COALITIEI DE GUVERNARE, UNDE SUNTETI? DE CE NU VA DUCETI ACOLO IN STRADA SA LE SPUNETI OAMENILOR CA VOI ATI FACUT TOT CE ATI PROMIS IN CAMPANIE.? CA LA TELEORMAN NU EXISTA SARACIE, SOMAJ, ABANDON ȘCOLAR, CORUPTIE. CA TOATE SPITALELE SUNT RENOVATE, DOTATE CU TOT CE TREBUIE, CA AVEM CEI MAI BUNI MEDICI, DAR, NU AVEM BOLNAVI. UNDE SUNTETI DOAMNELOR SI DOMNILOR CE LA FIECARE PATRU ANI NE CERETI VOTUL? SIMTITI CA SE SCUFUNDA CORABIA? CA SE APROPIE CUTREMURUL? V-ATI ASCUNS, ATI FUGIT CA SOBOLANII?

Citeşte şi
Comentarii (26) Adaugă comentariu
e pe 21 Noiembrie 2015, 16:22
#26
d
da asa este
rodica pe 11 Noiembrie 2015, 11:25
#25
asta-i Romania?
Imi e scarba de Tara asta, si astept cu nerabdare sa plec ca nu mai suport sa vad oamenii cum mor, cum saracia ne-au ajuns pe toti, cum nenorocitii astea isi bat joc de noi si de bunatatea noastra.. Am doar 18 ani si as face orce sa vad ca Romania nostra este o Tara cum alta nu a fost!! Au murit zeci de tineri,de ce? Din cauza neatentiei lor, au lasat Tara noastra balta, sa faca mafiotii si escrocii ce vor din ea? Au ajuns fetele sa le fie frica sa mearga pe stranda din cauza lor.. Offff Doamne !! Cu totii vrem o Tara minunata, ne-o puteti oferii?
NOI - MAJORITATEA ! pe 09 Noiembrie 2015, 22:36
#24
UN NUMAR DE TELEFON UTIL !
Linia Verde Anticorupţie – 0 800. 806.806.



http://www.mai-dga.ro/index.php?l=ro&t=213



În vederea realizării unei comunicări eficiente între lucrătorii instituţiei noastre şi cetăţenii care doresc să sesizeze aspecte legate de comiterea unor fapte de corupţie sau conexe de către personalul Ministerului Administraţiei şi Internelor, a fost pusă la dispoziţie cu acces gratuit, în urmă cu 2 ani, Linia Verde Anticorupţie – 0 800. 806.806.



JOS CORUPTIA, MAFIA, MINCIUNA SI HOTIA !



ATENTIE CORUPTIA INSEAMNA CRIMA CU PREMEDITARE !
un turnean ca toti ceilalti pe 07 Noiembrie 2015, 19:56
#23
Trezitiva Turneni
confiscarea averii care depaseste salariul obtinut in ultimii ani

a domnului Dragnea!!!
NOI - MAJORITATEA ! pe 07 Noiembrie 2015, 13:53
#22
VA ASTEPTAM IN NUMAR CAT MAI MARE !
SA VA SPUNETI OFUL, VENITI CU STEAGURI SI PANCARDE CU MESAJELE PE CARE VRETI SA LE VADA TOATA LUMEA !



JOS CU CORUPTIA, MAFIA SI MINCIUNA !
NOI - MAJORITATEA ! pe 07 Noiembrie 2015, 00:55
#21
SAMBATA SEARA 06 NOIEMBRIE ORELE 19:00 MITING DIN NOU LA PARC !


SAMBATA SEARA 07 NOIEMBRIE ORELE 19:00 MITING DIN NOU LA PARC ! DITRIBUITI PE FACEBOOK SI TOATE RETELELE DE SOCIALIZARE SI VA ASTEPTAM ACOLO PE TOTI PTR MANIFESTARE !



SAMBATA SEARA 07 NOIEMBRIE ORELE 19:00 MITING DIN NOU LA PARC ! DITRIBUITI PE FACEBOOK SI TOATE RETELELE DE SOCIALIZARE SI VA ASTEPTAM ACOLO PE TOTI PTR MANIFESTARE !



SAMBATA SEARA 07 NOIEMBRIE ORELE 19:00 MITING DIN NOU LA PARC ! DITRIBUITI PE FACEBOOK SI TOATE RETELELE DE SOCIALIZARE SI VA ASTEPTAM ACOLO PE TOTI PTR MANIFESTARE !



VA ASTEPTAM CU DRAG PE TOTI CU MIC SI MARE PTR MANIFESTARE ! AU FOST IN SEARA DE VINERI SI COPII DE 7 ANI !
Bebel pe 06 Noiembrie 2015, 22:07
#20
De ce?
Ar trebui sa gandim, de ce firmele practica preturi de desfacere pe piata romana la nivel de preturi de tarile occidentale unde salariul minim este in jur de 700€.La nivelul de salarizare din Romania, beneficiul firmelor atat romane cat si straine este foarte mare.Intrebarea este de ce salariul minim pe economie in Romania este la nivelul tarilor africane?
iesiti pe 06 Noiembrie 2015, 15:13
#19
..
Iesiti fratilor..daca nu acum atunci cand??ii de ajuns o singura persoana sa mearga pe centru sa strige ca altii il vor urma...de as fi acasa cu siguranta eram prezent..din pacate tre sa lucrez undeva departe ca asa o vrut dmnu jupan dragnea...
NOI - MAJORITATEA ! pe 06 Noiembrie 2015, 14:38
#18
PATRIOTI PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA !
TREBUIE SA AVEM INTREPRINDERI SI UN PARC INDUSTRIAL ROMANESC, BANII TREBUIE SA RAMANA IN TARA SA CREASCA ECONOMIA TARII !



VREAU SA VAD PE WWW.TURNUCUSTIRI.RO ARTICOLE CARE SA MA FACA SA ZAMBESC, NU ARTICOLE CA CELE DE ACUM CARE MA FAC SA DAU CU COCKTAIL MOLOTOV IN HOTEL SI PRIMARIE SA ARDA TOTI CORUPTII CA NISTE SOBOLANI !



VREAU SA VAD PE WWW.TURNUCUSTIRI.RO ARTICOLE CARE SA ARATE CA IN TURNU MAGURELE SE INAUGUREAZA O FABRICA UN PARC INDUSTIAL, STATUI, FANTANI(POMPE APA POTABILA) ALEI, STRAZI, ILUMINAT STRADAL EXCEPTIONAL, SA VAD CA SE REFACE TOT CE A FOST DISTRUS. SE CREEAZA LOCURI DE MUNCA, NU SE MAI DISTRUGE NIMIC CUM S-A DISTRUS PANA IN ZIUA DE AZI, SISTEMATIC SI PROGRESIV.



VREAU SA VAD FETE ZMABITOARE PE STRADA, NU FATE TRISTE SI DEZORIENTATE CU GRIJA ZILE DE MAINE !



JOS CORUPTIA SI HOTIA !
nane pe 06 Noiembrie 2015, 11:17
#17
jos coruptia
Ne multumim ca avem cat de cat de lucru de la italieni,suntem sclavi la noi in tara, dar, ce vom face daca si astia se supara si pleaca ...trebuie de urgenta luate masuri de schimbare si pusa tara pe roate ca astia au pus-o pe butuci .
UN CETATEAN ONEST pe 06 Noiembrie 2015, 06:07
#16
TURNENII ESITI IN STRADA
Chimisti disponibilizati esiti in strada nu mai statii pasivi.Indiferenta UCIDE.ACUM ORI NICIODATA,sa ne mobilizam si noi turnenii la MONUMENT in parc la ora 11,daca va pasa de acest oras .Cu totii numai unitii vom putea face o schimbare locala .Am tolerat destul abuzurile locale ale EDILULUI fara coloana verebrala.DICTATURA locala trebuie INLATURATA DEMOCRATIC .MARIONETA DE LA PRIMARIE TREBUIE SA PLECE,este o UMBRA DE PRIMAR.NUMAI UNITII VOM FACE CEVA PT NOI TOTII. REBUIE SA NE LUAM ORASUL INAPOI.FARA PSD,FARA PNL,FARA IPOCRITII,FARA JIGODII POLITICE.
danuta cucluta zis si puiu p...di pe 06 Noiembrie 2015, 01:47
#15
hai sa iesim
Hai sa iesim cu totii vrem schimbare vreau sa petrec schimbarea la hotel impreuna cu iubita lui stefan dragnea su pe bar
NOI = MAJORITATEA ! pe 05 Noiembrie 2015, 23:15
#14
EU AM FOST IN BUC LA PROTESTE !!!
AM IESIT IN STRADA SI AM STIGAT SUS SI TARE TOT CE MA DERANJEAZA SI CE MA DOARE !!!



PANA AICI CU CORUPTIA !!!!



JOS PSD ! JOS MAFIA ! CARACATITA ROSIE E TIMPUL SA FIE STARPITA !



HAIDETI SA FIXAM O DATA SI ORA SI SA IESIM IN STRADA, SI DISTRIBUITI MESAJUS PE FACEBOOK SI PE TOATE RETELELE DE SOCIALIZARE POSIBILE !!!
!! pe 05 Noiembrie 2015, 23:02
#13
Suntem un popor unit.
Nu stiu cu ce sa incep...Incep cu drama care a avut loc la club #colectiv, unde au murit zeci de tineri nevinovati. Am fost profund afectata, nu am avut pe nimeni in club, dar...cum sa nu ti se faca pielea de gaina? Cum sa nu plangi? Cum sa nu fii revoltat? Cum sa nu te cutremuri la anumite marturii? Cum sa nu fii solidar? Cum? Insa, ce care au vina sa plateasca pentru asta. Sa plateasca, si nu numai patronii clubului, ci toti. Toti sa plateasca pentru acei tineri, toti sa plateasca pentru familiile lor, toti sa plateasca lacrimile varsate de familii pentru cei care in momentul de fata se chinuie. Sunt revoltata. As vrea sa fac ceva, as vrea sa schimb ceva, as vrea ca noi sa schimbam ceva. In zilele astea romanii au dat dovada de compasiune si solidaritate, haideti sa dam si noi dovada ca suntem cu ei, haideti sa le demonstram ca suntem romani, haideti sa le demonstram tuturor ca suntem uniti, haideti sa schimbam ceva. Haideti!
.... pe 05 Noiembrie 2015, 19:35
#12
Suntem chinuiti in tara noastra!
Sa facem dreptate! Sa facem ca tara noastra sa fie ca celelalte, sa facem ceva, pentru noi, pentru tara noastra, suntem sclavi la noi in tara! Nu se mai poate! Ne-ati chinuit destul. Sa iesim in strada si sa schimbam istoria cum am facut-o la alegeri. Ar trebui sa se ocupe cineva de orgaizarea unui protest si in Turnu Magurele. Eu as iesi. Eu sunt acolo. Noi ar trebui sa fim acolo. Noi suntem schimbarea. E tara noastra, avem drepturi in tara noastra. Avem dreptul sa ne alegem guvernul. Avem dreptul la opinie. Turnu Magurele, demonstreaza cum ai facut-o si la alegeri, demonstreaza si acum de ce esti in stare. Suntem sclavi la noi in tara!!!
Edy pe 05 Noiembrie 2015, 19:34
#11
apogeu
Dragnea nu a distrus numai judetul si tara noastra nimeni nu putea fi pus in functie sau angajat fara acordul lui lac*ri de munca doar la firmele lui Toata averea trebuie confiscata si copii lui sa nu fie angajati nicaieri timp de 20 de ani si el la fel .Sa fie ca noi sa nu avem ce pune pe masa la copii.A facut mult rau la tara el si toti ai luiDragnea este creerul P S D
Iesiti in strada! pe 05 Noiembrie 2015, 19:25
#10
Jos coruptia!
Sa ne hotaram si sa iesim! Macar pentru copiii nostri!
alina pe 05 Noiembrie 2015, 18:35
#9
revolutie!
cred ca e timpul ca noi cei din turnu sa iasim si noi in strada...nu se mai poate, trebuie sa facem ceva pentri tara asta..avem copii care stau singuri pt ca parintii s.au dus sa munceasca in strainatete, n.avem loc*ri de munca, nu avem medici buni, nu avem un spital renovat, c*rat...avem numai lucruri rele si niciun lucru bun...asa ca "Desteapta-te romane"
tinerii revoltati pe 05 Noiembrie 2015, 11:58
#8
avem drepturi
Avem drepturi de care habar nu avem parca am traii in korea de nord este momentul sa fcem si noi arogante simt ca putem pt ei suntem doar niste marionete acum vad o luminita care ne poate ajuta nu suntem singuri o tara intreaga ne ajuta
tinerii revoltati pe 05 Noiembrie 2015, 11:52
#7
gata sa ne unim
Haideti sa ne unim si intr un mod civilizat sa facem dreptate fara violenta fara alte mijloace ilegale si doar cu vorba buna putem este momentul sa nu ne mai lasam umiliti o putem face intr un mod civilizat pana la urma ne va auzii si pe noi cineva ganditi va ca noi tinerii putem face ceva pt tara asta pt viitor pt bunastarea tarii hai sa fim mandrii de noi nu trebuie sa ne fie frica sa ne spunem si noi punctul de vedere sa fim uniti pt un viitor sigur
inca nu pe 05 Noiembrie 2015, 11:42
#6
tinerii din turnu
Cred ca a sosit momentul sa se plateasca hotia in stil barbar minciuna in stil barbar aroganta si multe altele pe care acesti hoti devalizatori ai acestei tari au facut o vream sa stim si noi ce se intampla sa ne spuna si noua baiatul lui dragnea cum reuseste el sa faca afaceri de milioane de euro iar daca nu o face sa plateasca si el si taso si masa.
SNI pe 05 Noiembrie 2015, 11:40
#5
Modul Proiect?
UNDE AM AUZIT EU DE FIRMA ASTA? CRED CA NU GRESESC, ESTE FIRMA CARE A PROIECTAT, NOUA SOSEA DE CENTURA A ALEXANDRIEI. EI AU PROIECTAT INTERSECTIILE ALEA IN CARE ZILNIC AVEM ACCIDENTE SI LUNAR MOARE CINEVA. ZILELE TRECUTE PREFECTUL SI AI,, EI''DISCUTAU DESPRE ASTA. DAR DESPRE FIRMA CARE A EXECUTAT LUCRAREA STIM CEVA? IARASI SPER SA NU GRESESC DAR PATRONUL ATE NITELE POBLEME CU EVAZIUNEA SI ALTE FURACIUNI, FIIND IN CONCEDIU DE ODIHNA LA PENITENCIAR, ASTA DACA NU CUMVA INTRE TIMP PRIETENII LAU AJUTAT SI PE EL SA SCAPE. ESTE VORBA DESPRE CEL IMPLICAT ALATURI DE MAZARE IN SCANDALUL LOCUINTELOR SOCIALE.
inca nu pe 05 Noiembrie 2015, 11:29
#4
tinerii din turnu
Noi tineretul din turnu si din teleorman dc stam la cutie noi suntem bine?sau nu vrem sa vedem ceea ce se intampla cum baiatul lui dragnea numai are loc pe sosele la cat de arogant este sau simionescu care zici ca i a facut masa pista pt atv in orasul asta sauca nu mai poti iesii nicaieri pt ca totul este propietate lui dragnea ce mai asteptam trebuie sa luptam si noi alaturi de cei din buc*resti si din celelalte orase puteam fii noi cei din colectiv stoop coruptia si hotia este momentul sa starpim mucegaiul singura solutie este sa vb cu totii deodata sa ne auda cineva este momentul ca si turnu cu stiri sa faca ceva cu adevarat pt judetu si orasul acestafiti voi cei care aprindeti scanteia.DUMNEZEU SA I IERTE PE TINERII DECEDATI IN CLUBUL COLECTIV
SNI pe 05 Noiembrie 2015, 09:42
#3
Cei din Turnu nu ies pt ca o duc bine. Dragnea si Nicolae le face viata frumoasa.

Aceeași situație in Zimnicea. Acestea vor deveni,, orase fantoma '' Va felicit. Votati Dragnea si Clica lui.

Robin HOOD pe 05 Noiembrie 2015, 09:40
#2
Modul PROIECT, SCLAVAJ
La MODUL PROIECT, DRAGNEA, DUIKA ALCOOLISTUL, SCLAVAJ UMAN!!!!!4 ore de munca pe zi, 1,000 Ron, net!!!LA PUSCARIE!!!HUIDEO VAGABONZILOR!!!
ULTIMA SOLUTIE/INCA-O REVOLUTIE pe 05 Noiembrie 2015, 09:17
#1
LUMEA SA IASA IN STRADA
LA NOI IN ORAS(TURNU MAGURELE)LUMEA DOARME?!SUNTETI MULTUMITI DE VIATA PE CARE O DUCETI?AVETI LOCURI DE MUNCA?ALEXANDRIA IESE IN STRADA.INTREAGA EUROPA ESTE IMPOTRIVA UNEI TARI PUTRED DE CORUPTA SI SARACA.DRAGNEA SA DISPARA DIN VIATA POLITICA SI CEA PUBLICA.POATE LA PUSCARIE SA MAI SUPRAVIETUIASCA.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.