Comentariul zilei - Când a fost ultimul control ITM la Nicorom Agri Trans, societatea în curtea căreia a fost ucis un tânăr de către primarul de la Dracea?

06 Septembrie 2015, 11:26 | 3854 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Nicorom Agri Trans
ITM ce face ???
Cand a avut aceasta firma, la care s-a produs nenorocirea, ultimul control de la ITM si ce masuri au fost luate??/
 
Bogatii fac legea
 
Orice unitate care se ocupa de vanzari, trebuie sa aibe o persoana care se ocupa de clientul respectiv, aratandu-i ceea ce il intereseaza. Indiferent de functie, tractorul se conduce de tractorist, nu de toti ingamfatii care au bani. D-l primar, trebuia sa stea langa cel care stia cum se conduce acel utilaj, pentru ca aceste utiaje noi sunt dotate cu computer la bord. Nu cred ca d-l primar ar fi permis unui tractorist sa conduca primaria, si dansul sa se uite la el. Hai sa fim obiectivi.. In ce-l priveste pe acel tanar, clar nu a avut experienta. Nu a fost instruit la protectia muncii, ca nu are voie sa stea in spatele unui utilaj, in timp ce se afla cineva la volan..
Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
AJF pe 17 Septembrie 2015, 14:48
#7
FIRMELE PRIMARULUI COTROLATE??????
Cind au fost controlate ultima oară firmele primarului din Dracea???
Anonim! pe 07 Septembrie 2015, 13:27
#6
Dumnezeu e sus Mtz!
Nimic nu poate sterge durerea din sufletul parintilor...Mtz nu era vinovat..Singura pedeapsa a primarului este atunci cand si lui o sa ii moara copilul.Atunci o sa vada cum i se smulge inima din piept cand copilul lui o sa intre untr-o groapa si el il priveste cum se duce!Dumnezeu e sus si in cel mai sc*rt timp o sa razbune ingerul nostru nevinovat!!!!
Rezeanu pe 07 Septembrie 2015, 08:24
#5
Ascultati
Mai intai interesativa cum sa intalplat nu mai comentati tot c scriu toti prosti. Interesativa al cui erea tractorul si cum a ajuns in c*rtea societati unde a avut loc accidentu si dupaia sa vorbiti. Sau interesativa unde trebuia sa fie un primar la ora aceea ce cauta cu tractoru si nu erea la primarie?
Siridon pe 07 Septembrie 2015, 07:43
#4
comunicat ITM????
Domnul Ciobanu Emil directorul general al ITM sa dea un comunicat de presa in acest sens.

Dar atentie domnule Ciobanu ginerele primarului de la Dracea este domnul Iancu Gigi mare,,scula,, in Prefectura!!!
trist pe 06 Septembrie 2015, 17:42
#3
no comment
Ba frate ce mai vorbiti voi ca face ca a facut ca nu a facut primarul,ca trebuie sa plateasca...ce sa plateasca,e vreo plata indeajuns pt asa ceva,nimic nu are valoare,nu-i greu pt nimeni ca il va uita,e greu de el k s-a stins de copil
ividiosu pe 06 Septembrie 2015, 11:44
#2
mor de invidie
Ba frate, în ce câcat o fi băgat primaru asta ghiarele,moară,brutărie,tractoare,a dat noroci peste el.Cu morți se rezolva nu+i bai
isa pe 06 Septembrie 2015, 11:39
#1
lasati mortii in pace
d-nul primar avea voie sa se urce la volanul tractorului? tanarul este acum la 2 metri in pamint iar el sa suporte consecintele poate asa gandeste de 10 ori inainte sa se mai urce la volan. condoleante sincere familiei

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.