Comentariul zilei - "LĂSAŢI FRICA, DRAGNEA, LA.....MITITICA ! "

13 Iunie 2015, 14:38 | 2593 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

În campania electorală din 2012, Dragnea şi Ponta, spuneau că deviza PSD este: "locuri de muncă" şi mai zicea Dragnea că, Ponta este prietenul Teleormanului. Au trecut de atunci trei ani. Teleormanul este mai sărac, numărul şomerilor a crescut şi Dragnea se plimbă prin străinătate, pentru a urmări meciuri de fotbal. Tinerii sunt în continuare plecaţi la muncă în străinătate, departe de familii, iar PSD-ul, a uitat promisiunile mincinoase referitoare la l o c u r i l e de muncă. Între timp, Dragnea şi Ponta şi-au schimbat statutul: primul a devenit condamnat penal, cel de-al doilea, deşi premier, este cercetat pentru fals şi spălare de bani. Doamne, în ce ţară trăim! În oraşele mari ale ţării, au avut loc manifestaţii de protest, la care s-a strigat: "PREMIER PENAL, MARŞ LA TRIBUNAL!" Cu toate că oamenii sunt nemulţumiţi, PSD-ul îşi susţine în continuare penalul în fruntea guvernului. O pată urâtă pe obrazul Romaniei, iar ţările cu democraţie consolidată au luat deja poziţie. VA CONTINUA.

În Teleorman, judeţul sărăciei absolute instituite de Dragnea, lozinca: "locuri de muncă" îşi face încălzirea pentru următoarea campanie electorală. Dar cine mai crede minciunile lui Dragnea? Dragi teleormaneni, dacă jupânul nu ar fi fost condamnat, cred că nu mai lipsea mult până v-ar fi dat afară şi din case. Vă rog să înlocuiţi lozincile mincinoase ale lui Dragnea, cu: "LĂSAŢI FRICA, DRAGNEA, LA.....MITITICA !" REFUZ SĂ CRED CĂ NU ŞTIE CINEVA, CUM S-A PRIVATIZAT TELDRUMUL ŞI CINE ESTE ÎN SPATELE LUI. ŞI D.N.A. ŞTIE, ÎNSĂ NUMĂRUL PROCURORILOR ESTE MIC, PENTRU A FACE FAŢĂ DOSARELOR DE CORUPŢIE. ESTE DOAR O CHESTIUNE DE TIMP, PÂNĂ CÂND DOSARUL Teldrum VA FI REZOLVAT.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
CAM ASA STA TREABA LA NOI pe 15 Iunie 2015, 18:06
#3
Ansamblul "Liviu Dragnea" din Teleorman - VIORELE, VIORELE (pamflet muzical)
https://www.youtube.com/watch?v=BsxvBnlhQQk
PSD LA PUSCARIE !!! pe 15 Iunie 2015, 17:27
#2
IMPREUNA CU CARACATITA ROSIE !


VA VREM, VA VREM, VA VREM LA PUSCARIE !!!



PTR CA MERITATI, MERITATI SA FITI LA PUSCARIE !!!



LA PUSCARIE CU TOT PSD-UL MINCINOS, AVAR SI NESATUL DE STORS BANI DIN BUGETUL TARII, CARE CU GREU SUNT STRANSI DIN TAXE SI IMPOZITE DIN (BUZNARELE NOASTRE) ! CA SA SE LAFAIE PSD-UL CU EI.



LA PUSCARIE JAVRE ORDINARE !!!



PONTA SI DRAGNEA - V-AS TOCA SI V-AS DA LA CAINI !
imr\u e pe 15 Iunie 2015, 08:12
#1
la puscarieeeeeee cu dragnea
la puscarieeeeee cu dragnea
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.