Trei indivizi au violat o minora, in decembrie 2020. De atunci, dosarul se tot amana din te miri ce

18 Iunie 2024, 18:48 | 1923 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Viol minora

Comentariul zilei - "Vin cu o știre de ultima ora în cazul M. B., fata de 14 ani care a fost violata de trei indivizi, S. LUIS, J. FLAVIUS și Mihai T!

Ati ajuns sa mușamalizam un dosar anchetat pentru viol și cei trei inculpați sa scape fara nici o pedeapsa! Bravo domnilor judecători! Ați încheiat cazul acesta și urmează altul! Dacă în 2024 se violează în grup și se scapa cu suspendare inseamna ca am ajuns o tara de rahat!

În acel dosar toată lumea a mintit și au aparat inculpații! Vom merge mai departe la Curtea de Apel băieții, stați liniștiți ca nu rămâne asa! Vrem sa vada tot orasul de ce sunt în stare acești psihopați care îmbată copilele și le violează! Faceți publica aceasta știre va rugam! Pentru dreptatea verișoarei noastre!"

12.05.2022 - Tribunalul Teleorman -  Admite cererea de abţinere formulată de toţi magistraţii din cadrul Judecătoriei Turnu Măgurele. Constată că magistraţii se află în cazul de incompatibilitate prevăzut de art.68 alin.8 Cod procedură penală. În baza art. 68 alin. 9 Cod procedură penală desemnează ca instanţă pentru judecarea cauzei, Judecătoria Zimnicea. Definitivă. Dată în camera de consiliu şi pronunţată în şedinţă publică azi, 12 mai 2022.

Dosarul e la Judecatoria Zimnicea. Ultimul termen a fost in data de 23.05.2024 - amanare. Urmatorul termen - 12.09.2024.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Lute pe 02 Iulie 2024, 13:06
#10
Care...stie
Prima oara au violat-o a doua oara s-a intors singura domnisoara B...u.Si intre timp din 2020 pana zi a reconstituit scena cu toti ti...nii si romanii din oras si de la Corabia. Lasati-ne cu panara....a asta, ca s-a dus sa bea cu trei insi cand era in clasa a opta, fata cuminte, sa sa spunem. O c...a,
Doryn pe 27 Iunie 2024, 12:58
#9
Asa se intimpla cind ții nasu pe sus
Valabil pentru asta cu c*ru mare a lui Musulin e și ea asistenta acum nu mai este fata de la tara este de oraș cind se va angaja asistenta și o găsi unu pe tura de noapte cu p.. A mare sa vezi ca se va inblinzi baftaiti dorim.
Florea pe 26 Iunie 2024, 23:13
#8
Iară și îl luară ți în balon pe musulin
Musuline nu te lasă în pace deloc ai văzut cind te bagi în cerc*ri cu lumea bună o mai iei în c*r de s-o iei numai tu sa nu i vina rindu și alia cu c*ru mare bafta îți dorim ca umbli tu dapa ei.
Mery pe 26 Iunie 2024, 12:18
#7
Pentru un judecător de c k t
Cine sa judece un caz sau de la mine sa te aștepți sa judece un dosar de la un bețiv de la un infractor care a făcu un accident mortal și la pus pe prietenul său sa ia accident pe seama lui ca ii va angaja nevasta asistenta la spital. Asistenta cu studii la Liceul Industrial la Dr Mitroi despre ce vorbim asa oameni asa partid nevasta consilierului Julea cum este fug pacienți cind o vad ca vine la tratament rușine rusine PSD
Care ? pe 22 Iunie 2024, 22:56
#6
E mai bun
Lușu sau Biță ?
Pt. pe 22 Iunie 2024, 20:17
#5
Judecătoria Turnu
Intereseati-va cine este judecător la Turnu și ce parc*rs a avut până a ajuns judecător....șofer(pus de cine?)...apoi trecut/promovat proc*ror pentru că a condus mașina bine....și acum judecător.Asta cui credeți că face cărțile????
Toate pe 22 Iunie 2024, 07:48
#4
Instituțiile din oraș
Au cloaca lor. Obișnuiți-vă. Asta e situația, nu se poate face nimic.
Incomod pe 21 Iunie 2024, 13:02
#3
Cloaca din judecătoria Tr Magurele
Atenție mare dacă aveți proces,avocați,grefieri,judecători sunt sub controlul LuSu,le face gr atare,apoi umblă la dosare,la declaratii . Grefiere nu notează tot ce se declara in ședința,exista numerotări ale actelor din dosar modlficate,duble .

Influența acest individ rapace a ajuns la yribunalul Alexandria si Curtea de Apel
Incomod pe 21 Iunie 2024, 11:54
#2
Cloaca de la judecatorie
Va atenționez ptr cazul când aveți un proces .

Judecători,avocați ,grefiere sunt in grup sub influența lui Lușu el le face gratare și umblă la dovezile din dosare,chiar le scoate,d claratii martori . Omitere din stenigrame a d claratilor din timpul procesului .

Avocații se înțeleg intre ei la soluționarea cauzei,influența e atat de mare încât a ajunge ne și la tribunalul Alexandria si Curyea de apel
Turnean pe 18 Iunie 2024, 22:40
#1
?!
Dar de ce s-au abținut, din motive de necompetenta ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.