Elevii se bat pentru ca profesorii sunt preocupati cu nereguli penale si imorale, la Liceul Tehnologic "Sfantul Haralambie" din Turnu Magurele

04 Aprilie 2024, 18:35 | 1252 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Bataie
Comentariul zilei - Liceul Agricol
 
In Liceul Agricol se întâmplă multe nereguli! Poate ca un control al inspectoratului de învătământ, dar si al Curtii de Conturi, ar descoperi mari nereguli!
Piese fictive achizitionate, tractorul de care unii profită si care nu se gaseste in garaj, ore date pe relatii si pile, amantlâcuri!
De bătaia din curtea scolii nu se scoate o vorbă! Directorul scolii, un pesedist colorat in galben, îsi urmăreste propriile interese !
Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Liceul pe 05 Aprilie 2024, 10:39
#4
Fostei agriculturi
Chirțan mai are pasiunea păcănelelor? Era bolnav după jocul la păcănele. Făcea și scandal, voia înapoi banii pierduți. O mai avea datorii de s-a apucat și de politică. Ca Biden ăl mic.
Romania e tara care creste prosti pe 05 Aprilie 2024, 08:49
#3
La Liceul Agricol se mai face carte ?!
Aceiasi intrebare si pentru Liceul Marin Preda,chiar si cel Industrial.S-a ajuns in punctul in care nici analfabeti functional nu mai pot fi numiti marea parte dintre ei.De cadrele didactice ce se mai poate spune,unii sunt mai slabi decat elevii.Asa e atunci cand faci invatamantul obligatoriu,nu mai sunt scoli de meserii,iar profesorii sunt majoritari suplinitori.Ce suplinesc,Dumnezeu stie.Partidele se pot alia intre ele si alegerile sa fie comasate,dar scolile si liceele de ce nu?Si daca se comaseaza toate liceele,tot nu se mai strang cateva clase,iar profesorasii vor merge si ei pe la somaj,ca sunt satui de atatea vacante.
Gianina pe 05 Aprilie 2024, 08:32
#2
pentru cititori
Liceul Haralambie fost Agricol este condus de Cezar Chirtan, omul lui CRACEA el a facut ungerea, acum este omul PNL-ului sa se spele pe cap cu el cu tot!

Homo sapiens de Teleorman pe 05 Aprilie 2024, 03:14
#1
Mai precis de Turnu Măgurele
Deja a intrat în colimatorul oamenilor de știință. Se studiază intens, vor fi mari surprize, mai ales acum. Se va vedea tendința de autodistrugere prin opțiunile politice din ultimii 35 de ani. Așa au pierit marile civilizații. Este deja prea târziu, s-a depășit punctul de la care nu se mai poate face nimic.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.