Cea mai grava problema

12 Februarie 2024, 10:07 | 1236 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Criza

Comentariul zilei - Marea criza in care ne aflam este cu totul alta, si mult mai grava.

Este marea criza de moralitate, de educatie, adaugandu-se altele la fel de importante, ca cele de corectitudine, de cinste si empatie fata de semeni.

Lacomia unor prosti ajunsi vremelinc pe niste functii, unde n-au visat sa ajunga vreodata, a dus la saracia si mizeria in care ne aflam cu totii astazi.

Ei nu simt toate astea, dar voi ce simtiti?!

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Pensiile de invaliditate pe 18 Februarie 2024, 19:19
#4
Se iau le puricat. Țara nu mai are bani.
Indemnizatiile de revoluționar, false, din Turnu Măgurele, rămân neatinse? Pentru hoții ăștia are țara bani?
SNR pe 14 Februarie 2024, 10:06
#3
MAFIA DE LA VARFUL ORASULUI
De prea mult timp se scrie despre neregulile,dezordinea si haosul administrativ din Spitalul Turnu Magurele,si nimeni nu pare ca este interesat de o asemenea problema grava dintr-o importanta unitate de sanatate publica.Pana unde poate merge nesimtirea si hotia unor decidenti politic?Dupa ce ca de acolo se reclama atat de multe fapte si actiuni cu iz penal,nici macar prformantele medicale nu sunt vizibile.Suntem tare c*riosi ce veti spune cetatenilor orasului in campania electorala,cu ce noi minciuni si promisiuni veti mai veni?Rusineee,iar mai devreme ori mai tarziu,toate aceste mizerii si combinatii vor iesi la suprafata.
Incomod pe 13 Februarie 2024, 20:08
#2
Danute ce faci cu spitalul?
Un medic de la spital este plătit de peste doi ani cu salariu și gărzi și nimeni nu l a văzut,Cine e oare ?

Vrem să l știm și noi, poate e geniu,a descoperit invizibilitatea !
Maria pe 13 Februarie 2024, 18:19
#1
Treziti-va in ziua votului!
Ma uit,consternat,de tot ceea ce vad in luarea de atitudine cu privire la activitatea si raspunsurile conducerii locale,in raport cu cetatenii.Hartia de turnesol in privinta parerilor si a concluziilor pe care le trag cetatenii,este numarul de vizualizari ale articolelor importante si de interes spuse de catre redactie.Cele mai multe comentarii sunt numai atunci cand sunt aratate aticole de cancan,barfa,adultere,combinatii amoroase si tot felul de stiri pentru retarzi.Renuntati la la prioritatea cititului horoscopului si a stirilor de minim interes,si axati-va pe informatii importante si de interes comun.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.