De ce renumitul antrenor Gigi Vilcu a plecat de la Cetatea Turnu Magurele si s-a dus la CSM Slatina. Totul se afla pana la urma

09 Februarie 2024, 13:43 | 2366 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Gigi Vilcu

Comentariul zilei - "Gigi Vilcu avea juniori care trebuiau promovati la echipa mare. Conducerea clubului are alte interese.

Gigi Vilcu a vazut ca nu are cu cine sa faca treaba si a plecat. 

Cetatea nu are o echipa de juniori 17 - 19 ani ce pot fi promovati usor la echipa mare. Cetatea are cateva grupe de pitici care se fac tarziu fotbalisti, multi se lasa, etc.

Politica clubului se bazeaza pe cumpararea de jucatori, nu se vrea formarea de tineri. De ce? Nu sunt banii lor, sunt bani publici.

Echipa nu are viitor. In urma echipei lui Dragnea nu a ramas nimic durabil, chiar daca a fost pe val. De ce? pentru ca nu s-a construit pe baze solide, s-a urmarit a fi echipa unui politician.

Asa e si la actuala Cetatea, fotbal in scop politic." 

Trebuie observat ca antrenorul a luat drumul celor de la Pirelli. Ce sa fac cu prostii astia! Nimic nu e intamplator.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.