Comentariul zilei - Acoperitii sfideaza, noi nu uitam. Buna dimineata, electorat adormit!

07 Ianuarie 2024, 11:34 | 1385 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Consiliu ASF

Ieri, 06.01.2024, a descins in frumoasa, bogata si importanta noastra localitate, unul din capii ticaloasei conduceri ai mafiei din ASF.

Cuum, nu stiti despre cine e vorba (aveti dreptul la o singura incercare) sau ce inseamna ASF? Este autoritatea de supraveghere financiara, institutie de stat, unde sefii au salarii de 15.000 de euro pe luna, chiar si al-15-lea salariu anual, si care mareste constant si progresiv polita RCA.

Ce pazesc acesti baieti acolo in sistem, unde au falimentat atatea firme de asigurari, iar ei se fac ca nu vad sutele de milioane ce se scurg prin alte tari si alte conturi, dar ridica salarii enorme in continuare din banii nostri, uitand ca li se vad epoletii din hainle de firma?

Cat trebuie sa mai induram jaful si mizeria unor paraziti lacomi de atata bogatie facuta din banii cetatenilor jupuiti in fiecare an?

La cat mai multi bani pentru lumanari si pomeni pentru cei dragi lor! Azi conduc Volvo, maine poate cu catuse pe la maini si in locuri ceva mai intunecoase si mai racoroase.

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
#4,e suficient pe 08 Ianuarie 2024, 22:35
#8
UITE RASPUNS,SANDULE
Unul care de aici a plecat,a venit la ta-su si pe la socrii,ca ma-sa a dat coltu cand a pornit ancheta la ASF.Un fost vicepresedinte de firma mafiota.Nu i-ar mai rabda pamantul de acoperiti.Iar voi,astia c*riosii,sa fiti lafel de interesati si de preocupati de tot ceea ce vi se intampla zilnic,sa nu mai faceti pe desteptii si pe urma sa urlati din cauza nedreptatilor.Hai,ne vedem la urne,dupa care puteti trage singuri concluzii!
Sandu pe 08 Ianuarie 2024, 09:43
#7
.
Pai și cine e ala de veni la noi în oraș ?
Nelu cu tractoru pe 08 Ianuarie 2024, 08:33
#6
Dormiti fara asigurare?
Dupa ce au bagat RCA la trotinete,triciclete si alte vehicule cu roti mai mari sau mai mici,va veni c*rand si vremea sa va faceti polite de asigurare pentru pietoni de orice varsta si pregatire.E doar o chestiune de timp.Dupa care vor urma asigurari pentru respiratie usoara,mers liber si impotriva cosmarurilor vietii.
Incomod pe 07 Ianuarie 2024, 13:52
#5
A ajuns cutitul la os ?
Daca nu ești bugetofag dependent,daca nuestihot cu protecție atunci e timpul sa decizi,sa cumpanesti votul,deeldepinde viitorul nostru,al tuturor.Fara USL și aurilaci!
Au furat si-au plecat linistiti pe 07 Ianuarie 2024, 12:50
#4
Hopaaa,s-a schimbat conducerea ASF!
Au facut un pas in spate vechii sefi,asa ca sa li se piarda urma si sa scape de posibilile scandaluri si cercetari,tocmai in an electoral?Cata mizerie morala si dispret din partea PSD+PNL.Astia noi ce vor face,vor"plafona"vechia hotie sau o vor duce si mai departe,cu noi mariri si alte falimente?Greva fiscala generala,fratilor,e singura solutie cu hotii astia!
Sunteti multumiti,mergeti inainte?! pe 07 Ianuarie 2024, 12:02
#3
ROMANIA ESUATA,CINE RASPUNDE?!
Asa s-a creat Romania specialilor,pe spinarea prostilor buni de plata pentru orice inventie murdara a unor nemernici lacomi si hoti,tinuti pe functii inalte de catre niste politruci tradatori,si ei la randul lor niste jefuitori ai banului public.De peste 30 de ani tara noastra este tinuta captiva de catre o gasca de neocomunisti,plecati din PCR,azi vopsiti intr-un partid stat,numit PSD.Vor fi blestemati pe vecie de catre generatiile viitoare,iar istoria va scrie urat despre faptele lor.Ce veti face atunci cand veti merge din nou la vot,tot saracia si hotia veti alege???
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.