Vasilica asistenta - trecem un bolnav pe la toate sectiile, inclusiv pe la ginecologie

10 Decembrie 2023, 12:28 | 2921 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Spital

Comentariul zilei - "Ce aveți cu noi ? Nu avem ce face, nu avem pacienți, ce vreți sa facem toată ziua, 7 asistente pe secție cu 1 sau 2 pacienți (și aia niște fraieri, internați mai mult cu forța, de gura nosatra!)?!

Aici ne mai descarcam și noi, mai spunem ce gândim... Bani de investiții, medicamente, consumabile cine ne mai da, ca piticu e al dreacu...iar desepeul dacă nu ai bolnavi..., îl trecem și noi pe un bolnav pe la toate secțiile, inclusiv pe la ginecologie..."

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
But a pe 13 Decembrie 2023, 09:52
#4
De evitat
Daca ajungeți la cardiologie buc*resti De evitat consult cardiologie Dr Ana Maria Mitrica!Pacient diagnosticat anterior cu cardiopatie ischemica ( nu am aratat documente diagnostice dnei Dr.,fiind interesati de diagnosticul ei),posibil infarct miocardic apoi,avand in vedere analizele markeri cardiac.Consult superficial,super rapid de catre cardiolog Dna Dr Ana Maria Mitrica cardiolog cu diagnostic doar de inceput de HTA.Degeaba s a plans de dureri retrosternale,dureri de gambe,lipsa de aer la efort.multi.Cateva saptamani mai tarziu persoana a suferit infarct miocardic, aproape mortal.La toate simptomele descrise,dr Ana maria Mitrica cardiologie nu a comentat ceva, nici macar nu a incercat un raspuns, doar a întrerupt relatarea.Sec si rece.Precum doamna cu coasa Evitati daca daca doriti sa aveti mai multe sanse la viata
Vai de cetatenii acelei comune! pe 11 Decembrie 2023, 09:16
#3
ASTA E SPITALUL DIN Tr.MAGURELE?!
Doamna Iuliana,ai remarcat niste fapte si ai tras concluzii absolut corecte si trist dar adevarate.Si cine e Vasilica asistenta?E cumva vreo absolventa de pe la Liceul Industrial,facuta pe la 35-40 de ani,si intrata in spital cu spaga sau relatii?Daca asa sunt majoritatea asistentelor,nu-i de mirare ca actul medical este facut prost si neprofesional.Bine,nici medicii nu sunt mai presus,atata timp cat accepta asemenea exemplare prin preajma.Ar fi bine de stiut si cele care au dat spaga,si cui au dat-o.
Iuliana pe 10 Decembrie 2023, 15:56
#2
.
Un sistem de sănătate bolnav pina în măduva oaselor; nu știu cine și nici cind îl va redresa. Nu este eficient, nu este in slujba pacientului uneori e chiar împotriva lui, un mare consumator de fonduri care nu se regăsesc în serviciile oferite.

Personal l-aș vede privatizat în sensul ca, frate, nu-mi mai oprești bani pt sănătate și ma duc la privați, acolo plătesc serviciile medicale oferite efectiv.

Sistemul nostru medical e ceva gen combinatul chimic din oraș: mare, greoi, învechit și nimeni nu-l va mai porni vreodată !

Voi ce părere aveți?
Turnean pe 10 Decembrie 2023, 13:23
#1
poluare maximă la voi
Râs de spital.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.