Rusine tuturor profesorilor de la Liceul Marin Preda Turnu Magurele

23 Noiembrie 2023, 20:26 | 3484 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Clasa

 Comentariul zilei - Nu sunteti in stare sa va tineti elevii in interiorul liceului si in curtea scolii.

Stau pe langa blocuri si case, vorbesc tare, injura si jignesc locatarii, si fac mizerie acolo unde stau. Ce fel de prezenta se face la scoala aia, ca de rezultate nici nu mai poate fi vorba.

Mai aveti si paznic la poarta, si cred ca e si platit, dar pentru ce, ca pe acolo se iese si se intra oricand doreste oricare dintre elevi.

Dupa ce ca a disparut orice urma de educatie in scoala, nu sunteti in stare nici de o minima organizare, in schimb va plangeti ca nu vi se acorda atentie si nu sunteti corect platiti.

Aveti exact cat meritati, si chiar prea mult pentru cat dati. In curand vor afla si altii despre asta, cu imagini si date. Urmeaza plangeri la inspectorat si minister.

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Anonim pe 17 Aprilie 2024, 12:11
#11
Luati masuri cu invatatoarea NEATU
E un element de joasa speta doreste doarp bani,bijuterii,genti,ceasuri de firma,vb urat cu copii,inbirliga parinti minte,influenteaza copii,toate problemele din clasa conflictele dintre copii vin de la aceasta individa

Nu mai aparati prostia si coruptia pe 24 Noiembrie 2023, 19:17
#10
Scoala a devenit facultativa
Citesc cu nedumerire si maxima mirare,mare parte din postarile unor adormiti ce isi dau cu parerea pe aici.Doamne,Dumenzeule mare,cine este de vina atunci cand un elev este in timpul orelor de c*rs,sau trebuie sa fie in incinta unei scoli,a unui liceu,iar el este prezent in alta parte decat acolo unde trebuie sa fie?Nu raspunde nimeni pentru viata si activitatea acelui copil?Pentru ce mai numim dascali si responsabili cu educatia celor ce vor reprezenta viitorul acestei natii?Si mai lasati prosteala asta cu profesorii care nu au nicio vina pentru tot ceea ce se intampla in unitatile de invatamant din aceasta tara?Rezultatele muncii lor sunt din ce in ce mai slabe,iar finalul lor este aratat prin slabul procent de promovabilitate al examenului de la bacalaureat.Restul e gargara unor profesori care nu au legatura cu invatamantul.
Omul de serviciu pe 24 Noiembrie 2023, 18:33
#9
opinie
Pai dacă al dracu de copil îsi bate și înjură părinții acasă, ce vreți mă s-ai facă profesorul ? Cum să-l educe ? Și știți care e culmea ? Dacă pe handicapatul asta de copil îl urecheaza sau ii trage citeva pe ceafă, profesorul este dat în judecata de părinții râtanului !!! Asta e România educata !
Anonim pe 24 Noiembrie 2023, 10:37
#8
Domul portar
Domnul portar nu are nicio vina!Este un portar foarte bun,isi face meseria cum trebuie,el nu are nicio vina ca elevii intra si ies.Chiar daca ar inchide poarta,aceștia gasesc solutii sa iasa,asa ca nu mai aruncati toata vina pe el
1 pe 24 Noiembrie 2023, 10:29
#7
Pentru fostul elev
Ma indoiesc ca vorbesti in numele unui elev ce cunoaste realitatea de la Marin Preda.Daca citeai mai atent articolul remarcai ca este vorba despre simpla prezenta a elevilor la c*rsuri,despre faptul ca ei fumeaza nu este vina profesorilor si modul cum se comporta in societate.Dar cand te afli pe timpul orelor de c*rs,cu mai multi elevi prin jurul scolii,in afara ei,si prin alte loc*ri decat in clasele de c*rs,fara a se lua vreo masura disciplinara de catre cadrele didactice,
Soluție pe 24 Noiembrie 2023, 09:56
#6
Radicală
Liceele astea trebuie desființate. Cel mult, făcute școli profesionale ( școli de arte și meserii cum li se spune acum).. Nu mai folosesc nimănui aceste licee. Băieții vor fi lucrători cu cârca sau proxeneți, iar fetele, care oricum au calificare deja, vor lucra la drumuri și poduri. Drogurile e incluse.
Fost elev pe 24 Noiembrie 2023, 07:35
#5
Doar scoala e de vina?
Mie imi place cand toata lumea da vina pe scoala. Ca nu sunt profesorii in stare sa x si y. Sunt de acord ca lasa de dorit sistemul de invatamant actual si e o mare durere in cot de orice, dar nu vorbeste nimeni despre elevi? Ca nu ii obliga nimeni sa plece, sa se comporte urat, sa fumeze, sa injure, sa faca mizerie si etc. Educatia nu se face numai la scoala, mai pleaca si de acasa. Nu scoala ii invata sa injure/arunce gunoaiele pe jos/sa fie nepoliticosi si etc. Sa ne mai uitam si in c*rtile proprii si sa incercam sa schimbam ceva si acasa si apoi sa avem pretentii la alte persoane sa ne educe copiii.



Pacat de acest liceu, ca era unul respectabil, cel putin pe vremea mea, cand mai aveam rusine si frica sa facem toate tampeniile. Si nu e atat de departe vremea aia.
Ion pe 24 Noiembrie 2023, 06:43
#4
Debandadă
Aici, parcă este Murex, director ! Ce să facă, când el este o slugă pesedistă ? Omul care a candidat la functia de primar, săgeata piticului ! Se multumește cu banii multi pe care îi colectează din functia de director !
Eu pe 24 Noiembrie 2023, 06:40
#3
Păcat, că a fost o școală bună pe vremuri demult apuse
Situația prezentată în articol este de notorietate și acum această școală este evitată din cauza dezorganizării și indisciplinei.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.