Un viitor luat pe spaga

30 Iulie 2023, 12:37 | 3312 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Spaga

Comentariul zilei - Sunt destui care si-au cumparat o diploma de studii superioare, multi dintre ei sunt pe la stat, dar si prin clinici particulare, adica ale lor.

Exemplu este cel al doamnei de la Clinica din Draganesti Olt. Si da, Craiova este renumita prin slaba pregatire a studentilor din orice domeniu, atat azi cat si in trecut.

Acolo se luau examenele cel mai usor, iar multe se luau prin spaga si multa influenta a politicului.

De la sursa: Feriti-va de doctorii de la Craiova deoarece sunt slab pregatiti si fac prapad in spitalele din Turnu Magurele si Corabia

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
George pe 01 August 2023, 09:11
#3
E tara celor ce tradeaza,ne fura si ne mint
Din pacate,asta e patura din clasa politica ce ne conduce astazi.Si nu ar fii nici asta suficient de grav pentru modul de viata pe care-l induram in societatea in care traim azi,dar toate nelegiuirile,faptele de coruptie si jaf,lipsa educatiei si nu in ultimul rand imprumuturile facute cu atata usurinta si inconstienta,vor fi platite de catre copii si nepotii nostri,cu un pret imens.Oare meritam cu totii soarta pe care ne-au impus-o si ne-au premeditat-o conducatorii din gastile PSD si PNL?Cand ne vom trezi sa spunem NU si sa ne revoltam la toate cele ce ni se intampla fara voia si acceptul nostru?
Absolvent TCM an 1978 pe 31 Iulie 2023, 09:35
#2
LICENTIATI PRIN FURT INTELECTUAL SI FALS
Hai sa ne uitam doar la orasul si judetul nostru.Cati absolventi sunt cu "studii" facute pe la "facultatile"gazduite de Liceul Marin Preda si pe la alte locatii din Alexandria.Ce fel de profesorii au predat,care a fost prezenta la c*rsuri,cam cat a durat intreaga scolarizare si pe la ce varsta au iesit "licentiatii" cu diplomele cumparate?De la astfel de scoli au scapat in intelectualitate si elevii facultatilor de prin Buc*resti si Tirgoviste,majoritatea pe la varste de peste 40-45 de ani,iar lafel de multi dintre ei au sufocat institutiile statului.Au dorit obtinerea unei diplome,doar dintr-un sentiment de frustrare si multe complexe,ei fiind "dusmanii"studiilor medii si a unei educatii prin scoala facuta la timp.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.