Comentariul zilei - Facultatea de Medicină din Craiova elibereaza diplome pe bani (nu sunt compensate)

23 Iunie 2023, 01:49 | 3262 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Reteta
Facultatea de medicină pe 10 Iunie 2023, 19:02
#11
din Craiova
Ar trebui pusă sub supraveghere de către DNA. Să se stopeze eliberarea de diplome pe bani, că posesorii acelor diplome fac prăpăd, ravagii pe unde ajung.
 
Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
Orașul Corabia pe 28 Septembrie 2023, 18:21
#12
Locuitorii, orașului, spitalul, pacienții
Au scăpat în sfârșit de doi nemernici! Fostul manager al spitalului Filip, pus în funcție de Stănescu, și așa zisul director medical Mitu Marinescu, marioneta lui Filip, om.cu intelectul limitat. Ăștia doi au fugit azi din spital când au auzit că primarul, salariații, noua conducere fac ședință. Adio taxe de protecție, înjurături, amenințări., sex cu angalatele . Adio folosirea în folos propriu și a familiei, a mașinii spitalului.(și la păcănele mergea zilnic cu mașina spitalului )

Adio angajări pe bani. Și Mitu Marinescu ajunsese boier mare, el neștiind nici măcar să scrie la nivel de clasa a lV- a. . Cum o fi făcut ăsta facultatea .la Craiova ? Poate acum, primarul se va implica mai mult în reașezarea instituției pe baze sănătoase și corecte.
Lui Don director medical pe 27 Septembrie 2023, 19:14
#11
Spital Corabia.
În sfârșit, ai fugit.la Strehaia.. Bravo. Așa prost cum ești nu cred că țiganii de acolo te vor suporta multă vreme. Te vor goni. Și atunci ce-ți mai rămâne?. Unde e ceva mai jos ca Strehaia ? Dăbuleni , Vânju Mare ( Grand Vanjé), Scornicești ? Nu prea cred că ai alternative. El fugitivo, asta ai să fii toată viața. Fugi băiatule, fugi !!....
Don derector pe 10 August 2023, 10:19
#10
Medical
N-ai plecat, n-ai dispărut ? Nu ești în stare ? Ești mult mai prost decât bănuiește lumea.
Cel în cauză ( prostul ), pe 12 Iulie 2023, 07:35
#9
S-a supărat, ca ciobanul pe sat.
Vrea să plece în lume, oamenii din Corabia nu-l merită.
Numai muc și sfârc. pe 06 Iulie 2023, 13:26
#8
Mai corect muci și sfârc*ri.
Va veni să-l ajute pe doctorul prost ( poate se hotărăște totuși să plece----va fi chemat la colegiu).un personaj care acum e în control judiciar, adică unul din cei trei care au deturnat banii pentru Covid la spitalul Caracal. Dacă scapă cu suspendare. Succesuri și .încredere maximă..
Domnule primar al orașului Corabia. pe 06 Iulie 2023, 12:37
#7
Managerul spitalului știe că are un doctor prost la CT ?
Știe, dar îl ține în brațe. Este un doctor incompetent, prost de-a dreptul . Era să-l omoare pe tata. Am fost la el și i -am spus . Nici nu are habar de meserie. Afară cu el, să plece de la noi de la spital.
Da ! pe 30 Iunie 2023, 12:27
#6
În vremurile
Când erau oameni normali la cap, pe diplomele gen Craiova se scria " BON POUR L' ORIENT".
În atenția primarului pe 30 Iunie 2023, 10:12
#5
Din orașul Corabia
O rugăminte: Faceți demersuri pentru înlocuirea medicilor aduși de la Craiova, cu medici adevărați, de la alte facultăți din țară. Cei de la Craiova nu știu nimic, sunt un pericol pentru pop**ația de aici. Nu-i mai vrem. Să meargă înapoi la Craiova, să învețe.
MMSC-ule pe 23 Iunie 2023, 18:42
#4
Știm cine ești
Salariații spitalului Corabia sunt cu ochii pe tine. Mai bine ar fi să pleci !. Ai făcut destule prostii. Ești prostul lui Filip.
MMSC pe 23 Iunie 2023, 12:03
#3
Echitate, desființarea căpùșării și parazitismului în muncă
La spitalul unde sunt director observ că destui așa ziși salariați nu fac absolut nimic zi de zi. Au salarii mari și sporuri și mai mari. Pentru început propun desființarea dispensarelor tbc din orașe . Oamenii de acolo, angajații, parazitează sistemul sanitar. Și nu sunt putini. Acolo, fiind loc*ri de stat la stat, se angajează doar cine trebuie, numai pile, numai incompetenți. Un singur dispensar TBC pe județ, este suficient.
Romania prostilor si a hotilor pe 23 Iunie 2023, 09:03
#2
CV-uri pline de furt intelectual
Unul dintre exemplarele care au intrat in posesia unei astfel de diplome este tocmai doamna dr.ML,proprietara clinicii de la Draganesti Olt.Multi dintre liderii PSD au inventat si au ajutat la obtinerea de diplome la astfel de facultati particulare.Au iesit pe banda tot felul de loaze care ocupa azi functii de conducere si iau bani din institutii publice ale statului,in urma obtinerii acestor diplome.Multi absolventi de peste 40-45 de ani,care in tinerete au fugit de scoala ca dracu de tamaie,azi sunt licentiati,dar repetenti la Limba Romana.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.