Scapam de pensiile speciale. USR si Ghinea sunt initiatorii acestui demers

21 Martie 2023, 20:47 | 1609 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Ghinea

Comentarii

Legile sunt facute de ei, specialii

Ai dreptate, mai, "Budai", numai ca, asa cum bine spunea cineva, inmultiti numarul tuturor celor din justitie, al militarilor, al militienilor, al celor din toate serviciile, al tuturor parlamentarilor si al celor ce roiesc in jurul lor, plus al celorlalti beneficiari de pensii speciale, cu 2, 3 sau chiar 4, si veti vedea un numar imens tradus in voturi la orice alegeri.

Cui se dau acele voturi? Urmariti initiatorii acelor legi. In niciun caz situatiilor drepte si corecte, prioritare pentru marea masa a cetatenilor contribuabili. Si daca va veti informa si mai bine, veti afla ca cei ce au initiat, continuat si sprijinit mereu aceste legi au fost bravii din PNL-PSD, plus minoritarii din UDMR.

Acum e ceva mai clar? Atat timp cat multe dintre pensiile speciale sunt si cu de 10-12 ori mai mari decat cele ale unor pensionari care au muncit si peste 40 de ani, sa ramaneti vesnic mirati si sa va treziti odata!

Budai - JUMATATE IMPOZIT PE PENSII MiLiTARE
România nu mai primește niciun împrumut de la FMI si UE daca nu face reforma la pensiile militare, mai toate statele membre UE, polițiști, militarii au contribuit la sistemul de pensii, la noi statul român nu au oprit nimic la contribuția pensiei, nici la politistii, nici la militari. Tăierea Pensiilor la jumatate este normala precizează biroul de presă al UE?!
Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Derbedeul special și ocupațional pe 24 Martie 2023, 08:52
#11
Cine o fi ?
Este un asemenea personaj, specimen, care acum are un al doilea job la cârciumă, aici în Turnu Măgurele. Tovarășilor de pahar, mult mai săraci, le arată, ca să se laude și să le facă în ciudă, cuponul lui de pensie specială . Este una din buc*riile lui să-i chinuie pe ceilalți consumatori profesioniști. Ați auzit și voi de el, știți cine e acest consumator fruntaș?
ion pe 23 Martie 2023, 21:21
#10
Inghetarea sistemului
Pragmatic ar fi ca sistemele de pensii speciale/ocupationale/de serviciu etc ar putea ramane asa cum sunt cu conditia ca in viitor cei care urmeaza sa intre in sistemele astea sa contribuie unde contribuim toti. Ar dura niste zeci de ani dar macar s-ar rezolva problema fara mare tamtam. Sistemele astea nu sunt un dat de la Dumnezeu; n-au existat dintotdeaua, au fost create de catre politicienii corupti pentru protectie de aici caracterul lor nedemocratic! Putin, Lukasenko, regimurile nedemocatrice, iliberale, nu se apara cu profesori ci cu militari, proc*rori, politisti umpluti de privilegii!
Specialul șmecher pe 23 Martie 2023, 19:55
#9
Care a fugit de muncă tot timpul
De ce să ne ia pensiile speciale !? Vreți să facem noi specialii, ocupaționalii, ca la Paris ? Domnu Dogaru atât așteaptă. El, săracu, punea ceasul să sune dimineața ca să meargă la luptă . Și generalul Oprea punea ceasu să sune, traseul spre câmpul de luptă trecea pe la cosmetică, jacuzzi în biroul de la minister, apoi cu mare viteză coloana oficială îl ducea drept în tranșee. Dușmanii fugeau de mâncau pământul.
Gheorghe pe 22 Martie 2023, 22:59
#8
Cititorul sait.
În România vârsta de pensionare este 65 de ani iar moși trecuți de aceasta vârsta și sunt în Parlament vor ca pensionarea sa fie la 70 de ani .Ăștia nu gândesc decât la nopți lor nu și la cei care muncesc la privat și care aduc profit țări.

(RUSINE GUVERN. )
Feliz natal de Brazilia educat la giuvarasti pe 22 Martie 2023, 17:23
#7
Pensie ca la psd
Cit va fi psd-ul la putere,pensiile speciale nu se vor taia,deorece aceaste este educația psd-ulii.
Cîhhh pe 22 Martie 2023, 13:48
#6
.
Bastoane ai perfecta dreptate, nu se va renunța la pensiile speciale. Cum să lași magistrații cu fundul în balta ?
Baston pe 22 Martie 2023, 11:56
#5
zic și eu
În veci nu o sa scăpăm de pensiile speciale ale proc*rorilor și judecătorilor, ca doar ei fac ( în calitate de parlamentari) si aplica legile în tara asta. Voi va dați seama, cum sa renunțe ei la 200 de milioane lei vechi/luna ?! Niciodată, o sa vedeți ! Poate sa stea U.E. în c*r și în cap, USR- ul și alte partide sa facă șpagatul zilnic, nu se va renunța la pensiile nesimțite ale magistraților !!!
Un om normal pe 22 Martie 2023, 09:38
#4
Domnule Special,
La cata bautura a turnat in el "specialul ocupational",ma intreb cum de mai traieste?Daca nici anul asta nu se reuseste stoparea risipei din bugetul tarii,cu aceste pensii si indemnizatii ILEGALE si NEMERITATE,va trebui sa mai asteptam cativa anisori pana ce beneficiarii se vor stinge in mod natural.Multi dintre ei s-au conformat,au parasit "garnizoana" si s-au ridicat la ceruri.Au mai ramas unii care sunt pe picior de plecare si,din cauza trecutului cu puternice indeletniciri sec*riste,trebuie sa restituie si sumele primite pana azi.Ce sc*rsuri au reusit sa scoata capul dupa 1989,si unde s-a ajuns cu minciuna,hotia si ticalosia?Daca doriti o viata mai buna si mai dreapta,in anul care vine,Dumnezeu sa va dea intelepciune si c*raj pentru a va trezi din amorteala si mocirla in care ne-au adus conducatorii timp de peste 30 de ani.Ganditi-va si la generatiile pe care le lasati in urma,ca si ele au dreptul la o viata normala.
Star pe 22 Martie 2023, 08:26
#3
Coruptia
Nu vedeți cata ura au pe cei de la USR ca au carte și nu-i pot prosti .impostori cu diplome false din instituțiile tr când sunt luați pe făraș .plătim pentru ei la fel ca pentru speciali .ba mai chiar mai mult
Specialul pe 22 Martie 2023, 06:46
#2
Pensionat la 40 de ani
Dacă se taie pensiile speciale, atunci să se taie și indemnizatiile revoluționarilor. Acești impostori, escroci, secătuiesc finanțele acestei țări. Marea lor majoritate au obținut aceste beneficii, indemnizații, terenuri, scutire de impozite, prin minciună, nesimțire, și mult tupeu. Trebuie să se sisteze plata acestor bani și recuperarea banilor și beneficiilor luate de aceștia timp de 33 de ani. Ce zici Dumitre, te recunoști ?, dai banii furați înapoi? Binefăcătorul vostru, așa zisul colonel Găman are pensie specială, pardon, " ocupațională".
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.