Cone nu a avut câțiva litri de benzina pentru o prapadita de drujba sa toateleze și ei pomii. Acum uruie drujbele in tot orasul

30 Mai 2022, 20:52 | 2485 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Pomi

Comentariul zilei - "D-le primar, orașul este făcut varză, cum zicea cineva, sunt zeci de pomi doborâti de vintul de aseară, străzi blocate, mașini distruse, oameni disperați. Am înțeles ca directorul Cone nu are fonduri pentru a face reparații pentru străzi, etc.

Dar nu a avut domnule câțiva litri de benzina pentru o prapadita de drujba sa toaleteze și ei pomii, în special acei plopi bătrâni, gaunosi, de zeci de ani vechime? Nu a avut dle primar, s-a văzut, vedem acum! Dar știți ce?, peste puțin timp o sa veniți dle cu el de mîna (și cu alți ticăloși) în campania electorală și o sa ne aducem și noi aminte atunci de ceea ce trebuia sa faceți și nu a-ți făcut!

Orașul este făcut varză de o adiere de vint, cum a fost aseară. Autoritățile locale sunt total depășite de situație, noroc cu țiganii ca transporta crengile rupte care blochează străzile. Mergeți în zona Kaufland și în cart Taberei și vedeți neputința aleșilor noștri, indolenta, nepăsarea lor de pina aseară.
Mai dl director Cone, tu nu trăiești în orașul ăsta, chiar nu vezi, chiar nu știai ca trebuiau toatelati pomii, tu ești nebun?"

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Către Redactor pe 02 Iunie 2022, 00:14
#5
Turnu cu stiri
Din cite înțeleg, catalogind acea tornadă (chiar daca de putere mai mica a fost o tornada) se desfășoară circular cu o raza restrânsă că lățime dar pe o distanță mai lungă, că și un biet vînticel dovedește că nu te-ai aflat la ora și locul potrivit în acel moment să-ți dai seama ce senzații de groaza au trăit acei oameni aflați timp de ~ 10 minute la mila naturii, n-ai auzit vuietul macabru, nu ți s-au înfundat urechile din cauza presiunii aerului, nu ai simț loviturile crengilor, acoperișurilor in pereții sau balcoanele locuințelor. Foarte ușor se judecă atunci cînd nu ești afectat.
Redactor pe 01 Iunie 2022, 12:24
#4
Prost mai sunt !
Mai tu cel care ai redactat acest articol infect - atât de PROST ești ?

Chiar atât de PROST și de mârșav ești ? Păi băi prostule, alături la 120 km pe oră ?!

Bă da Prot mai ești !

PROTULEEE !!!
Gigi pe 31 Mai 2022, 16:53
#3
Lemne pentru foc
Buc*rie mare in familia cocoșila,reface stocul de lemne
Asa este pe 31 Mai 2022, 16:24
#2
Jur
Uite asa a rezolvat Primăria problema combustibilului pt la iarnă, pt cei cu venituri mici. Dacă mai da o aralie ca asta, ne-am scos cu toții...
Atentiiie,cade! pe 31 Mai 2022, 10:48
#1
Asistatii au rezolvat si problema lemnelor de foc
Benzina pentru drujbe nu exista,dar pentru a se plimba toata ziua prin oras cu masinile primariei exista din plin.Daca se facea anual o toaletare corecta si la timp,poate nu se ajungea in acest punct.Acum,ca s-a taiat in draci orice copac,vor avea si votantii obisnuiti cu pomana lemne pentru o viitoare iarna ceva mai friguroasa.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.