Spaga? Totul merge struna. Spalatorie pe terenul unor revolutionari

28 Mai 2022, 08:56 | 2450 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Comentariul zilei - "Briza se extinde fara vreo autorizatie, blocheaza plaja fara autorizatie de la Apele Romane.

Gaina deschide cort in incinta vamii, complet ilegal, unde mai pui ca i se face un ponton de 50 mii euro fix in fata solarului, caci nu poate fi numit cort.

Spalatorie se deschide fix pe terenul unor "revolutionari". La pompa de apa 1907, brusc primaria acorda acte unor c..... si astia ingradesc spatiul verde.

Combinatii mortale pe Magurele unde nu mai ai pe unde circula cu un carucior decat pe strada, pentru ca trotuarele subt demolate efectiv....mue psd"

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Urmărim un film prost pe 29 Mai 2022, 08:49
#2
Se minte,se promite și se fură prea mult
În 2005,prin grija primăriei,și în urma cotractului cu o firmă declarată câștigătoare tot în urma unor decizii politice,trebuiau finalizate lucrările de renovare a Cinematograful Flacăra,aflat în parcul mare al orașului.De-atunci,au mai trecut și alte termene.Și ce vedem azi după aproape 18 ani?Concluziile le trageți voi,cetățenii care ieșiți la vot odată la 4 ani,aburiți și amețiți de o administrație locală,condusă de către o gașcă politică incapabilă să lase ceva în urmă.Bine,se știe,buzunarele și cardurile au fost umplute corespunzător și la timp.Se deschid o mulțime de șantiere peste tot,dar primul lucru care se întâmplă încă din faza de proiect este cum să-și tragă partea cei ce născocesc și inițiază astfel de proiecte.Rezultatele sunt atât de vizibile încât nu e prea mult de comentat.
Nica pe 28 Mai 2022, 09:24
#1
1 decembrie
Au început lucrările de 1 săptămână pe str 1 decembrie și au reușit cu 3 utilaje sa spargă 30m lungime de trotuar, cred ca pana in 2035 termina toată strada doar de spart...ca de asfaltat la pastele cailor . Au 30 muncitori și au umplut tomberoanele de sticle de băutură. Primarele, Mai treci și tu pe la ei

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.