Cine intelege! Cine e nasul astora?! Nasu fuse, fuse si se duse!

24 Martie 2022, 05:45 | 2247 vizualizări | 4 comentarii
Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Teddy pe 26 Martie 2022, 15:01
#4
Un oraș în moarte clinică
Pentru 1,2,3 aț_i punctat fiecare foarte bine,cum se face de ies mereu rapandulele astea mereu la putere,o să cadă ei la zar odată și o dată și vor avea mari surprize,se mai întâlnește om cu persoană în viața asta!
Constantin F. pe 24 Martie 2022, 14:00
#3
Un oras la voia sortii
O gasca de incompetenti care,in cardasie,spoliaza bugetul local al unui oras extrem de sarac.S-au adunat de pe la CIC,UVCP si de pe la unele firme de care s-a ales praful.Numai specialisti,unul si unul,cu totii foarte calificati pentru administratia publica locala a unui oras.Rezultatele se vad,dar mai ales se simt.
Caragiale e prezent printre noi pe 24 Martie 2022, 11:33
#2
CUM SA NU INTELEGEM?!
SUNTEM CONDUSI DE NISTE HOTI SI PROSTI,MAI IERI RUPTI IN CUR SI CU CRĂPĂTURI IN CALCAIE,INVADAU PRIMARIA SI ALTE SERVICII PUBLICE.AZI PE LA ORAS FAC COMBINATII SI SE CRED STAPANI.STAPINII CUI,NUMAI EI STIU.VA SUNA CURAND SI CEASUL,SI INCET ISI VOR DA SEAMA DE ADEVARATA LOR IDENTITATE.PANA UNA ALTA,CU TOTII SUNTEM VINOVATI DE PREZENTA ACESTOR EXEMPLARE IN FRUNTEA SI CONDUCEREA ORASULUI.O GRAMADA DE CATAVENCI,FARFURIDI SI BRANZOVENESTI.
Continuare pe 24 Martie 2022, 06:08
#1
La articol
Ginerele vicelui este secretarul Primărie, fata vicelui este șefa de la buletine iar dinsa și soțul sunt nașii celor de la circulație.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.