Comentariul zilei - Un cititor atrage atentia celor angajati la "Statul Degeaba", punct de lucru Turnu Magurele

06 Martie 2022, 14:55 | 2635 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Kaufland Turnu Magurele

Ca sa stiti doar, pe 05 Martie 2022, 18:53#14898

Kaufland

Cand vii dinspre ciuperca, sa stiti ma desteptilor din militie si administratie, ca nu ai voie sa faci stanga, sa intri la Kaufland fara sa treci peste linie dubla continua. Luati si voi masuri. Chiar daca nu prea mai e vizibila, tot linie dubla continua este.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Sens unic pe 18 Martie 2022, 13:40
#7
Mură-n gură, mura'gura sau mura'n-gară?
Urbea are inteligențe, dar nu în primărie. Candidați, voi, Mirelii... afară cu Dorelii, din CL. Totuși procedura cu "trecutul pe sub linie" nu e foarte-foarte... dacă bate vântul și nu se mai așează linia continuă corect pe axul străzii?! ; eu o pățesc în vizitele la soacră mea când îi ridic sfoara pentru uscat rufele. Dar intru în c*rte cu spatele, și e mai ușor. Soluția cu sens giratoriu e prea ccostisitoare.O macara turn scundă să fie plantată/"înfiptă" acolo... cine vrea să întoarcă oprește lângă ea... e ridicat și răsucit la 180 de grade e depus e sensul opus.(poate fi japoneză, robotizată /lucrează 24/24). Simplu, gura'n-mură !
Mirel pe 17 Martie 2022, 16:34
#6
Extrem de foarte simplu!
Treceti pe sub linie. Cum? Stiu, dar nu va spun. Prea le vreti pe toate mura'gura! Daca nu stiti cum sa faceti, mergeti inainte pana gasiti prima portiune cu linie intrerupta, virati la stanga, dar numai printre doua linioare, fara sa le calcati si apoi intrati la KAFLID.(atentie, acum sunt pe partea dreapta)
Giarte Frumos pe 07 Martie 2022, 15:02
#5
Pr Ady
Da vad ca esti priceput in toate.
Tot eu pe 07 Martie 2022, 00:08
#4
Pt Adi
Militia ar trebui sa constate si sa raporteze administratorilor drumului.Tot asa cum politia poate amenda administratolul pt aparitia gropilor sau neregulilor,lipsei indicatoarelor si mi stiu eu ce
Turnean pe 06 Martie 2022, 18:00
#3
Părere
Acolo ar trebui un sens giratoriu, zic.
Adi pe 06 Martie 2022, 16:40
#2
Linie continua
Nu miliția face treaba asta,administratorul drumului,deci...?
. pe 06 Martie 2022, 15:26
#1
.
Milițiaaaa....zero
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.