Elev prezent la cursuri, odata - A inceput scoala, cu prezenta fizica

13 Septembrie 2021, 11:17 | 2261 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Scoala.

Comentariul zilei - "Numai ca, elevii sunt tot pe strazi, prin parcuri, prin jurul blocurilor si pe la casele de pariuri si pacanele. Iar profesorii stau bine merci, la o tigara si o cafea, multumiti de cum a debutat prima zi de scoala. Obisnuiti cu scoala online, sunt deranjati de prezenta fizica la scoala, atat ei cat si elevii. Si ne mai miram ca prostia in societate a devenit o virtute. Asta este cand in invatamant sunt pusi sa administreze o scoala, profesorii numiți si sustinuti de politic." Citeste si ÎNCEPE ȘCOALA! URĂM SUCCES TUTUROR! VIITORUL ȚĂRII SE PREGĂTEȘTE ASTĂZI

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
alt Eu pe 14 Septembrie 2021, 20:47
#3
Vina e comună, nu doar a directorilor numiţi politic
Ba interesează şcoala în continuare pe câţiva dintre noi. Dar ce să mai comentăm? Părinţii sunt vinovaţi în primul rând că nu le inoculează copiilor dorinţa de a reuşi în viaţă prin educaţie. Iar în al doilea rând, profesorii au vina lor pentru că mai sunt foarte puţini profesori născuţi pentru această profesie. Majoritatea s-au făcut profesori doar pentru bani, nu îi interesează să-şi facă treaba, chiar se buc*ră când chiuleşte toată clasa că nu mai trebuie să-şi bată capul cu toţi nesimţiţii.
eu pe 14 Septembrie 2021, 16:36
#2
Ce tare
Ce misto e profesoara! Cum o cheama? A facut videoceat? Are istoric pe centura in germania?
Relu pe 13 Septembrie 2021, 19:38
#1
Învățământul e la pământ
Niciun comentariu. Încă o dovada ca școală nu interesează pe nimeni.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.