Dobre L. - Domnule Primar al Tr.Măgurele - comentariul zilei

20 Mai 2021, 21:10 | 3899 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Scoala.

Cine plătește paznicii de la intrarea în școli, și de ce? Odată intrați în curtea scolilor, în orice țară civilizată europeană, elevii vor putea pleca numai după terminarea orelor de curs. Elevii sunt oglinda părinților și a profesorilor. Și instituții cum sunt Poliția, Poliția Locală, Jandarmeria și cei ce au în subordine invățământul local, ce atribuții au? Vă luați cu toții banii degeaba, sunteți niște incapabili ce nu meritați nici un pic de respect.

V-ați bătut joc și vă bateți în continuare de viitorul acestei țări. Și nu e de mirare, că doar azi se promovează proștii și hoții, nu? Asta e tot ce ați putut face dintr-un orășel de unde cândva au plecat oameni de onoare și bine pregătiți, în toată lumea. Voi rămâneți cunoscuți doar prin distrugere, hoție, minciună și incapacitatea de a dezvolta un oraș și a face mândri cetățenii care v-au ales. Nu știu ce mai e de adăugat, dar trăiți și vă comportați urât.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Gogu de la APROZAR pe 30 Mai 2021, 10:09
#7
Dobrică minte mică
Dobrică, dacă tăceai erai filozof, dar tu nu te poți abține să nu claxonezi ca să atragi atenția cât de limitat ești. Poliție Locală zici? Avem noi așa ceva? Bineînțeles că nu, dar tu Dobrică, o ții mațu-gaia cu minciuna asta. Vezi tu Dobrică, dacă te bagi singur în seamă precum muta-n plantația de pwlă o mai iei și peste unghii. Păi bine musiu, nu știi ale cui sunt firmele care asigură paza școlilor? Pe la fruntașii liberali ai întrebat ale cui sunt? Bineînțeles că nu, și uite cu iar mânânci hândel. Cu ambele buci. Primăria asigură finanțarea și întreținerea școlilor, dotarea lor, salariile profesorilor, nu face poliție. Poliția aia care freacă menta și arde benzina degeaba este în subordinea prefectului, care este reprezentantul Guvernului în teritoriu, deci cu aptitudini directe de control. Ce culoare politică are prefectul? Nu cumva PNL? În rest, urlă frustrarea în voi că alții au luat caimacul. Dar de ce ați pierdut? Nu cumva din vina voastră, și voi dați vina pe oameni?
Fanache pe 28 Mai 2021, 23:30
#6
Postare de căcat leit # 1,2,3, 4. 5, 6 aka prostul satului
Băi căcaților cu freză pe dreapta, cine plm are în subornine Poliția din Turnu? Piticul sau căcatul de prefect PNL, și căcatul de subprefect Sergiu Iordan, zis și pielea ...cuiva?
Scoala pe 22 Mai 2021, 20:08
#5
Ginditi cu Capu
In ori ce școala din lumea asta poarta de la intrare este cu deschidere electrică și închidere direct din secretariatul scoli se Închide și se deschide nu trebue sa stea nea Ion la poarta scoli
Dimitriu pe 21 Mai 2021, 16:20
#4
Un păcălici de primar
Păcălici de primar isi face treaba în jurul alegerilor restul un derbedeu care se foloseste de funcție de primar pentru bunăstarea lui.
, pe 21 Mai 2021, 11:10
#3
Nimic*ri
Orașul este condus de prosti și infecți! Toți proștii care nu au fost buni de nimic sunt azi mari șefi!
. pe 21 Mai 2021, 06:58
#2
,
Și de ce ești supărat ?
Lili sigigel pe 20 Mai 2021, 23:05
#1
Școala
Primarul este copia fidela al lui Dragnea și a PSD -ulii condus de Dragnea,care a trădat totul,social democrații sunt duși cu pluta așa a fost și fiul lui Dragnea care a Tăiat mincarea de la gura muncitorilor de la ferma salcia la sfaturile directoarei economice .I.E
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.