Ionela Jianu i-a pus pasarica in cap lui Cuclea - comentariul zilei. Ne cerem scuze, dar la ce se intampla in Primarie, altceva nu se potriveste.

16 Aprilie 2021, 08:13 | 7381 vizualizări | 21 comentarii
Car Universal
Danut Cuclea.

Domnule primar, daca te poți numi asa, cum permiți domnule sa te înjosesti în ultimul hal? Cum permiți domnule sa se folosească apa de la primarie pt a i se spala masina " doamnei " Ionela? A băgat frica și în șoferi ca ea este sefa și ea dictează, te-a făcut din om neom.

Nu ti-e rușine când miroase a mancare in primarie de la tine de la bucatarie? Cât de nesimțit poți fi? Cât te poate duce de nas ? Toată familia ( Ionela, fiul si primarul)mănâncă la primarie, se gătește la primarie, se spala mașinile la primarie. Rușine! Abia aștept sa scap de voi! Domnule primar, păcat ca te lași dus de nas de una care nu este nimeni și nimic în viata asta, dacă nu ii dădeai aripi. Rușine!

Varianta mobil: click pe foto

Citeşte şi
Comentarii (21) Adaugă comentariu
Gigi Mormant pe 20 Iulie 2021, 19:24
#21
Frustrati
Mai,oricum nu stiu de ce dracu se uita mereu romanul in gradina altuia!!!Nu voi intelege niciodata barfa asta de doi bani!Ala traieste cu aia si asa mai departe!!!Mai dar la voi in familii este asa de c*rat???Pana la urma Cuclea,baiatul asta a tot facut frate cate ceva,adevarat cu banii primariei dar a facut!!!Despre Ionela ce sa zic?Mai frate,dupa cate stiu femeia nu are obligatii si isi creste un copil!De ce era vai de mama ei inainte???
Un compatriot pe 07 Mai 2021, 01:40
#20
....
Sunteti niste frustrati, nu aveti nimic de comentat decat despre vietile altora. Uitati-va intai la voi si duce-ti-va la munca.
Vecinu pe 28 Aprilie 2021, 10:36
#19
Pentru nr 16
Ionela e nimfomana,cuclea singur nu poate săi dea de cap, așa ca ionela mai are câteva variante

Ionela nu sa pishat cât sa fwtwt
Vasile pe 27 Aprilie 2021, 20:52
#18
lui unul
Crăcea și-a tras-o singur căcatule. Și apoi, ce n-a mai avut loc la Cuclea pe listă a trecut la Crăcea pe listă. Dar știi cum e, dacă nu ești și fudul degeaba mai ești și prost.
Vasile pe 27 Aprilie 2021, 20:49
#17
Labagiilor
Băi labagiilor, urlă frustrarea că Piticul fute ceea ce voi n-o să puteți fute niciodată în viața asta!
asa vecinule? pe 21 Aprilie 2021, 13:03
#16
se f.te rau Ionela?
e escorta de lux?
sandor pe 20 Aprilie 2021, 00:01
#15
capra
am citit si eu despre iapa asta..adica femeia barbat..ce naiba atat dati importanta la iapa asta ! nustiu. o fosta saracie de femeie.. daca o poti numii femeie..bine si acum tot asa e.. daca nu o ridica piticul ala.. era vai de steaua ei.. si asa e oricum.
Alună pe 18 Aprilie 2021, 13:00
#14
I-am văzut
Acum câteva zile Ionela a fosr zărită la hotel Edma din Alexandria iar la sc*rt timp a intrat in hotel Nuțică Dorel celebrul om de afaceri,sigur e ceva intre dânșii
Vremea proștilor,hoților și a amantelor pe 18 Aprilie 2021, 09:11
#13
Mai trăim într-o țară liberă?!
Când proștii și incapabilii ajung să conducă ceva,întreaga societate suferă,și asta se vede.Numai că unii reușesc să dea limbi pe ascuns și le merge bine.Eu nu am să înțeleg niciodată de ce cei care știu câte ceva din activitatea și influența acestei dudui nu au c*rajul să semnaleze și să aducă și niște dovezi ale aranjamentelor pe care le face cu prea multă îndrăzneală și tupeu.Ce pregătire are acestă femeie,ce o recomandă în luarea unor decizii.Poate primim un răspuns și din partea domnului viceprimar sau a domnului secretar,că de la primar nu cred că vom auzi vreo silabă.Întradevăr,Primăria Turnu Măgurele a căpătat un statut de SRL,loc de unde își trag toate privilegiile și beneficiile toți cei din jurul primarului slab pregătit,cu reale aptitudini de slugă față de mai marii PSD,spurcați cu toții la banul public.S-a mers mult prea departe,oamenii au auzit destule,văd și nu mai pot fi mințiți la nesfârșit,iar undeva mocnește revolta și ura față de aceste personaje abjecte.
Dragne Ilie și Valentin Iliescu și cici ionela pe 17 Aprilie 2021, 21:43
#12
Grofii
Livache,varul meu dela gratia și fiul sau Valentin Bombonel au distrus PSD/ul l-au trădat pe Burleanu dela federația romană de fotbal și pe Dîncu de la Cluj și apoi au distrus echipa de fotbal turis și in final. Vinovații vor fi. Mădălin tractoristul și primarul culea care l-au ajutata pe Valentin sa distrugă echipa de fotalbal,cum a distrus și ferma salcia și a lăsat oamenii simuncitori fără salarii respectând doctrina social democrata a lui Dragnea și a PSD-ulii condus de Dragnea,sub influența l Irinei tanase care i-a pus păsărica in cap lui Dragnea la sfaturile și influența lui vilcov de la Slatina.Adică l-au prostit și îndobitociți.
Vecin cu Ionela pe 17 Aprilie 2021, 21:35
#11
Se stieeee
Face Ionela o Găoază de s aude din fața blocului cind urlă
Florin pe 17 Aprilie 2021, 19:29
#10
Pentru claudiţă.
Vrabia mălai visează, Cracio. Ai vrea si tu o portie de vrăbiuța. Da nu toate sunt proaste.
unu pe 17 Aprilie 2021, 18:05
#9
pnt primarie..
ce a ajuns si ionela asta ! era vai de ia.. cand o sa cada dupa scaunul ala .. o sa si ia la suturi prin oras..si nu nu mai ia.. si ale cone si mai multi. niste gunoaie si mizerii de oameni. astia sunt in primarie si cine ne conduc.
Cetatean pe 17 Aprilie 2021, 17:44
#8
Politistul Opreanu face abuzuri
Pai haitele astea de golani ce treaba au? S-a aflat ca politistul ala gretos cu doua clase ca trenul a internat la sf lunii feb, inceputul lu martie un baiat amarat fara parinti abuziv in spital. I-a pus termometrul pe strada sa ii verifice temperatura, apoi l-a amenintat pe baiat ca ii pune catusile daca nu sta cuminte si l-au dus in spital sa ii faca testul. Ce sa vedeti? Cica ar fi iesit pozitiv. De cand au politistii dreptul asta? Sa te salte dupa strada apoi sa te interneze fortat? Nu e clar ca astia au ordin sa faca asa ceva de la primar? Daca spitalul nu are pacienti internati cum sa mai pape infractorul de Delcea bani de la guvern? Nu ai pacienti nu functionezi ca spital covid! Aveti grija de parintii si bunicii vostri, mafiotii astia nenorociti nu au scrupule. Trebuie mers peste ei si dat in cocoasa pana le ies ifosele si harfele pe ochi.
Ionescu pe 17 Aprilie 2021, 13:41
#7
Cum e turcul si pistolul
Bine,in cazul asta,nu stim exact cine e turcul si cine pistolul?Niste prosti incapabili,aroganti,ignoranti,hoti si lacomi,total detasati de probemele fraierilor cotizanti la bugetul local,si care sunt interesati numai pentru bunul trai si viata lor de huzur.Apropos,Domnule Primar Cuclea,de ce pe o mare parte dintre angajatii primariei ii vedem zilnic pe la cumparaturi si plimbandu-se prin oras?In primarie exista o categorie de angajati care ar trebui sa dispara din activitatea de administrare a banului public.Si o parte dintre ei sa mearga acolo unde se odihneste azi fostul si actualul vostru sef,infractorul Dragnea.Ia reflectati mai bine,sunteti si voi printre ei?
iote pe 17 Aprilie 2021, 12:53
#6
Cuclea
Cum asa..Ionela are pasarica? ...a nuuuuu...am vazut eu ca are ditai gaura neagra...mare cit o varza ...incap acolo vreo doua kile de cirnati ...cu un cofrag de oua ... gulp
Sile pe 17 Aprilie 2021, 12:39
#5
Pt Lamba
Tu nu vezi ce face acest Pitic și de cine este înconjurat?Orașul l-a transformat într-un SRL cu fini și nași,rude și amante!Aceasta știre este adevărată și normal că nu convine pupinc*riștilor primarului!Au căzut ei regi si împărați dar un neica nimeni de primar!
Lăcomia v-a întunecat mințile! pe 17 Aprilie 2021, 08:56
#4
Pt.toți slugoii PSD !!!
Am observat limbajul,felul în care gândiți și tot ceea ce ați avut de spus.Iar rezultatele voastre timp de 30 de ani de când conduceți orașul și județul se văd și se simt din plin.Impotența voastră în administrație și în toate celelalte domenii de activitate se vede foarte bine și e ca o oglindă a ”muncii” voastre.Să nu uitați un singur lucru,totul este efemer în viață,și toate se vor plăti mai devreme ori mai târziu.Iar despre cea care ocupă vremelnic funcția de secretară,și care pretinde că face și desface lucruri,că ia unele decizii și își dă falsa importanță,va sfârși lafel ca cea căreia i-a luat locul.Istoria se repetă și nimic nu scapă în a fi copiat.Dar se pare că nici conducătorii lor nu au învățat asta.Păcat,asta ține de profesionalism,onestitate și educație.Dar când nu ai toate astea sau măcar una dintre ele,nici nu ai ce și cui cere.Pentru generațiile viitoare numai timpul va arăta cine a avut dreptate.
unu pe 16 Aprilie 2021, 21:00
#3
pnt lambe asta
pntr ca unii cacati i au si l au ajutat pe pitic..de aia fute piticul cu puyla indoita da. dar nu i nimic.. toate la timpul lor.mai tarziu sau mai devreme ..toti vor da socoteala.
Turnean pe 16 Aprilie 2021, 20:14
#2
Ok
Ai dreptate Lambe. Se le tragem paneleul în gat. Pe lingă Apaserv mai au Prefectura, C.J., politia, jandarmeria, SRI, sts, TOATE instituțiile descentralizate.
Lambe pe 16 Aprilie 2021, 13:10
#1
Postac de căcat
Postacule, băi labă tristă care ești tu, APASERV SA este subordonată Consiliului Județean Teleorman, unde PNL are majoritate! Ați mâncat căcat la greu cu prețul apei potabile în campania electorală băi căcaților, dar acum nu mai merge! ACUM AVEȚI POSIBILITATEA să faceți ordine! De ce n-o faceți căcaților? Pentru că sunteți ca niște javre, care mușcați lanțul la voi în c*rte, dar afară n-aveți c*raj să treceți strada băi distrușilor! Voi credeți că mai puteți păcăli oamenii cu aiurelile voastre? Crăcea a crezut la fel și a luat-o în freză a patra oară! Și eu m-am săturat de lătraci penibili ca voi fraierilor cu cioc, care sunteți voi niște fraieri. Băi căcaților, voi știți de ce piticul vă f..te cu p..la îndoită? Fiindcă VOI sunteți mai proști decât permite legea! Lua-v-aș în cârnat de ratați!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.