Primaria Turnu Magurele e online?! - comentariul zilei

26 Februarie 2021, 21:10 | 2779 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Se mai lucrează la primarie sau se face de acasa .Am văzut că vecinul din blocul de vis-a-vis pleaca la servici matinal dar dupa cateva ore revine pe acasa isi face treaba si daca mai pleaca bine daca nu....si maine mai e o zi.
Vai de serviciul lui....nu poti să-l admiri ca e atat de grețos...că te coletesti....

genteaCiteste si: PITEȘTI – CRISTIAN GENTEA – PRIMARUL DRAGOBETE (MAI PURIU, DAR MERGE)

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Marcel pe 04 Februarie 2022, 13:45
#5
Oferta
LA Vasiliada se fac angajari pa banda rulanta.Asta ca să fie cît mai multe să aiba timp si vaduva doinita ca și o tragă si do ciofae. Cind te duci să cumperi ceva ea e cu gindul la p... ă. E foarte darnica împarte p... Ă să I fie raposatului.
ștampila de vot e vinovată pe 01 Martie 2021, 10:14
#4
Pt #3
e crud adevărul și așa îl vând toți turnenii. dar te rog, spune și cine sunt VINOVAȚII. cine i-au suit in primărie si în celelalte instituții pe fotolii înalte? ei nu au intrat prin efracție, ci cu onoruri și aplauze prelungite. Dreptul ăla de vot nu ar trebui câștigat după o școlarizare, un c*rs specific, printr-un examen, prin testare.... precum permisul de conducere auto moto, port armă, navigație pe Dunăre, etc. ???

Pacostea asta (vot universal) și votează..... tot prostul, parazitul, creierul spălat, ciuumatul și " cel găzduit" la Poroschia, Bălăceanca, Săpoca, sau încă liber pe stradă. Asta e sămânța defectă a democrației, acestra's roade!
Turnean pe 28 Februarie 2021, 08:22
#3
O institutie ramasa mult in urma
Fara viziune si proiecte serioase si viabile.Si parazitata de o multime de angajati de partid ce lucreaza dupa ureche,dar bine platiti.Primăria Turnu Magurele nu este nici macar in online,ci de-a dreptul in aer.Nu se vede si nici nu se simte vreo performanta in activitatea ei.In concluzie,o mare tocatoare de bani publici stransi cu greu de prin buzunarele amaratilor supti de o gasca a unui partid de hoti si incapabili.
Gogu pe 27 Februarie 2021, 08:21
#2
Se plimba
Atît timp cît șefii se plimba cu mașinile primăriei ce sa ceara de la angajați!?
M.I. pe 27 Februarie 2021, 07:50
#1
Nesimtirea e la cote maxime
Cine sa urmareasca activitatea si pe cei ce lucreaza in primarie,daca seful lor e plecat mai tot timpul la plimbare cu masina institutiei si pe banii contribuabilului?El participa doar atunci cand e miros de contracte,de tras sfori si de adaugat sporuri pentru munca grea din primarie.Voi privatii,la munca,ca bugetarii au nevoie de bani!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.