Nepasare, atitudinea autoritatilor din Turnu Magurele - comentariul zilei

24 Noiembrie 2020, 11:00 | 2995 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

 Nepăsarea autorităților naște nemulțumiri, logic! Sau a început oficial perioada petardelor și pocnitorilor care sunt permise doar de Revelion? Copiii și adolescenții nu mai pot fi controlați și stopați sa nu mai terorizeze orășelul acesta? Școala nu o mai frecventează, așa că îsi fac de cap băgând spaima în bătrânii bolnavi și deranjând pe cei care vor să se odihnească, având programe de lucru diferite de ale majorității.

santajCiteste si: OLGUȚA ÎI ȘANTAJEAZĂ PE CRAIOVENI. URMEAZĂ ȘI BĂTAIA DE JOC

Părinții lor par total dezinteresați de educația progeniturilor. Vă spun un fapt real, în zona Y de la piață este un infern. Primăria si Poliția nu mai trimit oameni pe teren, în scopul menținerii liniștei și ordinei? Timpul trece, leafa merge, că doar nu mai e plan cincinal, nu-i așa?!

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Lilian norocosul pe 24 Noiembrie 2020, 18:20
#2
Dragnea tradatorul
Dragnea a trădat și V-a trada mereu,o folosește pe Anca alexandrescu de la realitatea tv ca sa-compromită pe Dîncu și Coldea și maior .Unul din Sacourile sale a fost sa-și protejeze fiul și familia .in scimb l-adat de gol Ilie dragne,Ilie Elena,nicoleta pene,pete pitis,Mihai putineanu care l-au dezinformat și prostit pe Dragnea,iar Dragnea l-atesta pe Coldea.
cuclea dany pe 24 Noiembrie 2020, 11:46
#1
1
lasati ba copchii sa se joac !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.