C.A.R. Pensionari - Lupul este paznic la oi - comentariul zilei.

19 Noiembrie 2020, 20:11 | 3857 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Lupul, paznic la oi.

La C.A.R. Pensionari - Turnu Magurele,  langa Marin Preda, suntem furati pe fata de un grup de infractori din conducere care a pus monopol pe banii nostri. Ne incaseaza mai multi bani de inmormantare, in schimb ne da mai putini bani la inmormantare. Parintii sunt sefii copiilor si sunt acolo cu toate rudele. Stefania are fata, sora, nepoata, cumnata. Mariana are fata, nepoata, si 2 cumnate. Beti, care a fost la combinat, este cu sotul si fata.. Toate sunt cu Licus care fura banii de la oameni si-i folosesc ele. Au adus si profesoru Patachia si Nutu care erau la biserica in consiliu si au avut dosar penal si se bucura ca prin relatii au scapat. Uitati-va oameni buni cine se ocupa de banii nostri!

Citeste si: OLGUȚA VASILESCU A SCRIS UN TEXT CARE IȚI PROVOACĂ GREAȚĂ. SE RECOMANDĂ CONSUMUL UNUI LITRU DE LIMONADĂ ÎN TIMPUL CITITULUI. DACĂ GREAȚA NU TRECE TREBUIE SĂ VĂ PREZENTAȚI LA MEDIC, POSIBIL SĂ FI LUAT COVID

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Sucă pe 29 Noiembrie 2020, 10:42
#7
Critic de artă acum...
Dincolo de subiectul : "Hoție la C.A.R-rie" și aluzia "Lupul paznic la / în locul nepotrivit" ..... admirând și meditând eu la sensurile subtile ale caricaturii am descoperit o altă interpretare.

Lupul e venit în campanie electorală la stână. El vrea să înșele iar electoratul semi-alfabetizat, ne-școlit, inapt de vot, (oi proaste) să-l voteze ca și în ultimii 30 de ani, mizând pe instinctul lor gregar, de turmă. Dar cei cu aia cu fața neagră ??!!

Ea, oaia neagră reprezintă alegătorul sceptic, cu discernământ, ceva mai trezit și ne.credul la promisiunile, minciunelele de campanie și pomenile baronilor locali, deși e membră cu carnet a turmei roșii ciumate cucreiere spălate.

Autorul caricaturii transmite ideea că oița neagră e LUMINIȚA de la capătul tunelului... Speranța că epidemia de ciumă roșie poate fi eradicată.... Nea Mărineleee, mă auzi bre ? se poate, se poateee...
Pensionar pe 23 Noiembrie 2020, 01:50
#6
CAR
Nu va tine nimeni cu forta la acel CAR.PENSIONAR InTr.Magurele exista CAR-uri f.f..corecte N-ar fi rau sa va interesati.
Jeni pe 21 Noiembrie 2020, 21:32
#5
Curiozitate
Incredibil .Vom verifica adevărul.
Un viitor pensionar( dar fug de CAR) pe 20 Noiembrie 2020, 23:08
#4
Reușită caricatură.. ai talent !
Uituc și rușinos așa cum sunt... îndrăznesc o întrebare bătrânilor pensionari : starea asta de la CAR, de la administrația locală (primărie și celelalte), din scumpul nostru Teleorman și iubita noastră patrie nu vă place dar.. în 30 de ani... VOI i-ați VOTAT pe " ĂȘTIA" ¿¿¿¿¿

... sau cumva nepoțeii, copiii și adolescenții minori ( minus 18) și-au distrus singuri VIITORUL !!!! ( sunt și ei proști ca oile?)( vai de țara mea).
Un viitor pensionar( dar fug de CAR) pe 20 Noiembrie 2020, 22:58
#3
Reușită caricatură.. ai talent !
Mulțumesc de caricatură! Văd că lupul e în vizită/vine EL la reședința oilor. Și va înșfaca 1 buc. oaie.

Eu credeam că oaia, cum e dânsa atât de proastă, pleacă de la stână și se duce la... "c. a. r - eul" haitei de lupi ca s-o mănânce ăia.

Bag seamă că oaia e totuși o vietate deșteaptă... nu se duce ca pensionarul (credul, naiv) la hoții ăia despre care știe că ciugulesc din pensiile lor... doar așa un picuț - nițeluș pentru cafelele de peste zi.

Și rușinos așa cum sunt... îndrăznesc o întrebare bătrânilor pensionari : starea asta de la CAR, de la administrația locală (primărie și celelalte), nu vă place dar.. în 30 de ani Voi i-ați votat pe " ĂȘTIA".
Un viitor pensionar( dar fug de CAR) pe 20 Noiembrie 2020, 22:51
#2
Reușită caricatură.. ai talent !
Mulțumesc de caricatură! Văd că lupul e în vizită/vine EL la reședința oilor. Și va înșfaca 1 buc. oaie.

Eu credeam că oile cum sunt ele atât de proaste, pleacă de la stână și se duc la... "c. a. r - eul" haitei de lupi ca s-o mănânce ăia.

Bag seamă că oaia e totuși o vietate deșteaptă... nu se duce ca pensionarul (credul, naiv) la hoții ăia despre care știe că ciugulesc din pensiile lor... doar așa un picuț - nițeluș pentru cafelele de peste zi.
Pensionar pe 20 Noiembrie 2020, 06:02
#1
CAR de hoti
Acolo este un cuib de viespi!Totul este o afacere de familie! Ce cauta prof Patachia acolo?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.