La Islaz se organizeaza petreceri cu 50 de persoane - comentariul zilei.

01 Iunie 2020, 17:32 | 4982 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Islaz.

La Islaz se bea si se fac gratare la care participa foarte multe persoane.

In Com.Islaz, la magazin Neagu, se bea si se fac gratare cu cate 50 de persoane. Autoritatile trec, se uita, si asteapta ceva cald de pe gratar. Unde o sa ajungem?! Primarul sponsorizeaza gratarele pentru ca vin alegerile si ii trebuie voturi.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Vali pe 07 Iunie 2020, 11:56
#10
Irina si ion
Pt irina si ion mai desteptilor metoda asta a voastra de tot rahatul in care incercati sa discreditati o persoana prinde doar la prosti aia care nu vad mai departe decat calu

Metoda asta se numeste politistul rau politistul bun,pt necunoscatori sta treaba in felul urmator se arunca cu putin rahat intr o directie apoi vin salvatori adica tot ei ,intelege ti?

O manip**are de 2 lei si va ti mai si dat de gol cu voturile pro psd acest coment este marca PSD in mediul online se fac demult astfel de miscari.
Inspectorul zzz pe 04 Iunie 2020, 01:37
#9
Am dovezi ca s-au prganizat gratare si bautura
Exact asa este
Irina pe 02 Iunie 2020, 21:28
#8
Vai,vai
Cata nesimțire au unele persoane care cred ca atunci cand mănâncă cacat pe unde poate aduce voturi partidului din care face parte.Primarul nu are nicio treaba cu petrecerile de ce sunteti javră.Vreti voturi castigatile pe dreptate nu pe mâncat cacat.Cei care vor functia de primar mai au de invatat carte ca sunt cam in urma cu alfabetul
IndianuTalpaIute pe 02 Iunie 2020, 13:49
#7
Zgarcitu ala sa dea gratare?
Ce o fi in capul celui care scrie? Daca implica si primarul pare mai credibila stirea?

La tara nu s-a respectat distantarea sociala si asta peste tot, nu doar la islaz... faceau unii gratar in starea de urgenta in c*rte si erau o gramada de persoane si masini strane la poarta si politia trecea si nu zicea nimic, acum ce poate sa le mai zica?
vali pe 02 Iunie 2020, 11:04
#6
teapa pt fraeri
Nu mai pune ti botul la vrajeli mesajul are clar o directie si nu este scris de de cel la care se face referire directa ...... mai intai ganditi putin si apoi face ti precizari ION ETC

Gigi pe 02 Iunie 2020, 10:32
#5
Jaf din bani publici
Asa cu pretrecerile e "traditie" veche. Oamenii de casa ai primarului se aduna saptamanal la "gratare" in loc*rile "gestionate" de primarie(bineinteles ca din banii primariei) si fac petreceri cu muzica de rasuna tot satul. Ca iti dai seama de asta trebuie doar sa asculti...cred ca se aude muzica si de la Turnu.
Ion pe 02 Iunie 2020, 00:47
#4
112
Te oftici ca nu esti invitat si tu ?
Cobra11 pe 01 Iunie 2020, 18:15
#3
Greșit!
Nu organizează nimeni,nimic. Nu are treabă primarul,dar media stie doar sa pună știri de doi bani. Plus ca nu are nimeni treabă cu psd-ul, din contră. Eu zic să nu mai postați aiurea.
Fluor pe 01 Iunie 2020, 18:12
#2
minciuni legate de primar
aia care fac gratare platesc o taxa, ultimul gratar a fost de vreo 15 persoane, dar la Gura Oltului au fost cel putin 150 de persoane in weekend, au avut toti bautura si legale

Gogu pe 01 Iunie 2020, 17:51
#1
Asa e bine
Mihaita vladoi e unu care sustine pe gigi acolo mananca acolo bea cand e pe tura (politia e cu noi)asa se vorbeste
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.