Belina o să vă belească pe toți, cwve și hoți! Mi-e scârbă de voi, de toți PSD-iștii! - comentariul zilei.

27 Mai 2020, 12:40 | 3673 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Belina.

Toată presa urlă și ne povestește despre cazul Belina. Numai cei ce știu bine ce este pe acolo, cum a fost luată întrega suprafață, cine și cu ce bani a construit tot ce-am văzut pe acolo, nimic, nimic. Teldrum SA, arată și ceva documente? Zici că sunt vești din altă țară. Până când mai stați cusuți la gură, lașilor, proștilor?! Vremurile s-au schimbat și sunt în continuuă mișcare, iar părtașii la dezastrul și furăciunile din bani publici merg mai departe cu tăinuirea.
Ce spuneți, Mohanule, Cuclea și alte devotate slugi complice la hoțiile pușcăriașului Dracnea?! Când veți apărea și voi pe la TV, via DNA, să nu fugiți ca Fișcuci, că și așa râde toată țara de Teleorman, și ne-am făcut de tot rahatul cu așa conducători. V-ați făcut plinul, nu vă mai interesează, vă mutați cuibul prin alte zări, nu? Rămâne de văzut, dar de data asta, balanța nu se mai înclină în favoarea voastră, a hoților mincinoși și nepregătiți. La hoție plătește numai unul, iar ceilalți ”parteneri”, mulți la număr, sunt liberi, da? Așa credeți voi.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Ilie de la Scularie pe 30 Mai 2020, 16:39
#4
Mai lasati Baronul Dragnea in pace
Voi nu stiti dar familia lui Dragnea este ruda apropiata a lui Dinu Paturica. Familia Dragnea a mostenit fara ca voi sa stiti direct de la Uniunea Europeana multe milioane de Euro poate chiar 2 miliarde de Euro. El poate cumpara tot Teleormanul daca doreste si nu in Euro dar in lei. Sa zicem ca insula Belina costa 1 milion de Euro, special pentru Familia Baronului Dragnea se poate aproba sa cumpere doar cu 100 de miii de lei, ei nu trebuie sa plateasca pretul real ci pretul de Baron care este foarte mic. Daca Dragnea vrea el poate cumpara toata Romania ca are bani destui, dar din pacate familia lui este prea mica ca sa poate sa manevreze toata tara. Veorica de Videle s-a lepadat de el, la fel si Carmen Dan, astea au fost pregatite direct in Agricultura de mici ca sa ia pozitii de Stat.
TTT pe 29 Mai 2020, 09:24
#3
Roata se-nvarte si istoria se repeta
Nu mai trece mult timp si cineva va incepe sa ciripeasca,daca nu a facut-o deja.Oamenii se schimba mereu,iar c*rveala,oportunismul si tradarea sunt specifice poporului roman.E,deabea de-atunci va incepe adevaratul spectacol.Pentru libertate si grija si teama banilor furati,se vor gasi destui sa spuna ce si cum a fost,cum s-a procedat,cine a dat tonul hotiei si cine e adevaratul beneficiar.Bine,nu ca noi nu am stii,dar sa vedem si toata schema,cuibul banilor din TelDrum si pe unde au mai fost risipiti.
Cuclea pe 27 Mai 2020, 19:20
#2
Drama
Dragnea trăiește o mare drama .pacat. Dar in anul 2014 a făcut greșeală vieți sale l-a adus un afaceriii pe fiul sau și pe dragne illie,care auindepartat pe mina lui dreapta (Emil LUngu) de la controlul documenteloelr la dezinformările produse de Ilie Elena și Valentin Tianu fost șofer la ferma salcia.de sucitorul s-a terminat.
aaa pe 27 Mai 2020, 16:02
#1
ceasul bate
Au furat si jefuit acest judet si acest oras! Acesti infractori trebuie sa plateasca!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.