Coruptie la Politia Transporturi Navale Turnu Magurele - n-are mama, n-are tata - comentariul zilei.

08 Mai 2020, 10:37 | 7113 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Port Turnu Magurele.
Hotie si coruptie, N..tu si Ci..u.
Unde trebuie sa ne adresam, va rugam frumos sa ne dati o adresa avem probe solide, putem demonstra cat poate sa fure domnii politai de la TN motorina, cereale. N..tu orfanul face prapad, nu are mama, nu are tata, are doar hotia in sange. Trebuie anchetat grup infractional organizat. A cautat lumea la puscarie ani de zile, sa nu vorbeasca sa il bage si pe el, dar acum s-a terminat cu el.
Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
Mary pe 13 Decembrie 2022, 05:35
#12
Hotul hotilor
Neatu cel mai mare talhar
Lucy pe 06 August 2021, 19:15
#11
Naval
Poliția,de la naval turnul Măgurele are treabă,pe uscat să prindă hoți,nu pe naval pe apa e autorizat de mai și pe uscat.
Gogu pe 21 Mai 2021, 15:26
#10
Hotii
Toti sunt corupti
Turnean pe 18 Mai 2020, 19:19
#9
Cel mic
Ba Dorule,nu înțelegi? Milițienii sunt cei care fura motorina din port !!!.... se întrec în chestia asta....
Doru pe 18 Mai 2020, 10:16
#8
Jaf
Atatia ani de incompetenta si jefuire..... Tone de motorina furata si vanduta de “ unii oamenii” care au “ peco” in c*rte, nu se sesizeaza nimeni? Toata noaptea se cara din port motorina, Alooo Politia, vai de mama voastra de incompetenti care va prestati sa luati motorina de 2 bani...
Fane pe 13 Mai 2020, 15:42
#7
.
Chiar nu mai exista serviciul 2,15 al MAI ? Oare ăștia cu ce se mai ocupă ? Nu aud si ei ce se întîmplă în zona folclorică Turnu Măgurele? Nu aud si ei ca in afara de băuturi, petreceri, complicități la furtisaguri, căpătuială, legături cu lumea interlopă și slugile acestora, polițiștii din Turnu nu fac altceva ?
Gica din padure pe 12 Mai 2020, 08:27
#6
Politisti mai hoti ca hotii
Nu exista nici un sef al acestor militieni care sa-si dea seama ca astfel de persoane,zise politisti,nu sunt suficient pregatiti si nu respecta competentele pentru a purta hainele de slujitori ai statului?Nu constinentizeaza faptul ca sunt platiti din banii cetatenilor fata de care sunt OBLIGATI sa le respecte drepturile,sa respecte legile si sa-si faca meseria corect?Si nu in ultimul rand,SA NU MAI FURE CA-N CODRU?

-Ia spune Neatule,ce-ai facut cu sacii aia de peste pe care i-ai luat de la pescari,si tu ai acte de confiscare doar pentru unul singur?In c*rand vor aparea si niste fotografii ce vor avea ca rol dovada muncii voastre pentru justitie.Trebuie terminat odata pentru totdeauna cu existenta celor ce trebuie sa prinda hotii cu care fura impreuna,sau chiar mai mult decat ei.
Neațu pe 11 Mai 2020, 20:25
#5
Cel mai corupt pilitist din zona
Neațu este foarte slab pregatit, nu are treaba cu politia
Flori pe 10 Mai 2020, 23:07
#4
Mda
Sa îi mâncați de kkt, atât pe Cernat cât și pe Neațu!
Marinarul pe 09 Mai 2020, 08:24
#3
Activitati specifice militienilor
Si ce asteptari aveati de la niste militieni care toaca zilnic frunza la caini?Si ce ati vrea sa faca,doar stau si traiesc pe meleagurile celui mai mare hot din Teleorman,si unul dintre cei mai mari din Romania.Filmati cand isi desfasoara activitatile haiducesti,si impreuna cu alte dovezi,trimise acolo unde trebuie.Sa vada toata lumea cu ce se ocupa.Puslamalele astea castiga o gramada de bani numai din controlatul pescarilor,si in completarea veniturilor,si cu furatul de prin port.Tot timpul cu sacii si canistrele in potbagaje.Pe astia cine trebuie sa-i controleze?
Petica florin pe 08 Mai 2020, 10:43
#2
Hotia la politia de frontiera tr magurele
Cand era cernat sef la fel se fura imparteau intre ei tot ce proc*rau inclusiv,,,,,,,carne,,,,,
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.