Georgescu Rares si Georgescu Onut Petrisor - doi infractori in libertate.

12 Martie 2020, 23:02 | 5073 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Judecatoria Turnu Magurele.

Comentariul zilei -Alo, doamnelor judecatoare și domnule procuror Oancea

De ce sunteți cu toții corupți și nu vă e rușine să mâncați banii statului degeaba luați salariile degeaba cum vă explicați de acest derbedeu pe nume Rares Georgescu din comuna Seaca care distruge ce apucă prin baururi are foarte multe dosare penale pentru furt calificat, loviri și alte violențe și pentru distrugere de ce îi dați mereu amendă penală sau muncă în folosul comunității și nu îl trimiteți la pușcărie acolo unde e locul lui.

A terorizat toate comunele Seaca, Cioara, Lisa, Traian, Ciuperceni, Vânători plus  Turnu Măgurele. A distrus foarte multe baruri prejudiciile sunt foarte mari și Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele și Judecătoria Turnu Măgurele îl țin în brațe pe acest derbedeu.

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
? pe 10 Aprilie 2020, 14:12
#15
?
Hahaha,atât de cuminți încât au ani de pușcărie....,ultima faptă a lui Rareș și-a dat foc la casă,a bătut un polițist și acum este la pușcărie are doi copii minori luați de autorități, foarte cuminți acești boschetari.
Ion pe 09 Aprilie 2020, 00:00
#14
Cine este asta periculos asa ca nul stiu
Lucian pe 03 Aprilie 2020, 22:14
#13
Seaca
Bai fraților nu mai aberatii in halul asta sunt numai aberatii ce scrieti acolo eu am copilărit cu frați ăștia 2 sunt prieteni mei de peste 25 de ani si sunt niste persoane foarte ok familiști care nu au treaba cu scandalurile mai ales cu băutura
Lucian pe 03 Aprilie 2020, 21:57
#12
Moxu
Eu am copilărit cu el si Nu este asa ce aberatii voi ma nebunilor este un băiat cuminte familist la casa lui scrieti numai aberatii vedetiva de voi in primul rand si dupa vorbiti de alți
Unu" din Seaca pe 14 Martie 2020, 20:43
#11
Georgescu Rares
Habar nu aveti ce scrieti (Stiri false ca de obicei,,,site de kk) !! Il cunosc pe acest baiat de cand era mic si nu-i chiar asa cum scrieti despre el,ca doar nu-i vreun Superman de la tara smile)) .Tu asta care administrezi aceasta pagina(Undercover) vezi sa nu te "foota" si pe tine smile) Dar stai unpic ...Majoritatea stiu cine esti....Un fost GaBoR un lingau de 2 lei smile) LOL LOL LOL
Mary Arcea pe 14 Martie 2020, 19:58
#10
Pentru Ionescu Sorin - Petrica DONCEA
Mitocanule ești coșcovit de atâta labbă
Part pe 14 Martie 2020, 15:28
#9
7
Lume proasta,informatii proaste
Sandu Găoază pe 14 Martie 2020, 12:05
#8
Pentru Petrica DONCEA
Băi mwistule nu te mai potolesti, baga mi ash pwla in rasa ta de libidinos și de bolnav psihic

Uitați lume ce hal de profesor are RDV
Petrica DONCEA pe 14 Martie 2020, 04:50
#7
Rares Georgescu
Foote tot, Rares Geogescu, in general se da la gaoaza, pe Cuclea l-a spart la rozeta de mult. Se pare ca are un poolengher enorm, sparge gaozul, apoi, posesie fara mila, pana se varsa in nesimtire animalul, kile de spermoozane.
Gogu pe 13 Martie 2020, 20:06
#6
Asta este Sandokan
Asta este Sandokan din Baragan, el te bate de te rupe, pan la urma te si fuche. Bravo lui, va rugam ca primarul Cuclea sa coopereze cu Parchetul si sa ii dea medalia de aur, la fel si celelate comune. Medalia de Aur pentru faimosul bataus de strada Rares Georgescu. Parchetul ii poate da un premiu special in bani pentru ca nimeni nu il poate atinge, Dragnea ia aminte sunt altii mai profesionisti decat tine la bulau.
stan pe 13 Martie 2020, 16:39
#5
cornel
Atata timp cat la parchetul din TURNU MAGURELE este prim proc*ror FOSTUL SOFER(OANCEA FLORIN)nu o sa vedeti pe nimeni arestat.Voi vreti dreptate de la cineva care isi cumpara casa de la ti**ni la un pret de nimic(cam dubios pretul,doar in acte).Nu mai sperati.



John pe 13 Martie 2020, 04:52
#4
A scos scoola
La Cioara in crasma, a socos scoola, le-a dat alora s-o pope, este teroare cu acest individ dement, Rares Georgescu, poolaraul numarul unul al judetului, umflatil bah.
Cantemir pe 12 Martie 2020, 23:10
#3
Cacanar
Rares Georgescu din comuna Seaca face pericol in carciumile comunale, se imbata ca un porc, face scandal, bate de rupe si sparge totul. La Bulau cu el.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.