Ecouri Dunarene din haul saraciei - comentariul zilei.

16 Februarie 2020, 09:13 | 4477 vizualizări | 18 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Ecouri Dunărene din hăul sărăciei - Cornel
Nu pot decât să-i dau dreptate domnului Victor,în privința celor ce se screm să ne mintă și să ne fure pe banii noștri.O broșurică subțire,scrisă de niște băieți și fete care nu au treabă.Articole cu tot felul de combinatii de idei absurde,invenții și povestiri parcă scrise intenționat strâmb,întru lauda și mărirea celor ce plătesc publicația.Nici măcar fotografiile nu sunt imaginea realității din oraș.Cu excepția câtorva talentați poeți,restul poeziilor sunt parcă scrise de niște pacinți de la Poroschia.Ați distrus biblioteci cu cărți ale unor scriitori, care chiar au avut ceva de spus pe lumea asta.Azi nu vedem și nu citim un cuvant despre realele probleme ale comunității,împreună și cu ceva realizări.Ați fost puși în capul trebii,ați huzurit,v-ați umplut buzunarele și ați plecat sau veți pleca.Totul numai în scop personal și de gașca de partid.Cu fițuica asta credeți că deschideți mințile cuiva?Încetați cu risipirea banului public,revista nu folosește la nimic.

Mare cu apă de ploaie e gradina lui Dumnezeu! - Victor
Fraților, fraților, ați citit revista "Ecouri dunărene", cea mai grețoasă fițuică, scrisă cu picioarele, din golul craniului fără creier? Dintre toate exemplarele, publicate pe banii comunității, acesta este cel mai abject numar. Articole scrise de oameni, care nu au habar de ortografie, ce se screm să pupe fundurile îmblănite din fruntea orașului, golesc ridicolul, frazelor fără sens, aruncate ca o povara in paginile acestei fițuici pline de greșeli și osanale psd-iste. Opriți gâlgâiala grotescă pe banii noștrii!

Citeşte şi
Comentarii (18) Adaugă comentariu
IC Sulescu. pe 23 Mai 2020, 14:44
#18
Precizare (din partea unui fost redactor)
-1-Revista ECOURI DUNARENE este tot atat de PSD-ista pe cat sunt liberali ROMUNUL(roman+ungur) Ludovic Orban si RROMNEAMNTUL Klaus Iohannis! Ion I.C.Bratianu se rasuceste in mormant de indignare

-2-Ea este a Consiliuli local si in ea au publicat destui membri si simpatizanti ai altor partide.

-3- CINE V-A OPRIT PE VOI SA PUBLICATI IN ACEASTA REVISTA SI SA VA ARATATI MARILE TALENTE SI SUPERIORITATEA INTELECTUALA ASUPRA CELOR CARE MAI CUTEAZA SA GANDEASCA SI SA SCRIE SI CARE NU PRIMESC NICI UN BAN?-4- EU NU-L CUNOSC PE DL RAZVAN DELCEA, NU AM VORBIT NICIODATA CU EL, O SINGURA DATA L-AM VAZUT CAND DISCUTA CU UN CUNOSCUT DE LA CARE AM AFLAT CINE ERA CEL CU CARE VORBEA,DACA NE-AM INTALNI NU L-ASI MAI RECUNOASTE, DAR CA SA FACA UNII AFIRMATII CA ESTE AGRAMAT, ASTA ZAU CA DENOTA IDIOTENIE!-5- CRITICI, VOI, CU FLORI DESARTE, CARE ROADA N-ATI ADUS E USOR SA-NDRUGI PALAVRE CAND NIMIC NU AI DE SPUS.
Valeriu pe 27 Februarie 2020, 15:15
#17
Gigică, Gigică...
Nebunule din coceni, îl cunoști pe ăla care compară Alexandria cu Târgu Mureș, si locuiește în Turnu Măgurele? Gigică, Gigică, mare scriitor ești, ciofligarule!
Valeriu pe 25 Februarie 2020, 18:59
#16
Gigică,Gigică...
Iar te bagi ca supozitorul in altă gaură... Gigică, Gigică... Să nu uiţi de medicamente!
Nebunul din coceni pe 25 Februarie 2020, 09:57
#15
Lui Ancuța
M-ai făcut c*rios, și am cerut cartea de la un amic, care a participat la lansarea cărții. Tu știi ce-i în cartea aia amărâto? Ai fi tu în stare să strângi atâtea date câte a strâns ăla de a scris cartea? În ceea ce privește editura Vatra Veche, ei bine tu compari Târgu Mureș cu Alexandria? Acum m-am edificat 100 %: ești o proastă frustrată! Punct!
Nebunul din coceni pe 25 Februarie 2020, 07:39
#14
Lui Ancutza
Ancutza dragă, m-ai convins! Chiar că locul tău e la cratiță! Auzi la ea, nebun! Păi fai femeie, tu n-ai adus nici un argument în sensul celor afirmate de tine! Ești tu f'un critic literar să poți afirma despre o carte că e cum o consideri tu sau despre o editură că e obsc*ră? Ai scris tu vreo carte să poți critica pe altul care chiar a scris o carte? Ce pana mea vă tot băgați singuri în seamă precum supozitorul într-un anume orificiu? Cine ești tu să stabilești dacă cineva e nebun? Ești cumva psihiatru sau psiholog și nu ne-am prins noi la timp? Pe bune? Mai bine ia telecomanda și butonează până prinzi canalele cu telenovele sau alea cu specific culinar și lasă critica literară. E ca și cum un Celibidache ar dirija Taraful de la Clejani. La tine se cam vede sfertodocția manifestată printr-o răutate maladivă la adresa celor care scriu, izvorâtă din frustrarea că mama natură nu te-a înzestrat și pe tine cu muza poeziei sau beletristicii. Ești penibilă, abține-te!
Anca pe 24 Februarie 2020, 12:00
#13
... din cocenii întunericului.
Dragă omule nebun,

Mi-am dat seama că stai prost, cu sănătatea mintală. Că ești, așa cum ești, treaba naturii, dacă nu are altă treabă, dar să fi și misogin, asta denotă și oareșicare educație, pe care dragul meu, din coceni, nu o ai. Citez: "E mult mai indicată în cazul tău ocupațiunea numită gătit decât să faci critică literară. Se dovedește la fix proverbul: prostul nu-i prost destul dacă nu face și analiză literară". Dacă, după mintea ta, să faci o analiză literară, ești prost, înseamnă că mama natură, pe lângă boala pe care singur ai declarat-o, mai ai și alte multe calități. Eu îți doresc multă sănătate, dar pentru boala ta, nu cred că există leac!
Nebunul din coceni pe 23 Februarie 2020, 20:26
#12
Lui Anca
Deși e PSD-ist, Răzvan Vasile numai agramat nu e. Ancuța mamă dragă tipul are mai mult mai multă cultură generală decât tine, crede-mă. Apropo despre cărți, și când apar, ce-i drept destul de rar pe aici, cei care le scriu sunt tratați cu indolență și de autoritățile locale, în frunte cu primarul, care nu dau doi bani pe fenomenul numit cultură, dar și de unii ca tine, care nu mă fac de rușine în ceea ce privește sfertodocția! O carte, oricât ar fi de slabă rămâne totuși o carte. Verba volens, scripta manent spune un dicton latin. Când vei deveni un critic literar notoriu atunci ai dreptul să judeci cuvântul scris. Până atunci te invit politicos să-ți vezi de cratiță. E mult mai indicată în cazul tău ocupațiunea numită gătit decât să faci critică literară. Se dovedește la fix proverbul: prostul nu-i prost destul dacă nu face și analiză literară.
Gelu pe 20 Februarie 2020, 20:03
#11
Un sfat pentru PMP scriitorul.
Se spune corect: spuneți-le acestor idioți... nu spuneți-le la acești idioți. Asta așa, ca să vedem cât de analfabet și anagramat esti!
Costim pe 20 Februarie 2020, 15:02
#10
greșit!
Intrebare serioasa.

CARE ESTE VALOAREA INDEMNIZATIILOR TUTUROR CONSILIERILOR LOCALI CARE NU FAC ABSOLUT NIMIC PENTRU ORAS IN AFARA FAPTULUI CA VOTEAZA IN UNANIMITATE MATERIALELE INTOCMITE DE FUNCTIONARII PRIMARIEI ? STITI CA SI FONDURILE NECESARE FINANTARII REVISTEI AU FOST APROBATE CU UNANIMITATE DE VOTURI ODATA CU BUGETUL LOCAL??
P.M.P pe 20 Februarie 2020, 14:45
#9
Unor intelectuali subtiri (la cap)
BAI IDIOTILOR ANALFABETI, REVISTA ESTE A CONSILIULUI LOCAL, NU A PRIMARIEI, NU A PSD! S-AU GASIT S-O CRITICE NISTE LEPADATURI CARE NU STIU CARTE NICI CAT UN ELEV DE CLASA IV. DOMNULE CRACEA, DOMNULE BICIU, DOMNULE LIVIU NEAGU, DOMNULE GEORGICA PAUNESCU, SPUNETI-LE LA ACESTI IDIOTI CA NIMENI NU PRIMESTE BANI PENTRU ARTICOLE! VOUA SA VA FIE RUSINE! MIE MI-E JENA SA VA INTREB, VOI PENTRU CE PRIMITI BANI PUBLICI, CARE-I TREABA VOASTRA IN CONSILIU?SPUNE SI TU, VALERICA GAGIULESCU! DACA EXISTA UN DUMNEZEU, VA VETI PRIMI RASPLATA PENTRU NOROIUL CE-L IMPRASTIATI PESTE NISTE OAMENI CARE FAC CEVA PENTRU OAMENII ACESTUI ORAS!
Dorim normalitate și onestitate pe 17 Februarie 2020, 10:09
#8
Revista e oglinda orașului.
Și ca să concluzionăm,dacă vă place cum arată orașul,cum este condus,care sunt adevăratele realizări,continuați.Ați întrebat cetățenii,sunt mulțumiți,trăiesc la nivelul anilor 2020 dintr-o țară europeană?Printr-o distrugere controlată,premeditată și cu bani din bugetul orașului,sifonați către niște firme de casă,adică furați,ați reușit doar să induceți o imagine bună,și doar în capul celor spălați pe cap de o gașcă de neisprăviți și cu gândul doar la buzunarul lor.În realitate,vedem numai un oraș depop**at,plin de gropi și din ce în ce mai sărac.Întradevăr,minciuna are picioare sc*rte,și se răspândește repede,numai că,ce faceți,că s-au cam trezit proștii,și alegerile sunt foarte aproape.
Anca pe 17 Februarie 2020, 09:46
#7
greșit!
Delcea este psd-ist, este director, dar la spital... Redactorul șef psd-ist de la revistă, este agramat, este profesor, dar nu mai este director și îl cheama Răzvan Vasile junior. De mare râs, articolul în care Ciupitu ridică în slăvi o carte publicată la o editura obsc*ră. Propaganda comunistă ar muri de invidie.
Gelu pe 16 Februarie 2020, 20:11
#6
D' ale istoriei...
Pe vremea când redactor șef era venerabilul doctor Munteanu, revista era și nu era, tribuna PSD. Acuma ea, revista E.D., condusă de Delcea junior, agramat, și profesor și director psd-ist de liceu cu tradiție, a devenit, cu fiecare număr, trombonul psd, pe banii turnenilor. Păi e frumos? Spune și dumneata, domnule Găgiulescu, e frumos?
aaa pe 16 Februarie 2020, 19:12
#5
propaganda Psd
Un mijloc de a promova nonvaloarea! O maculatura pe bani publici care e aservita Psd.Nu are nimic interesant iar plagiatul de pe intetnet e la moda.O alta pata neagra in administratia dezastroasa a primarului Cuclea!
George pe 16 Februarie 2020, 11:59
#4
Și totuși există...
.şi totuşi există!!!

Revista ar trebui mai bine formată ca şi conţinut,ar trebui să se autofinanţeze,să cuprindă lucruri de interes general,publicitate,politica,sport etc.Au apărut indivizi care scriu de nu poti să-i citeşti,unii care fac recenzii la carţi care nu există şi pe care nu o să le citească nimeni ş.ş.m.d. Da,sunt oameni cu valoare literară şi care scriu foarte bine dar sunt puţini.De ce la sediul redacţiei nu se face un conc*rs de lucrări literare?Eu primesc revista în Canada şi citesc cu mare atenţie articolele prof. scriitor Concita Marius,foarte bune şi la obiect cu mult substrat şi o sensibilitate deosebită,juristul Nazat,foarte bun,cu multă maturitate literară şi experienţă de viaţă,notar Picu Păun un sensibil peste fire şi cu un talent deosebit.Pentru ei,cei citaţi merită să trăiască revista şi să fiţi măndri că aveţi aceste talente.Succes revistei pe anul 2020 şi pe mai departe,la mai multe ediţii!
Valeriu pe 16 Februarie 2020, 11:44
#3
Maculatura!
Să aveți soarta Antenei 3!

Cum cine o finanțează,organul de propagandă al PSD,Primăria Tr.M.De banii ăștia puteau sa finanțeze cateva burse scolare pentru elevii buni sau să facă un site numai al Primăriei.Un site ar merge,să vezi ce de felicitări și urări de bine ar primi din partea cetățenilor.
Andrei pe 16 Februarie 2020, 11:09
#2
Stați fără grija...
Revista, bună de acoperit rafturile pe care așează bunica murăturile în cămara. Nimeni nu verifică tirajul real al apariției revistei cu ecouri psd-iste. Publicată pe banii noștrii, în realitate, ei se sc*rg în buzunarul unor indivizi aleși de partidul conducător. Dormiți liniști, primăria are grijă de banii comunității!
Florin pe 16 Februarie 2020, 09:31
#1
jalnic
O revista de cea mau proasta speta care maninca bani publici! Opriti aceaata mizerie!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.