Viitor de kko orasul nostru are - comentariul zilei.

07 Ianuarie 2020, 09:38 | 3757 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

O administrație de KKO
La cât e apa de scumpă

O să faceți caca-n pungă

Eu spun că nu mai e nevoie să ne plâgem și să reclamăm ceea ce nu avem și ce ne lipsește demult timp.E mult mai simplu să aratăm,sau să ne arate ei,ceea ce au făcut bun pentru oraș.Și mult spus oraș,o comună cu bloc*ri.E defapt o așezare tristă,săracă și depop**ată,cu o conducere și o administrație de nivelul anilor 50.Și nu trebuie să ne ferim atunci când se spune că marea parte a vinei este atribuită și cetățenilor ei.Păi,nouă ne lipsesc doar WC-urile?Ne lipsesc loc*rile de muncă,unitățile de învățământ,sănătate,cultură și educația de altădată,respectarea și aplicarea legilor,și multe altele.Toate astea au rezultat în urma ignoranței multora,și a votului masiv dat unor hoți lacomi,incapabili de o viziune și proiecție pro europeană.Civilizația a plecat odată cu educația,pregătirea,bunul simț și respectarea legilor.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Karl pe 17 Februarie 2020, 14:31
#5
Orașul arata ca si primarul jalnic
Sunt un locuitor al acestui oraș si vad cum se duce de râpă,primarul Cuclea un dezastru de primar, centru îngrijit si periferia mizerabila in odaia magurele si inprejurimi fara tualete si foșnitori de apa, fara apa si canal in cartiere, mai bine votam pe crăcea decât un localnic nevolnic si dezinteresat.
Ioana. pe 19 Ianuarie 2020, 20:58
#4
Si crezi ca daca,
Vine Cracea se schimba ceva?Este tot un hraparet al sistemului fesenist al lui Iliescu.Nu mai bine punem noi un doctor,un profesor,un avocat care sa ne reprezinte urbea noastra mica?Cracea are o facultate de Kakao pe la Biotera,nici nu a dat pe acolo.Din cea platita cu banisori.
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 07 Ianuarie 2020, 21:05
#3
Asta se întâmplă când Prostimea votează Ciuma Roșie, se alege PRAFUL și PULBEREA !
Turnu, Teleorman + România își merită Soarta !

Asta se întâmplă când Prostimea (asistații social, Ciorile, babele & moșii) votează cu PSD pentru o pungă cu mălai / făină, zahăr & ulei sau că le-a pus 50 Lei la Pensie / Salariu, se alege Praful și Pulberea de totul din jurul lor !Ne merităm Soarta ! Nu uitați, cei care plecați din Turnu sau din România, să stigeți lumina ..... Amin !
Sper să se strângă lațul odată pe 07 Ianuarie 2020, 14:10
#2
NESIMȚIREA A ATINS COTE MAXIME
Dacă nu vă veți trezi nici măcar în al-XII-lea ceas,veți călca în gropi,înconjurați de întuneric și mult vânt de sărăcie.Dacă nici azi nu observați ”eforturile” conducerii PSD,pentru ca orașul să arate astfel,atunci vă meritați cu prisosință soarta.Și nu în ultimul rând,puneți mâna și plătiți-vă toate dările către stat,mărite și inventate de ei,cu beneficii doar pentru ei.Voi,la muncă,suferință și nedreptate.Prioritatea noastră către stat trebuie să fie 0,ca să aibă de unde fura.Prioritatea lor față de noi nu există,atâta timp cât vom înghiți minciunile,promisiunile și prostelile rostogolite în fiecare campanie electorală.Dacă nu înțelgeți să schimbați ”macazul”,vă vor schimba ei viața.Dacă nu au și făcut-o deja.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.